ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Καρέ καρέ οι εικόνες της επικής εξόδου των πολιορκημένων Συρίων στρατιωτών από το νοσοκομείο jisr al shoungur (σκληρές εικόνες)

SYRIOI7


Δείτε  τις εικόνες της επικής εξόδου των 150 στρατιωτών και των υπολοίπων πολιτών από το νοσοκομείο της

jisr al shoungur.Βγαίνουν κατά κύματα από τους γειτονικούς λόφους σαν άλλοι χιτλεροναζί τους γαζώνουν ακατάπαυστα από τα πολυβολεία τους οι ξένοι μουτζαχεντίν της αλ Νούσρα που τους είπαν εξεγερμένους και «αντάρτες».
Οι ηρωικοί στρατιώτες δέχονται
ακατάπαυστα πυρά στο ψαχνό καθώς προχωρούν για την ελευθερία.Οι σφαίρες περνούν δίπλα τους δεν τους ακουμπούν .Προχωρούν. Κάποιος πέφτει ξανασηκώνεται όχι δεν είναι νεκρός .Το νοσοκομείο εκκενώνεται.
SYRIOI7SYRIOI8
Τους παρέχει κάλυψη η αεροπορία και το πυροβολικό.Και ύστερα αρχίζει το κυνηγητό η καταδίωξη.Σαν λυσσασμένοι λύκοι τρέχουν ξοπίσω τους οι διώκτες.Οι στρατιώτες ανεβαίνουν ένα σκιερό μονοπάτι από δέντρα.
Τους εντοπίζουν τα πολυβόλα ξερνάν φωτιά .είναι πολλοί πάρα πολλοί οι στρατιώτες πάνω από 150 καταρρέει η προπαγάνδα των εχθρών του συριακού λαού του ψευδοσυριακού παρατηρητηρίου με έδρα το Λονδίνο ότι αιχμαλωτίστηκαν δεκάδες πάντως έδειξαν 1 και διατείνονται ότι τον έπιασαν:Eείναι ο στρατιωτικός χριστιανός Ιάκωβος Κούρι.
SYRIOI6
Όπως διαβάζουμε στο dimpenews.com αναγκάζονται κάτι να δείξουν για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις της τεράστιας αποτυχίας τους.Δοκίμασαν με καμικάζι απέτυχαν,με τούνελ και εκρηκτικά δεν πρόλαβαν,με αποκλεισμό δεν τους λύγισαν.Είναι όρθιοι προχωρούν και χάνονται από τα μάτια του εχθρού. Διακεκριμένος παρουσιαστής της συριακής τηλεόρασης με ειδίκευση στο πολεμικό ρεπορτάζ γράφει ότι όλοι οι στρατιώτες είναι σώοι.Οι αλνουσρίτες με τις μαύρες σημαίες μπάίνουν στο νοσοκομείο.
SYRIOI4SYRIOI5
SYRIOI 3
Βρίσκουν μονάχα έναν σκοτωμένο και στους εξωτερικούς χώρους άλλους 2 από τις μάχες.Οι σύριοι ήρωες οι σύριοι φαντάροι αψήφισαν τον θανατο για τη λευτεριά σπάσαν τις γραμμές του εχθρού σπάσαν και τις γραμμές της παραπληροφόρησης και προπαγάνδας που τους ήθελε νεκρούς.
SYRIOI1SYRIOI2ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις