Γιατί το νέο Lego «Διαστάσεις», διαφημίζει την 27η Σεπτεμβρίου και το CERN;;;




Τέλος Απριλίου ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων (LHC) ξανά ξεκίνησε μετά από μια περίοδο ανάπαυσης δύο ετών, μέσα σ” αυτή την περίοδο πραγματοποιήθηκαν βελτιώσεις και έκαναν διάφορες επισκευές. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών η ταχύτητα των μορίων έφτασε στα 6.5 TeV. Αυτό σημαίνει ένα διπλασιασμό της ταχύτητας του LHC.
Εχθές τον ξαναδοκίμασαν γιατί φαίνεται ότι έχουν
μεγάλα σχέδια με τον LHC. Το σωματίδιο Higgs boson, είναι επίσης γνωστό σαν το σωματίδιο του Θεού…από την ονομασία που του έδωσαν θα μπορούσαμε να καταλάβουμε τι επικίνδυνοι είναι αυτοί οι ονομαζόμενοι επιστήμονες.
Αλλά ας δούμε τι είχε πει ο γνωστός Καθηγητής Steven Hawking και για αυτά τα πράγματα που μας προειδοποιεί:
1) το Higgs boson ή το σωματίδιο του Θεού είναι σε θέση να καταστρέψει το σύμπαν.
2) Ο χώρος και ο χρόνος που ζούμε μπορεί να καταρρεύσει και εμείς δεν θα είμαστε σε θέση να δούμε τι συμβαίνει αλλά και τι έρχεται.
3) εάν οι επιστήμονες διοχετεύσουν υψηλή ποσότητα ενέργειας στο Higgs σωματίδιο το σύμπαν θα μπορούσε να πάψει να υπάρχει.
Όμως την ίδια στιγμή, ο ανάπηρος επιστήμονας (πιόνι της ελίτ που βγαίνει και λέει μισές αλήθειες) λέει ότι δεν δεν είναι και τόσο πιθανό επειδή ο Επιταχυντής Αδρονίων δεν είναι αρκετά μεγάλος.… ακόμα…δηλαδή από την άλλη μασάει τα λόγια του… Γιατι όμως;;;
Όλες οι ενδείξεις μας λένε ότι οι επιστήμονες στο CERN είναι σε θέση να παίζουν με τα όρια του σύμπαντός μας και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα μπορούσαμε να καταλήξουμε σε άλλες άγνωστες διαστάσεις για την ανθρωπότητα.
Ίσως τις Διαστάσεις, όπου η ελίτ στο παρασκήνιο θέλει τελικά να καταλήξουμε..!
Ας υποθέσουμε ότι οι επιστήμονες στο CERN είναι ήδη ικανοί να ελέγχουν και να προγραμματίσουν τον τρόπο εισόδου μας σε άλλες διαστάσεις…
Τότε ίσως παίζεται ένα άσχημο παιχνίδι με την ανθρωπότητα… εάν κατέχουν τις τεχνικές για την πρόσβαση σε άλλες διαστάσεις και σε άλλα σύμπαντα..
Η Αποκάλυψη αναφέρει ότι: «Στους έσχατους καιρούς, ο χρόνος θα τελειώσει». Αυτο επιδιώκουν οι “επιστήμονες”;;; γιατί θέλουν να σταματήσουν τον χρόνο και τι περιμένουν τότε να συμβεί;;; Πολλοί ανθρωποι πιστεύουν ότι με το CERN θέλουν να ανοίξουν τις πύλες του Άδη…και από τις διαφημίσεις που κάνουν σε διαφορά βίντεο το προγραμματίζουν για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Στο ίντερνετ μπορείτε να βρείτε μια σειρά από βίντεα που αφορούν το CERN και τις άλλες διαστάσεις…. στον μήνα Σεπτέμβριο.
Στην προκειμένη διαφήμιση των νέων “διαστάσεων” της Lego η πώληση του παιχνιδιού παρουσιάζει την αντιμετώπιση διαβολικών και άλλων περίεργων οντοτήτων…φυσικά η πώληση έχει προγραμματιστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου 2015…ή είναι τυχαίο;;;
Πάνε να ανοίξουν τις πύλες του “Άδη”;;; και αν ισχύει αυτό που επιδιώκουν τι περιμένουν να ανοίξουν;;; Θα αποτύχουν βέβαια γιατί εκεί που υπάρχουν 100 διάβολοι υπάρχουν άλλοι τόσοι άγγελοι.…αυτό που είναι πολύ ανησυχητικό είναι ότι οι ψυχασθενείς αυτοί βρίσκονται πίσω από τους λεγόμενους επιστήμονες… και ξέρουν πολύ καλά που θέλουν να μας οδηγήσουν.






ΚΟΡΑΞ


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις