Βαρουφάκης + CIA = Συμφωνία! Αποκαλύψεις Σοκ Η Σενάρια!


Greece's Finance Minister Yanis Varoufakis speaks on his phone upon arriving for a government meeting at the parliament building in Athens February 7, 2015. Greece said on Saturday it had no short-term cash problem and that it will hand its European Union partners a comprehensive plan next week for managing the transition to a new debt deal. REUTERS/Kostas Tsironis (GREECE - Tags: POLITICS BUSINESS TPX IMAGES OF THE DAY)



Ποιος κοροιδευει ποιον! Και ποιος λεει Αληθεια και ποιος Οχι!
Δημοσιευματα,Σεναρια, ετοιμη η συμφωνια καθαρογραφετε, κατι λεπτομερειες μενουν,μας λεει η Κυβερνηση! Για ποια συμφωνία αναρωτιούνται οι δανειστές μας? Και μιλουν ανοιχτα για ενα ενδεχομενο χρεωκοπιας της Ελλαδας!
Παιχνιδια στρατηγικης,και απο τις
δυο πλευρες, η μπλοφα,για να κερδισει η καθε πλευρα οσα περισσοτερα μπορει στο τραπεζι τον διαπραγματεύσεων;
Το εκπληκτικο ειναι η ωμη παρεμβαση των ΗΠΑ, προς την Γερμανια, ΔΝΤ και ΕΕ, υπερ μιας αμεσης λυσης,και συμφωνία με την Ελληνικη Κυβερνηση! Μπα,δεν το ξεραμε,οτι η ΗΠΑ νοιάζονται τοσο να βοηθήσουν μια αριστερη Κυβερνηση? Γιατι αραγε?
Βαρουφάκης + CIA = Συμφωνία! Αποκαλύψεις Σοκ Η Σενάρια!
Περιεργη σταση Βαρουφακη;
Τα 11 δις οικονομικης βοηθειας απο την Ρωσια, δεν τα ηθελε ο Υπουργος Οικονομικών Γιανης Βαρουφάκης, διότι απο τι δηλωσε,η οποια οικονομικη βοηθεια, θα προτιμουσε να ειναι απο τους κολπους της ΕΕ, γιατι εκει ανηκουμε; Πειθοντας τον Πρωθυπουργο Α.Τσιπρα, στο προσφατο ταξιδι του στην Ρωσια,να μην ζητησει οικονομικη βοηθεια; Και τα περιεργα συνεχιζονται, ο Τσαρος της Ελληνικης οικονομιας, ( Γιανης Βαρουφάκης ) ηταν απών απο αυτο το τοσο σημαντικο ταξιδι στην Ρωσια? Δεν συνοδευσε τον Πρωθυπουργο,Γιατι? Δεν εχει να συνομιλήσει τιποτα το ενδιαφερον, με τον Ρωσο ομολογο του,πως πχ για την επιτακτικη αναγκη Ρωσικων επενδυσεων στην Ελλαδα!
Τι θελεις επιτελους να κανουμε Γιανη; Μιλα ξεκαθαρα! Μαζι Σου ειμαστε! Αλλα μας μπερδευεις;
Στην εκπομπη του Ν.Χατζηνικολαου,στον ενικο, μας ειπε ο Βαρουφακης : Απο την μερα που ανελαβε ο Συριζα την εξουσια,
και με το περασμα τον 100 ημερων διακυβερνησης Συριζα, εχουμε αποπληρωσει στους δανειστές μας 6,5 δις,
και μεχρι το Σεπτεμβριο,θα πρεπει να δωσουμε περιπου 15 δις,σε δοσεις-τοκοχρεολύσια! Ερωτηση : Μα αφου δεν ειμαστε σιγουροι απο την αρχη,αν θα ερθουμε σε συμφωνια με τους δανειστες μας, η θα επέλθει ρηξη, γιατι του δωσαμε τα 6,5 δις? Αδειάσαμε ολα τα λεφτα απο τα Ασφαλιστικα Ταμεια, δημαρχεια, Νοσοκομεια, μεχρι και απο πρεσβειες? Για να τους πληρώσουμε,και τωρα ειμαστε αφραγκοι! Τουλαχιστον με τα 6,5 δις, θα βαζαμε το καλοκαιρι;
Γιανη τι τρεχει? Δεν μας τα λες καλα!
Την προταση της Ρωσιας να συμμετασχει η Ελλαδα στην αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS, Ναι αλλα, δηλωνει μολις χθες απο την Βουλη ο Υπ. Οικονομιας, καλο ειναι αυτο να γινει, μετα την συμφωνια με τους δανιστε μας, γιατι ( Αντε παλι) δεν ειναι ηθικο,να κανουμε κατι τετοιο, οταν ειμαστε μελος,και ανηκουμε στην ΕΕ!
Γιατι Γιανη μου! Δεν βλεπει οτι μας εχουν πιασει απο το λαιμο η Συντροφοι Ευρωπαιοι ! Τα διαφορα σεναρια περι εγκαθετος των ΗΠΑ , ειναι ο Γιανης Βαρουφακης, Αρχιζουν να ξεσκονιζουν απο την Σκληροπυρινηκη Αριστερα πλατφορμα του Συριζα, που ζητα αμεση ρηξη!
Εκθεση CIA : Θα διαλυθει ο Συριζα,Ανεξαρτήτως Συμφωνιας η Μη συμφωνίας!
Την Διαλυση του Συριζα, και την αποχωρησει διαφορων συνιστωσών, με η χωρις συμφωνια, Βλεπουν σε εκθεση της CIA!
Επισης,βλεπουν (η ευχονται να δουν) μια νεα Συγκυβερνηση, με κορμο τον Συριζα-Ποταμι-ΝΔ;
Αυξηση της Τρομοκρατιας στην Ελλαδα, με την δημιουργια ενοπλον νέων Αριστερών τρομοκρατικών οργανώσεων,
που θα προελθουν σκληρες αιματηρες συγκρουσης με αστυνομια…και κεντρα εξουσιας, όπως συνηθίζουν να λενε στην δικη τους γλωσσα!
Αναταραχες στα Συνορα Ελλαδας Τουρκιας, με θερμα ενοπλα επεισόδια-συγκρουσης, δεν αποκλειεται ενα ατυχημα-προβοκατσια,που θα φερει μια ανασα σε πολεμο της δυο Χωρες!
Και το κερασακι στην τουρτα, η Αλβανια! Επιδεινωση των σχέσεων Ελλάδας Αλβανιας, νεες εκδιωξης της Ελληνικης μειονοτητα στην Β.ηπειρο,με την κατηγορια συνεργασιας με την Ελλαδα κατα του Αλβανικου κρατους. Ενοπλα περιστατικα εντος τον ελληνο αλβανικον συνορον, και συγκεκριμενα στην περιοχη τον Ιωαννινων, απο τον υποτιθεμενο απελευθερωτικο Στρατο των Τσαμιδων!
Τωρα τι μυστικη και καλα εκθεση ειναι αυτη της CIA! Και κατα ποσο ειναι αληθεια,Βλεπουμε! Στα θετικα της όλης υπόθεσης ειναι οτι υπαρχη εκθέσεις στο Ελληνικο πενταγωνο, που γνωρίζουν αυτα τα ενδεχομενα σεναρια,με τα αμεσα αντιμετρα (αντιμετωπισης).
Τωρα, τι ρολο βαραει ο Βαρουφακης…..Ιδου το Ερωτημα?


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις