Ο Prince, τα βασιλικά γενέθλια και οι χαμένοι ποδηλάτες – Μια ακόμα «γιορτή» των Ίλλουμινάτι

Prince


Πρώτα απ’ όλα -και ποιος δεν το άκουσε- ήταν τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ. Όλα τα ΜΜΕ μιλούσαν κι έγραφαν για τον μεγάλο εορτασμό λόγο του γεγονότος ότι συμπληρώνει τα 90 χρόνια ζωής.
Όμως εκτός του ότι η Ελισάβετ είναι η
γηραιότερη βασίλισσα του πλανήτη, τι άλλο είναι; Είναι μέλος της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ, μέλος της παγκόσμιας διακυβέρνησης και μέλος της γνωστής παρέας των Ιλλουμινάτι.
Εκτός από η μακροβιότερη βασίλισσα είναι ΚΑΙ η ακριβότερη στον πλανήτη, αλλά όχι μόνο αυτό. Συναγωνίζεται στο χρήμα (και στο κρίμα) μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας ελίτ. Η περιουσία της αγγίζει τα 30 δισεκατομμύρια δολάρια (28,8 δισ) και βρίσκεται σταθερά στη λίστα με τους 25 πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη, μετά τον Μπιλ Γκέιτς, τον Γουόρεν Μπάφετ, τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, τον Σερκέι Μπριν και τη Λιλιάν Μπετανκούρ.
Η καλή βασίλισσα είναι επίσης πλούσια και σε “θεωρίες” συνωμοσίας, από εκείνες που στο τέλος αποδεικνύονται πράξεις. Εκτός από το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, τις καταλογίζονται και πολλά άλλα, όπως εξαφανίσεις παιδιών, “περίεργες” διατροφικές συνήθειες που προσδίδουν μακροζωία, μέχρι κι ένας ολόγυμνος άντρας μια μέρα εθεάθη να πηδά από τα ψηλά παράθυρα του Μπάκιγχαμ.
Όλα αυτά και πολλά άλλα, την κάνουν να εξασφαλίζει τη θεσούλα της στο διεθνές στερέωμα των βαθύπλουτων, κυρίαρχων και διεστραμμένων, του γνωστού κλαμπ των Ιλλουμινάτι ή καλύτερα… Σκοτεινάτοι.
Και είναι πια γνωστό ότι τα μέλη του κλαμπ αρέσκονται να “γιορτάζουν” ημερομηνίες συμβολικές ή επετείους προσφέροντας μια ανθρώπινη θυσία. Συνήθως είναι κάποιος που είχε πάρε δώσε μαζί τους, είχε τα οφέλη του, αλλά και ημερομηνία λήξης. Κι εδώ έρχεται ο «αιφνίδιος» θάνατος του Prince.

Prince: Θύμα, συνειδητοποιημένος ή και τα δυο;

Ένα φτωχό παιδί, γίνεται διάσημο και πλούσιο και τα μυαλά παίρνουν αέρα. Το σενάριο πολύ γνωστό. Δεν γίνεται μόνος του, υπάρχει ένα σύστημα που τον στηρίζει, υπάρχουν τα μίντια, οι μάνατζερ, οι στιλίστες, οι δημοσιοσχεσίτες – όλοι αυτοί “καθοδηγούν” το αστέρι κι έχουν και το νου τους να μην ξεστρατίσει. Παραδίδεται σε αυτούς.
Ο Prince εκτός από φτωχός γεννήθηκε και επιληπτικός, μια σοβαρή πάθηση που τον καθιστά ακόμα πιο ευάλωτο. Οι αντιστάσεις μικρές μπροστά στο φόρτο εργασίας και στο όνομα που καλείται να κρατήσει ψηλά.
Ο Prince στις λίγες συνεντεύξεις του δηλώνει ότι δεν ασχολείται με την πολιτική και δεν ψηφίζει, γιατί ο Prince, μετά από μια κολασμένη ζωή με πολλά λάθη, αποφάσισε να μπει στο “σωστό” δρόμο και έγινε Ιεχωβάς. Αυτός ήταν ο “πεφωτισμένος” σωτήριος δρόμος που διάλεξε, την θρησκευτική οργάνωση των μυστικών υπηρεσιών, την οποία μάλιστα διαφήμιζε όσο μπορούσε. Εκεί, λέει, βρήκε το “φως” του. Βέβαια, μπορεί να μην ψήφιζε ως Ιεχωβάς, αλλά στα πριβέ πάρτι του Ομπάμα και της Μισέλ πήγαινε να τραγουδήσει και δεν ξεχνούσε να επαινέσει τον πρόεδρο – έτερον εκάτερον!
170px-Prince_logo.svg

Ο καλλιτέχνης κάποια στιγμή άλλαξε το όνομα του σε.. σύμβολο. Ο λόγος που το έκανε ήταν διαφορές με την εταιρία του η οποία όπως ισχυριζόταν του έκανε τη ζωή μαρτύριο.

baphomet4

Η επιθυμία για νέο όνομα και νέα αρχή ήταν δική του, αλλά η επιλογή του τι θα είναι αυτό, ήταν των άλλων, όπως
δήλωσε ο ίδιος. Οι “άλλοι”, λοιπόν, οι καθοδηγητές του, του διάλεξαν για όνομα το “love symbol” που είναι ένα ερμαφρόδιτο σύμβολο άντρα και γυναίκας μαζί, συμβολισμός που συναντάμε μόνο στον Μπαφομέτ, ο οποίος έχει γυναικεία στήθη μαζί με ανδρικό μόριο και συμβολίζει τη στειρότητα, αυτό που δεν μπορεί να αναπαραχθεί.
Πόσα καταλάβαινε ο ίδιος από το σύμβολο που του κόλλησαν για όνομα; Ίσως πολλά, ίσως και τίποτα. Το ξανάλλαξε μετά στο παλιό του όνομα όταν είδε ότι μιντιακά ένα σύμβολο χωρίς όνομα δεν μπορεί να αποδώσει σωστά.
Τα τραγούδια του επίσης γεμάτα περίεργους συμβολισμούς, ξεκάθαρα Ιλλουμινάτι και τα εξώφυλλα των δίσκων επίσης. Πόσο άσχετος μπορεί να είσαι όταν όλοι ξέρουν;
Τα τελευταία άλμπουμ με τίτλο Lotusflow3:
2689450Φαίνεται ότι ο Prince είχε μια εμμονή με το μοβ χρώμα, θυμίζει λίγο και το Purple Rain, στο οποίο λέει στην αγαπημένη του, έλα να σε καθοδηγήσω κάτω από τη μοβ βροχή, τώρα που αλλάζουν οι καιροί και που λες θέλεις κάποιον ηγέτη, αλλά δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιον… 
Το Purple Rain, έγινε μεγάλη επιτυχία (γιατί άραγε) και ο «πλανήτης ολόκληρος» (σήμερα είναι και η Μέρα της Γης) για να τιμήσει τον καλλιτέχνη (σε χρόνο ρεκόρ) ντύθηκε στα μοβ!

Μνημεία σε όλο τον κόσμο φωτίστηκαν μοβ στη μνήμη του:

  Cgn00zxU0AE557D

Η πιο ωραία είναι αυτή στο Σαν Φρανσίσκο με το HAARP να πηγαίνει σύννεφο – κυριολεκτικά!

O Prince μέσα στην απόλυτη σύγχυση της διπλής ύπαρξης του, μια μέρα μίλησε και για τους χημικούς αεροψεκασμούς, λέγοντας ότι τον έχει εμπνεύσει ο αφροαμερικάνος ακτιβιστής Dick Gregory.



Πολλά τα σύννεφα, πολύ η βροχή στην καριέρα του και τώρα πολύ η ομίχλη γύρω από το θάνατο του

Πρώτα είπαν πέθανε από γρίπη. Μετά -και αφού άρχισε το κράξιμο στο διαδίκτυο- είπαν ότι είχε πάρει μεγάλη δόση ναρκωτικών ακι νοσηλεύτηκε γι’ αυτό.
Σύμφωνα με την Independent, μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του και αφού νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, κάλεσε τους φίλους του στο σπίτι του στη Μινεσότα, όπου διοργάνωσε ένα πάρτι.
Ο Prince εκεί, έπαιξε κιθάρα και πιάνο, πήρε το μικρόφωνο στα χέρια του, αλλά δεν τραγούδησε. Το μόνο που ήθελε εκείνη τη στιγμή ήταν να τους ανακοινώσει το εξής: «Περιμένετε λίγες μέρες πριν αρχίσετε τις προσευχές». Aυτά ήταν και τα τελευταία λόγια του καλλιτέχνη, “σύμφωνα με τα διεθνή μέσα”.
Επίσης σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, εθεάθη δυο φορές για τελευταία φορά. Να πηγαίνει στο φαρμακείο της γειτονιάς μόνος του… και…
45a360d17601d2106da724390d2656a0
και λίγο πριν αυτό, να κάνει ποδήλατο!
Εξω από το σπίτι του στη Μινεσότα. Τη φωτογραφία δημοσίευσε στο Instagram, πριν τρεις ημέρες
Εξω από το σπίτι του στη Μινεσότα. Τη φωτογραφία δημοσίευσε στο Instagram, πριν τρεις ημέρες
Τώρα θα μου πείτε, που το περίεργο ότι έκανε ποδήλατο; Το περίεργο δεν είναι ότι αυτός έκανε ποδήλατο, αλλά το ότι την ΊΔΙΑ μέρα του θανάτου του, μια είδηση που πέρασε τελείως απαρατήρητη αλλά την έπιασεΗ Γάτα, είναι ότι στο Ρίο ντε Τζανέιρο, κατέρρευσε ποδηλατόδρομος στη θάλασσα και είχε δύο νεκρούς και πέντε αγνοούμενους.
Κι αν ακόμα δεν καταλαβαίνετε γιατί είναι δεν είναι τόσο ασήμαντο το ατύχημα, απλά να θυμίσω ότι το Ρίο ντε Τζανέιρο, ήταν κάποτε η πρωτεύουσα της Βραζιλίας, αλλά είναι και παραμένει η πρωτεύουσα της Ατζέντας 21! Εκεί υπογράφηκε το ιστορικό αυτό προσχέδιο της ταφόπλακας των λαών, εκεί που θα γίνουν φέτος οι Ολυμπιακοί και… βοήθειά τους!
Το δε ποδήλατο είναι το μεταφορικό μέσο που προωθεί η Α21 για την Αειφόρο Ανάπτυξη και ζητά την κατάργηση των Ι.Χ., είναι αυτό που σπρώχνουν όλοι οι περιβαλλοντολόγοι και οικολόγοι ως μέσον για τον απλό φτωχό πολίτη που δεν θα μπορεί να πάρει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα πράσινα και τα ιπτάμενα. Με αυτό πας μέχρι τη δουλειά, άντε και το μάρκετ και πάπαλα. Τα κεφάλια όλων μέσα στις “έξυπνες” πόλεις του μέλλοντος!
Και το Ρίο ντε Τζανέιρο, του οποίου “κατέρρευσε” ο ολοκαίνουριος ποδηλατόδρομος φτιαγμένος όχι για τους αγώνες αλλά για το κοινό, συμπεριλαμβάνεται στις 20 πόλεις του κόσμου που “υποστηρίζουν” το ποδήλατο. 
Με λίγα λόγια, όπως όλα δείχνουν, οι Σκοτεινάτοι το γλέντησαν για μια ακόμα φορά, θυσιάζοντας έναν δικό τους που πλέον τους ήταν άχρηστος ή που θα προκαλούσε και πάλι “δάκρυα” στα ματάκια του κροκόδειλου που λέγεται Ομπάμα (πολύ δάκρυ ο κύριος!)
Και όπως λένε, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες, αλλά όποιος ανακατεύεται με τους Ιλλουμινάτοι, τον τρώνε οι ίδιοι.
Προς γνώση και συμμόρφωση…






ΠΗΓΗ













Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις