Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την Παγκόσμια Τράπεζα


k5




Για πρώτη φορά η πρώην γενική νομική σύμβουλος της παγκοσμίου τραπέζης η κυρία Καρεν Χιουντς αποκαλύπτει ότι οι σιωνιστές τραπεζίτες έχουν υπό τον έλεγχο τους την παγκόσμια τράπεζα και ότι το παγκόσμιο καταπίστευμα είναι υπαρκτό και μέσα
σε αυτό η χώρα μας έχει σημαντικά χρηματικά ποσά κατατεθειμένα τα οποία αφήνει ανεκμετάλλευτα.
Το σκάνδαλο στις Φιλιππίνε
Η ιστορία της αρχίζει το 1999 στις Φιλιππίνες, όταν η χώρα είχε ενταχθεί σε πρόγραμμα διαρθρωτικής προσαρμογής της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Σύμφωνα με τη Χούντες, η οποία επέβλεπε νομικά το πρόγραμμα εκ μέρους της Παγκόσμιας Τράπεζας, συμμετείχε στην εξαγορά της Εθνικής Τράπεζας και ο ιδιοκτήτης των Αερογραμμών των Φιλιππινών, εταιρείας που βρισκόταν υπό καθεστώς χρεοκοπίας στην ίδια Εθνική Τράπεζα! «Τα χρήματα που έδινε η Παγκόσμια Τράπεζα για την αναδιάρθρωση της Εθνικής Τράπεζας κατέληγαν και στον χρεοκοπημένο δανειολήπτη της, ο οποίος μετείχε στο νέο σχήμα που θα εξαγόραζε την τράπεζα από το κράτος», είπε η Χούντες.
«Ελέγχει την οικονομία»
Η Χούντες σημείωσε επίσης «Τυπώνουν χρήματα σε χαρτονομίσματα με μηδαμινό κόστος και κρατούν το seigniorage, τη διαφορά μεταξύ του χρήματος και της έκδοσης του συναλλάγματος. Δηλαδή, κατασκευάζουν χρήματα και τα πουλούν ως χρέος».





ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις