ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ισλαμική «cosa nostra» στην Ελλάδα – Που και γιατί οργανώνεται

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ισλαμική «cosa nostra» στην Ελλάδα – Που και γιατί οργανώνεται (ΒΙΝΤΕΟ) 


Η πολιτική ανοιχτών συνόρων και η ιδεολογία της ισλαμικής απόχρωσης πολυπολιτισμικότητας μετατρέπουν τις ελληνικές μεγαλουπόλεις σε κέντρα οργάνωσης
μουσουλμανικών γκέτο μαφιόζικων πρακτικών.
Βάσει εμπειρίας από διάφορες ευρωπαϊκές περιοχές, οι μουσουλμάνοι, όταν οργανώνονται σε γκέτο, γίνονται άκρως επικίνδυνοι, ειδικά όταν το κράτος, όπως στην Ελλάδα, δεν δρα επαρκώς!
Έτσι στην Πάτρα, πόλη κόμβο με πέρασμα προς την Ιταλία, έχουν οργανωθεί μία ισλαμικές ομάδες τύπου «cosa nostra», οι οποία συγκρούονται για τον έλεγχο διακίνησης μεταναστών, για τον έλεγχο διακίνησης ανθρώπων.
Η Κόζα Νόστρα είναι μια εγκληματική μυστική οργάνωση ανδρών η οποία δημιουργήθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα στη Σικελία της Ιταλίας. Παρακλάδι της εμφανίστηκε στην ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών περί τα τέλη του 19ου αιώνα, μετά από διάφορα κύματα μεταναστών από την Σικελία.
Το απόγευμα της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου στην παραλιακή απέναντι από το νέο λιμάνι της Πάτρας, συνέβης σύρραξη μεταξύ δύο «μαφιόζικων» ομάδων Αφγανών. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν αρχικά δύο Αφγανοί. Ο συλληφθείς , Αφγανός 25 ετών, σύμφωνα με την αστυνομία τους μαχαίρωσε. Τον έναν στον γλουτό και τον άλλο στο μηρό. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα και ο τραυματισμός τους ήταν ευτυχώς ελαφρύς.
Λίγο μετά σε νέα συμπλοκή ο συλληφθείς μαχαίρωσε στην πλάτη έναν επίσης ομοεθνή του, ηλικίας 29 ετών και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.
Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης, η αιτία για τα επεισόδια ήταν ο έλεγχος της διακίνησης των μεταναστών. Στον συλληφθέντα που ήρθε σχετικά πρόσφατα στην Πάτρα αποδόθηκε προκλητική συμπεριφορά και το ζήτημα είχε να κάνει με το ποιοι θα επιχειρούσαν να διαφύγουν στην Ιταλία μέσω του λιμανιού της Πάτρας.
Ως γνωστόν οι μετανάστες που έχουν βρει κατάλυμα σε παλιά εργοστάσια της παραλιακής απέναντι από το νέο λιμάνι εφορμούν καθημερινά στον λιμένα προκειμένου να επιβιβαστούν λαθραία σε ένα φορτηγό. Ωστόσο λίγοι καταφέρνουν να περάσουν.
Πολλοί μετανάστες φτάνουν με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ στην Πάτρα και πολλές φορές με ταξί στην περιοχή της ΑΒΕΞ. Σε κάποιες περιπτώσεις έχουν λάβει οδηγίες από ομοεθνείς τους , με το αζημίωτο για να κατευθυνθούν στην παραλιακή και βρίσκουν πρόχειρο κατάλυμα στα εγκαταλελειμμένα εργοστάσια. Μετά τους οργανώνουν σε ομάδες και τους δείχνουν τον τρόπο να εφορμούν και πώς να κρύβονται στα ημιαξόνια κλπ. Παρακολουθούν τους παλιότερους και μετά επιχειρούν κι εκείνοι.
Η χώρα μας λοιπόν μετατρέπεται σε κέντρο διακίνησης ανθρώπων, όπου παλαιότεροι μετανάστες οργανώνουν ομάδες που αναλαμβάνουν τον ρόλο του «νονού», παίρνοντας χρήματα για τις «υπηρεσίες» τους.
Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και η Πολιτεία οφείλει να το δει άμεσα.
Τα κέντρα διακίνησης ανθρώπων που δημιουργούνται θα λειτουργήσουν εναντίον των Ελλήνων, σε περίπτωση πρόκλησης χάους στην πατρίδα μας και τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου εύκολα!

















ΠΗΓΗ





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις