Αναπληρωτής πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας παραδέχεται ότι χρηματοδοτεί την Κλίντον

Αναπληρωτής πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας παραδέχεται ότι χρηματοδοτεί την Κλίντον


Ο Αναπληρωτής πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν επιβεβαίωσε δημοσίως ότι το Ριάντ έχει παράσχει το 20 τοις εκατό της συνολικής χρηματοδότησης για την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον.  Το επίσημο πρακτορείο
ειδήσεων της Ιορδανίας, Petra News Agency, ανέφερε την Κυριακή επικαλούμενο την δήλωση του πρίγκιπα ότι η Σαουδική Αραβία είναι ένας σημαντικός χρηματοδότης της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον για να γίνει ο επόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.
 Το Petra News Agency δημοσίευσε την Κυριακή στοιχεία που…
επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας.
Η έκθεση αυτή όμως λίγο αργότερα διαγράφηκε και το πρακτορείο ειδήσεων. Ωστόσο, η διαγραφή έγινε πολύ αργά, καθώς η Ουάσιγκτον και το Ινστιτούτο Υποθέσεων Κόλπου είχε ήδη προλάβει να αντιγράψει και αναδημοσιευτεί την αρχική έκθεση του Petra News Agency.
 Η ΑΠΌΔΕΙΞΗ:  Οι εικόνες της έκθεσης φαίνεται παρακάτω. Να θυμίσουμε ότι η χώρα της Ιορδανίας ελέγχει στενά τα επίσημα μέσα ενημέρωσης της και ότι οι εικόνες παρακάτω λήφθηκαν από το κρατικό NEWS AGENCY, δεν είναι από κάποια ταμπλόιντ ή κάποια πηγή ειδήσεων αμφιβόλου προελεύσεως:

 https://1.bp.blogspot.com/-iMlNGdclu8k/V2Ctgwzj0EI/AAAAAAABggQ/BOurklSDMIER4GG_09Y24L_op0OgNtDsgCKgB/s1600/2.jpgΑναπληρωτής πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας παραδέχεται ότι χρηματοδοτεί την Κλίντον - Εικόνα2







ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις