Εννοια των χρωματων της αυρας





Τα χρώματα του ουράνιου τόξου, φωτεινά, λαμπερά χρώματα.
Μωβ: δείχνει πνευματικές σκέψεις. Το μωβ δεν είναι ποτέ ένα ισχυρό χρωμα της αυρας. Φαίνεται μόνο ως προσωρινά «σύννεφα» και «φλόγες», που δείχνει να ξεπιδουν πραγματικά από τις πνευματικές μας
σκέψεις.

Μπλε: Ισορροπημένη ύπαρξη, διατήρηση της ζωής, χαλαρο νευρικό σύστημα, μεταδοση δύναμης και ενέργειας. Οι άνθρωποι με ισχυρή μπλε Aυρα είναι χαλαροί και ισορροπημένοι και αισθάνονται έτοιμοι να ζήσουν σε μια σπηλιά αν χρειαστει και να επιβιώσουν. Είναι γεννημένοι επιζώντες. Μπλε αυρα συμαίνει χαλάρωση του νευρικού συστήματος για να επιτευχθεί η ισορροπία του μυαλού. Το Electric μπλε παρακάμπτει οποιοδήποτε άλλο χρώμα στην αύρα και συμαίνει πως το άτομο λαμβάνει ή διαβιβάζει πληροφορίες σε μια τηλεπαθητική επικοινωνία. Για παράδειγμα Michel Desmarquet, συγγραφέας του βιβλίου « Thiaoouba Προφητεία «, συχνά λάμπει με το ηλεκτρικό μπλε κατά τη διάρκεια των διαλέξεων του, ειδικά όταν απαντάει σε ερωτήσεις από το κοινό.

Τιρκουάζ: δείχνει δυναμική ποιότητα της ύπαρξης, ιδιαίτερα ενεργή προσωπικότητα, ικανή να προβάλεται , να επηρεάζει τους άλλους ανθρώπους. Οι άνθρωποι με τιρκουάζ Aura μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να είναι καλοί οργανωτές. Αισθάνονται βαρεμάρα όταν αναγκάζονται να επικεντρωθούν σε ένα πράγμα. Οι άνθρωποι που αγαπούν να είναι αφεντικά έχουν τιρκουάζ αύρες, διότι έχουν στόχους και επιρροή στην ομάδα τους . Τυρκουάζ αυρα συμαίνει οργάνωση και επηρροή στους άλλους.

Πράσινο: ξεκούραστη, τροποποιει την ενέργεια, φυσική ικανότητα επούλωσης. Όλοι οι θεραπευτες θα πρέπει να την έχουν. Οι άνθρωποι με μια ισχυρη πράσινη αύρα ειναι φυσικοι θεραπευτες . Όσο ισχυρότερη είναι η πρασινη αυρα τόσο καλύτερη είναι η θεραπευτική ικανότητα. Αγαπούν, επίσης την κηπουρική και συνήθως έχουν μια «πράσινη εργασία » να μεγαλώνει για αυτούς. Όντας μποστα σε ένα ατομο με μια ισχυρή πράσινη αυρα θα έχετε μια ήσυχη και ξεκούραστη εμπειρία θα νιώσετε οτι αυτο το ατομο εξισοροπει τον οργανισμο σας και θα νιώσετε απιστευτα ανακουφισμένοι και ξεκούραστοι.

Κίτρινο: η χαρά, η ελευθερία, η μη-προσκόλληση,απελευθέρωση ζωτικής δύναμης. Οι άνθρωποι με κίτρινη λάμψη είναι γεμάτοι από εσωτερική χαρά, πολύ γενναιόδωροι . Κίτρινο φωτοστέφανο γύρω από το κεφάλι: υψηλή πνευματική ανάπτυξη. Μια υπογραφή ενός πνευματικού δασκάλου. Μη δέχεστε πνευματικές διδασκαλίες από τον καθένα που δεν έχει ένα τέτοιο κίτρινο φωτοστέφανο. Ο Βούδας και ο Χριστός είχαν κίτρινα φωτοστέφανα . Σήμερα είναι σπάνιο στη Γη να βρεθεί ένα πρόσωπο με ένα φωτοστέφανο μεγαλύτερο από 1 ίντσα.

Πορτοκαλί: απογείωση και απορρόφηση. Έμπνευση. Ένα σημάδι της εξουσίας. Δυναμικότητα και επιθυμία να ελέγχει τους ανθρώπους. Όταν το πορτοκαλί γίνεται ισχυρό σημείο, συμβάλλει συνήθως σε ένα κίτρινο φωτοστέφανο, το οποίο στη συνέχεια μετατρέπεται σε χρυσό, που δείχνει όχι μόνο ένα πνευματικό δάσκαλο, αλλά ένα ισχυρό πνευματικό δάσκαλο, κάποιον που είναι ικανός να αποδείξει τις μοναδικές ικανότητες του.

Κόκκινο: υλιστικές σκέψεις, σκέψεις για το φυσικό σώμα. Κατά κύριο λόγο η κόκκινη Aυρα δείχνει υλιστικά προσανατολισμένο άτομο.

Ροζ (= μωβ κόκκινο +): αγάπη (με μια πνευματική έννοια του όρου). Για να αποκτήσετε μια καθαρή ροζ αυρα θα πρέπει να αναμειχθεί το πορφυρό (η υψηλότερη συχνότητα που αντιλαμβανόμαστε) με κόκκινο (η χαμηλότερη συχνότητα). Η Ροζ Αύρα δείχνει ότι το άτομο επιτυγχάνει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ της πνευματικής συνειδητοποίησης και της υλικής ύπαρξης. Οι πιο προηγμένοι άνθρωποι δεν έχουν μόνο ένα κίτρινο φωτοστέφανο γύρω από το κεφάλι (ένα μόνιμο ισχυρό σημείο στην αύρα), αλλά και μια μεγάλη ροζ αυρα να επεκτείνεται πιο μακριά. Το ροζ χρώμα στην αύρα είναι αρκετά σπάνιο στη Γη και εμφανίζεται μόνο ως μια προσωρινή λάμψη , ποτέ ως ένα ισχυρό σημείο της αυρας.
Έννοια των μη καθαρών χρωμάτων :Χρώματα που εμφανίζονται πιο σκούρα από το φόντο περισσότερο σαν καπνός από μια λάμψη, χρώματα θαμπα.)

Καφέ: ανησυχητικο, αποσπά την προσοχή, υλιστική σταση ζωής , αναιρεί την πνευματικότητα.
Γκρι: σκοτεινές σκέψεις, καταθλιπτικές σκέψεις, ασαφείς προθέσεις, παρουσία της σκοτεινής πλευράς της προσωπικότητας.
(το χρώμα της μουστάρδας): πόνος ή η έλλειψη της ευκολίας, θυμός

Λευκό: σοβαρή ασθένεια, η τεχνητή διέγερση (ναρκωτικά). Γιατί το λευκό χρώμα στην αύρα δείχνει προβλήματα; Το Λευκό χρώμα είναι σαν ένας θόρυβος, και όχι ένα σύνολο αρμονικών τόνων απο κύρια χρώματα . Είναι αδύνατο να «εναρμόνιστει» κανεις με τον θορυβο σε μια ορχήστρα να παίζει αρμονική μουσική, εξ ου και η λευκη Aura δείχνει μια έλλειψη αρμονίας στο σώμα και το μυαλό. Η Φύση, της οποία είμαστε μέρος είναι αρμονική. Αυτή η αρμονία έρχεται σε διακριτούς «τόνους» και αρμονικές δονήσεις .
Αρκετές ώρες πριν το θάνατο,η αυρα γίνεται άσπρη, και σε μεγάλο βαθμό αυξάνεται σε ένταση. Για το λόγο αυτό, στις περισσότερες κουλτούρες τα πλάσματα – όντα που συναντα κανείς στον «θάνατο» απεικονίζονται στα Λευκα (όχι μαύρα), γιατί στο παρελθόν, οι άνθρωποι μπορούσαν να δουν πραγματικά την λευκη αυρα πριν το θάνατο(το λευκό φως). Φαίνεται ότι οι πρόγονοί μας γνώριζαν πολύ περισσότερα από ό, τι είμαστε έτοιμοι να παραδεχτούμε.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις