Φρίκη: Αποκεφάλισε 5χρονο αγοράκι για να το προσφέρει σε Θεό




Ένα φρικτό περιστατικό φαίνεται πως συνέβη στην Ινδία, όπου ένας άνδρας δολοφόνησε 5χρονο αγόρι για να τον προσφέρει στην ινδουϊστική θεότητα..
Κάλι σε έναν αυτοσχέδιο βωμό, σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού!
Ο Νάνου Μίρντχα που κατηγορήθηκε ότι επιδιδόταν σε τελετές μαύρης μαγείας παρέσυρε τον 5χρονο Σανατάν Μπαγκά τον οποίο στη
συνέχεια δολοφόνησε.
Ο Νάνου λιντσαρίστηκε από το πλήθος καθώς θεωρήθηκε ύποπτος ότι αποκεφάλισε το αγοράκι σε ένα χωριό της βορειοανατολικής Ινδίας, γνωστοποίησε η αστυνομία και η οικογένεια του παιδιού.
«Ο μάγος Νάνου Μίρντχα παρέσυρε τον Σανατάν προσφέροντάς του σοκολάτες. Τον οδήγησε σε ένα ναό όπου τον θυσίασε μπροστά από έναν βωμό» δήλωσε ο πατέρας στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο, στο κρατίδιο Άσαμ.
Το σώμα του αγοριού εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής σε μια λίμνη αίματος. Οι κάτοικοι του χωριού επιτέθηκαν εναντίον του Νάνου Μίρντχα και τον σκότωσαν, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας της επαρχίας Σονιτπούρ.
«Διεξαγάγουμε έρευνα προκειμένου να κατανοήσουμε εάν επρόκειτο για μία ξεκάθαρη υπόθεση άσκησης αποκρυφιστικής πρακτικής ή εάν επρόκειτο για μία προσωπική αντιπαλότητα που οδήγησε στο έγκλημα» δήλωσε ο Σαζουκτά Παρασάρ.


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις