ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

apagogi kid


Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείχνουν οι γονείς: Κλέβουν παιδιά στην Αθήνα!
Η σχολική κοινότητα της Αργυρούπολης είναι ανάστατη μετά την απόπειρα αρπαγής ενός 13χρονου μαθητή, την ώρα που πήγαινε στο
σχολείο του (στο 3ο Γυμνάσιο)...
Ένα λευκό βαν με φιμέ τζάμια πλησίασε τον μαθητή και μια ηλικιωμένη που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, βγήκε και άρχισε να κάνει στο παιδί ερωτήσεις.
Ο 13χρονος κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπάθησε να φύγει.
Η γυναίκα τον έπιασε από το λαιμό και προσπάθησε να τον βάλει στο βαν, όμως το παιδί την έριξε κάτω με μια αγκωνιά και κατάφερε να ξεφύγει, καταφεύγοντας σε κατάστημα της περιοχής.
Ενημερώθηκε η αστυνομία και το σχολείο έστειλε σε όλους τους γονείς ανακοίνωση που γράφει:
"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα το πρωί, άγνωστοι που επέβαιναν σε λευκό βαν, προσπάθησαν να προσεγγίσουν μαθητή μας με σκοπό να τους ακολουθήσει. Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε ξανά τα παιδιά σας για τον τρόπο αντιμετώπισης τέτοιων περιστατικών. Το περιστατικό γνωστοποιήθηκε στην Ασφάλεια Αργυρούπολης η οποία έθεσε το σχολείο υπό επιτήρηση."
Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία όμως οι δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν. Την επόμενη μέρα, όμως προσπάθησαν να αρπάξουν παιδί δημοτικού, από την περιοχή της Ηλιούπολης. Από ότι βλέπουμε συνεχίζουν απτόητοι.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο κάποιον από τους τρόπους με τον οποίο παρασύρουν τα παιδιά στα αυτοκίνητα:
ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις