Σε πανικό οι Βρετανοί Τζιχαντιστές λιποτακτούν κατά εκατοντάδες

jihad-syria-russia



Οι υπαλλήλοι των συνοριακών δύναμεων της Μ.Βρετανίας  είναι σε κόκκινο συναγερμό για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους Βρετανούς Τζιχαντιστές οι οποίοι προσπαθούν να επιστρέψουν στην χώρα τους μέσω της Τουρκίας.
Ρώσοι αξιωματούχοι αναφέρουν ότι υπάρχει πανικός και οι λιποτάκτες καθημερινά είναι και περισσότεροι στο  Ισλαμικό Κράτος απο
την ημέρα που οι Ρώσικες δυνάμεις ξεκίνσαν τις επιδρομές.Το Υπουργείο Άμυνας του Βλαντιμίρ Πούτιν υποστηρίζει ότι περισσότεροι από 600 από αυτούς τους Βρετανούς Τζιχαντιστές προσπαθούν απεγνωσμένα να επιστρέψουν πίσω στην Ευρώπη για να ξεφύγουν από τις καταστροφικές επιδρομές βομβαρδισμών  των ρωσικων αεροσκάφών.
Μια πηγή χαρακτηριστικά τόνισε: «Δεν είναι τόσο γενναίοι τώρα , που πρέπει να σώσουν το τομάρι τους»
Πληροφορίες θέλουν επίσης τους πολέμαρχους του ISIS να  χρησιμοποιούν σκλάβους σε  καταναγκαστική εργασία για την κατασκευή υπόγειων καταφύγιων  για να μπορούν να κρύβονται από τις ρωσικα βομβαρδιστικά.
Οι ζημίές όμως που έχουν υποστεί στον τελευταίο γύρο των επιθέσεων, είναι περίπου σε αξία κόντά στα 30 εκ. Ευρώ αφού καθημερινά εδώ και 15 ημέρες αεροσκάφη Su-34, Su-24M και SU-25s βομβαρδίζουν τους Τζιχαντιστές.
Πάντως απο την πλευρά των Ρώσων αμφιβάλουν για την αποτελεσματικότητα των Βρετανών ως προς την σύλληψη των Βρετανών Τζιχαντιστών , αφήνοντας υπονοούμενα ότι ίσως και να κάνουν τα στραβά μάτια οι αρχές!




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις