Μετά τον Πάπα στην Λέσβο η υπέρμαχος της ισλαμοποίησης βασίλισσα της Ιορδανίας - Έρχεται να πει στους Έλληνες τι «καλό» που είναι το Ισλάμ

18-08-38-image-85


Μετά την επίσκεψη του Πάπα, η οποία ουσιαστικά επισημοποίησε την ισλαμοποίηση του νησιού αλλά και ολόκληρης της χώρας - στον δρόμο για την Πανρθησκεία, την Μυτιλήνη θα επισκεφθεί και η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, την
Μεγάλη Εβδομάδα.
Η βασίλισσα Ράνια θεωρείται μια από τις πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου, ενώ σε τακτικές εμφανίσεις της στην τηλεόραση μιλάει για τις λανθασμένες αντιλήψεις που έχει ο κόσμος για το Ισλάμ.
Άρα τι σημαίνει αυτό; Η ελληνική κοινή γνώμη πρέπει να μάθει πως το Ισλάμ δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό.
Να παραβλέψουμε δηλαδή τις παραινέσεις για σφαγές των άπιστων που γράφει το Κοράνι καθώς και την ζωή του Μωάμεθ που νομιμοποίηση την παιδεραστία, καθώς παντρεύτηκε ένα κοριτσάκι 6 ετών!
Η βασίλισσα Ράνια διενεργεί μια καμπάνια υπέρ των μουσουλμάνων «προσφύγων και μεταναστών» πραγματοποιώντας επισκέψεις σε διάφορες χώρες του κόσμου.
Η Ιορδανία τα τελευταία πέντε χρόνια έχει φιλοξενήσει περίπου το 60% των Σύρων που εγκατέλειψαν την χώρα τους, ενώ σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία οι πρόσφυγες που αιτήθηκαν άσυλο από την χώρα ανέρχονται σε 622.000.
Ήρθε η ώρα και της Ελλάδας!





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις