Λεφτά υπάρχουν: Ο Πάνος Καμμένος με τζάγκουαρ ψωνίζει στο Λονδίνο!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Πάνος Καμμένος με τζάγκουαρ ψωνίζει στο Λονδίνο!!! 


Για άλλη μια φορά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, απασχολεί αρνητικά την ειδησεογραφία και… κρεμιέται στα μανταλάκια εξαιτίας των παθών του για μεγάλη ζωή – Δείτε τον να
ψωνίζει στο Λονδίνο με τη τζάγκουάρ του την ώρα που ο λαός στενάζει κάτω από το ζυγό των μνημονίων.
Την Παρασκευή 16/09/2017, το μεσημέρι, συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό της εφημερίδας «Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου», να πραγματοποιεί ξένοιαστος κι ανέμελος τα ψώνια του και να τα τοποθετεί στο πολυτελές αυτοκίνητό του.
kammeno 2
Προφανώς και είναι δικαίωμά του κ. Καμμένου να ψωνίζει όπου θέλει και να κυκλοφορεί με ότι αυτοκίνητο θέλει…
Άλλωστε και πλούσιος είναι και σκαφάτος είναι, όπως φαίνεται από τη φορολογική του δήλωση. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
Εισοδήματα ύψους 72.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 42.140 δεν φορολογούνται, εμφανίζει ο Πάνος Καμμένος στη δήλωση πόθεν έσχες για το έτος 2013 (χρήση 2012).
Την ίδια ώρα, από άλλες πηγές, και συγκεκριμένα από είσπραξη ενοικίων, εμφανίζει εισοδήματα ύψους 72.000 ευρώ.
Η σύζυγός του έχει εισοδήματα ύψους 32.967 ευρώ από δικηγορικές αμοιβές, 2.100 ευρώ από ενοίκια και 95 ευρώ από τόκους καταθέσεων.
Η ακίνητη περιουσία του ζεύγους αυξήθηκε ελάχιστα, καθώς η σύζυγός του κληρονόμησε ποσοστό 9,37% σε οικόπεδο με οικία. Κατά τα λοιπά, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, από τους πλέον εύρωστους πολιτικούς αρχηγούς, διαθέτει το 100% εννέα γραφείων και το 50% οικίας 509 τ.μ. Η σύζυγός του συμμετέχει με διάφορα ποσοστά σε 11 ακίνητα.
Ωστόσο, ο κ. Καμμένος εμφανίζει μικρού ύψους καταθέσεις. Συγκεκριμένα, σε πέντε λογαριασμούς της Citi Bank εμφανίζει περίπου 90 ευρώ, 80 δολάρια και 17 λίρες Αγγλίας. Στην Εθνική Τράπεζα εμφανίζει ποσά περίπου 16.000 ευρώ, ενώ η σύζυγός του στην ίδια τράπεζα έχει τέσσερις λογαριασμούς με το συνολικό ποσό να φτάνει λίγο πάνω από τις 28.000 ευρώ.
Αμετάβλητη παρέμεινε η περιουσία σε πλωτά και μεταφορικά μέσα του ζεύγους, με τον αρχηγό των ΑΝΕΛ να διατηρεί το γνωστό φουσκωτό των 8,3 μέτρων.
Επίσης,ο κ. Καμμένος εμφανίζεται κάτοχος ΙΧ 5.967 κ.ε. και ενός ακόμα 4.970 κ.ε., το οποίο, όπως δηλώνει, βρίσκεται σε ακινησία «λόγω αδυναμίας πώλησής του». Η σύζυγός του έχει ένα ΙΧ 1.970 κ.ε.
Τέλος, ο κ. Καμμένος είναι μέτοχος σε εμπορική εταιρία ΑΕ, με κεφάλαιο εισφοράς 163.900 ευρώ.
kammeno 1
Καλό θα είναι, ο κύριος υπουργός να είναι πιο προσεκτικός στις δημόσιες εμφανίσεις του και να μην προκαλεί τον ελληνικό λαό που δεν έχει να πληρώσει ούτε την εφορία, ούτε τον ΕΝΦΙΑ, ούτε τη ΔΕΗ, ούτε καν τα βιβλία και τα τετράδια των παιδιών του…
Βεβαίως, ο κ. Καμμένος δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει επίδειξη της οικονομικής του επιφάνειας. Θα θυμάστε βεβαίως όταν ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής το πετσόκομμα των συντάξεων των 300 ευρώ με ζώνη Hermes!!!
Αξέχαστη εικόνα.
Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ!
Το twitter «γλεντάει» άγρια τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και δεν έχει άδικο!
Χρήστης του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης παρατήρησε πως ο «πολλά βαρύς και όχι» Πάνος, την ημέρα της ψηφοφορίας στη Βουλή του νέου Ασφαλιστικού, πήγε στην Ολομέλεια αποφασισμένος να πετσοκόψει τις συντάξεις των 300 ευρώ, φορώντας μια πανάκριβη ζώνη μάρκας Hermes, η αξία της οποίας τιμάται στα 1.500 ευρώ.
Ο κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα, σε ένα ρεσιτάλ απύθμενης υποκρισίας, άφησε κατά μέρος τη γραβάτα – κατά το συνήθειο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ – και ζώστηκε ό,τι πιο ακριβό κυκλοφορεί στην αγορά ένδυσης, για να μας αποδείξει πως παραμένει το… αγνό παιδί του λαού!
Και είναι τόσο αγνός, άσπιλος και αμόλυντος, που όταν είδαμε χθες το «πόθεν έσχες» του, μας έπιασε ίλιγγος και… τεταρταίος πυρετός!
Βεβαίως, ο «μαινόμενος» Πάνος μπορεί να στάθηκε τυχερός και να κέρδισε και σκόντο στην αγορά της ζώνης, αφού με βάση τα στοιχεία της φωτογραφίας, η πανάκριβη Hermes δίνεται και με έκπτωση, με την τιμή της να πέφτει σε μόλις 600 δολάρια.
Δυστυχώς, για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, τίποτε δεν μπορεί να ξεφύγει από τα «γατόνια» του twitter, τα οποία έσπευσαν να… περιποιηθούν με τον δικό τους τρόπο τον γνωστό για τα πανάκριβα γούστα του υπουργό Εθνικής Άμυνας.
Διαβάστε την παρακάτω ανάρτηση και θα καταλάβετε:






Πάνο μας, ατύχησες για ακόμη μία φορά να μας αποδείξεις πόσο συμπονάς τον λαό που υποφέρει. Αχ βρε έρμε Έλληνα! σε έφαγε ο «ανεξάρτητος» Πάνος με την Hermes του…
Να τα λέμε κι αυτά και να τα δείχνουμε για να ξέρει ο ελληνικός λαός ποιους πληρώνει και που πάνε οι φόροι που καταβάλλει, πληρώνοντάς τους με αίμα.
Φανταστείτε να είχε και κάποιο επάγγελμα ο κ. Καμμένος. Θα αγόραζε όλο το Λονδίνο… στο πλαίσιο του shopping therapy που κάνει για να ξεφύγει από τα προβλήματα και να ξεσκάσει…
Συμπέρασμα: Λεφτά υπάρχουν…










ΠΗΓΗ






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις