Σόρος, Νατο… Η Κατασκευασμένη «χρωματιστή επανάσταση» στα Σκόπια




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Σόρος, Νατο... Η Κατασκευασμένη «χρωματιστή επανάσταση» στα Σκόπια


Τα Σκόπια αποτελούν έναν κρίσιμο κρίκο για να περάσει το φυσικό αέριο, μέσω του αγωγού Gaxprom Turk, στην ευρωπαϊκή αγορά και σε αυτό είναι που εναντιώνεται λυσσαλέα η κυβέρνηση των ΗΠΑ…

Το γεγονός ότι ο Τζορτζ Σόρος συνεργάζεται και πάλι με τη σερβική ομάδα Canvas, αποκαλύπτει ένα μεγαλύτερο σχέδιο που
περιλαμβάνει υποκίνηση για ανατροπή, στυλ Ουκρανίας και Μαϊντάν, και ενδεχόμενη εξάπλωση της σύγκρουσης στην καρδιά της Ευρώπης.

Ένα υπόμνημα που διέρρευσε δείχνει ότι οι ΜΚΟ του διεθνή απατεώνα τοκογλύφου, ανέθεσαν στην σερβική ειδική ομάδα Canvas, να προσλάβει Σκοπιανούς μαθητές για να πιέσουν γι’ αυτή την ιδέα μέσω διαμαρτυρίας και διαδηλώσεων, με τον υψηλότερα αμειβόμενο να κερδίζει $ 1.500 για την προδοσία του έθνους του.
ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Ο George Soros, γνωστός πια για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη χρηματοδότηση και τη διευκόλυνση της «Χρωματιστής Επανάστασης» στη Σερβία, που ανέτρεψε τον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς το 2000, της Γεωργίας «Επανάσταση των Ρόδων» του 2003, την ώθηση του 2006 να κινηθεί η Τουρκία προς μια πιο ισλαμιστική διοικητική δομή…
Επιπλέον, ο Σόρος έχει εμπλακεί σε μεγάλο βαθμό στην κοινωνική αναταραχή που έλαβε χώρα σε όλη την Αμερική κατά τους τελευταίους μήνες. Από την Φλόριντα και το Φέργκιουσον και στη συνέχεια στην Βαλτιμόρη, υπάρχουν Ιδρύματα του που συμμετέχουν στη λήψη αποφάσεων…
Μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που προσέλαβαν και δημιούργησαν Κινήματα, κανένα από τα οποία δεν έφερε οτιδήποτε άλλο εκτός από μεγαλύτερη δυστυχία, εξαθλίωση στο ευρύ κοινό και στρατιωτικοποίηση της αστυνομίας.
Στα Σκόπια, όπως και στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι ΜΚΟ του Σόρος, εργάζονται υπό το πρόσχημα του αριστερού καλύμματος. Με άλλα λόγια, λειτουργούν ως οργανώσεις και κινήματα, αλλά στην πραγματικότητα αποτελούν επαναστατικές οργανώσεις, με σκοπό να προωθήσουν μια πολιτική ατζέντα αλλαγής του χάρτη στην περιοχή.
Όπως γίνεται συνήθως, πρέπει να εγκατασταθούν καθεστώτα-μαριονέτες, που τελικά θα εξυπηρετούν το σκοπό της αγγλο -αμερικανικής ολιγαρχίας.






ΠΗΓΗ



















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις