Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Monsanto κέρδισε επάξια μπόνους 600 εκατομμύρια δολ.

monsantoceo


Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Monsanto, Hugh Grant, έλαβε ένα μπόνους απόδοσης πάνω από $ 600 εκατομμύρια για το οικονομικό έτος 2015, ανακοίνωσε η πολυεθνική αγροχημικών και γεωργικών προϊόντων βιοτεχνολογίας εταιρεία Monsanto σήμερα
το πρωί.
Ο Οικονομικός Διευθυντής και Ανώτερος Αντιπρόεδρος, Pierre Courduroux, δικαιολόγησε το μπόνους λέγοντας ότι παρά το γεγονός ότι η χρονιά ήταν λίγο απογοητευτική από την άποψη των πωλήσεων και των κερδών, η εταιρεία είχε χτίσει κάποιες "πολύ σταθερές και συγκεκριμένες βάσεις» για πολλά μελλοντικά πρότζεκτ .
"Κάποιοι από εσάς μπορεί να θορυβηθούν από την κατακόρυφη πτώση των κερδών, αλλά είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον," δήλωσε ο Courduroux στους δημοσιογράφους. «Τον τελευταίο χρόνο, ήμασταν θύματα γελοίων καταγγελιών σχετικά με τον ιό Ζήκα, αλλά αναμένουμε κάποια κέρδη ρεκόρ κατά τα επόμενα χρόνια. Έχουμε κάνει πολλές επενδύσεις, οι οποίες θα πρέπει να αρχίσουν να αποδίδουν σύντομα, και έχουμε αποφασίσει να ανταμείψουμε τον κ Grant για το σημαντικό ρόλο που έπαιξε στη δημιουργία αυτών των μελλοντικών κερδών. Αυτός ο τύπος είναι μια ιδιοφυΐα, και $ 600 εκατομμύρια είναι ένα πολύ μικρό τίμημα για ένα τέτοιο λαμπρό μυαλό! "
monsantozika
Η Monsanto ανακοίνωσε την Τετάρτη, ότι τα κέρδη της μειώθηκαν κατά 25% το δεύτερο τρίμηνο σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πριν από ένα χρόνο.
Σύμφωνα με τους περισσότερους ειδικούς, η εταιρεία περνάει δύσκολα καθώς οι αγρότες περιέκοψαν τις δαπάνες, πιεζόμενοι από την κατακόρυφη πτώση των τιμών των εμπορευμάτων τους. Τα οικονομικά αποτελέσματα δέχονται επίσης πιέσεις από τις ισχυρές περικοπές του δολαρίου και τη μείωση των τιμών των προϊόντων των ανταγωνιστών.
Παρά αυτές τις οπισθοδρομήσεις, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, η οποία έχει μακρά ιστορία συνεργασίας με τους παραγωγούς γεωργικών προϊόντων για την ενίσχυση των αποδόσεων και την ανάπτυξη καινοτομιών, φαίνεται ικανό να ανακάμψει κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών.
Τώρα τι έχει σχεδιάσει για το μέλλον αυτό το λαμπρό μυαλό, μάλλον για καλό δε θα είναι.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις