Το απόλυτο μαΐμού προϊόν στην Κίνα - Απομίμηση Apple store - Ούτε οι υπάλληλοι τους γνωρίζουν ότι είναι ψεύτικα


http://www.newmoney.gr/media/k2/items/cache/6fbaa1735e5e84feefaec7253ce913bb_XL.jpg,qt=1444332135.pagespeed.ce.MLuX_7uWDF.jpg 


Σε επιστήμη έχουν αναγάγει Κινέζοι επιχειρηματίες την απομίμηση προϊόντων αφού έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που μιμούνται ακόμα και Apple store.
Tα μαϊμού καταστήματα της Apple είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εταιρεία αλλά και οι αρχές στην Κίνα, αφού αν και η Apple έχει ένα official και πέντε πιστοποιημένα μαγαζιά στην Shenzhen της Κίνας, στην πόλη υπάρχουν ακόμα 30 Apple Stores.
Αυτά τα μαγαζιά μαϊμούδες
κατασκευάζονται για να δείχνουν ακριβώς όπως τα αυθενικά, με ξύλινες επενδύσεις και κυκλικές σκάλες.
Οι υπάλληλοι που εργάζονται τα μαγαζιά μαϊμού της Apple, φοράνε μπλουζάκια της εταιρείας, έχουν ταυτότητες της Apple, ενώ κάποιοι από τους υπαλλήλους δεν ξέρουν ότι δουλεύουν σε ψεύτικο μαγαζί.
Πάντως τα περισσότερα μαϊμού Apple Store πουλούν αυθεντικά προϊόντα, με τους υπευθύνους να τα φέρουν λαθραία και έτσι να τα πουλούν δύο φορές πιο ακριβά από όσο τα αγόρασαν. Έρευνες από τις κινεζικές αρχές οδήγησαν στο κλείσιμο μερικών ψεύτικων μαγαζιών, όμως "ξεφύτρωσαν" άλλα, αναμένοντας το iPhone 6s.



ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις