Θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν τον αφήνει...

 
Καμαρώστε ανάρτηση! Καμαρώστε σιγουριά και έπαρση! Απειλούν με μεταθέσεις και διάλυση τα σώματα ασφαλείας!

Και εκεί που έχεις αγανακτήσει από την κυβέρνηση Σαμαρά και τα αποτυχημένα στελέχη και τοκογλύφους που την αποτελούν ζητώντας τυχόν διέξοδο γιατί πνίγεσαι και δεν αντέχεις.
Και εκεί που αναζητάς κάποιον να τιμωρήσει όλα αυτά τα στελέχη που ενήργησαν εγκληματικά εναντίον των ελλήνων πολιτών και της χώρας μας.
Έρχονται οι αριστεροί φοιτητές μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και σε προσγειώνουν σε σημείο που λες καλύτερα μαστίγωμα παρά κρέμασμα.

Αντί αυτά τα καλόπαιδα να είναι στα μαθήματα τους στα πανεπιστήμια, υπάρχουν ομάδες ανεπάγγελτων του ΣΥΡΙΖΑ που τους οργανώνει και τους αμολάει για να δημιουργεί εντυπώσεις. Και εντάξει να αντιδράσεις για το Φαρμακονήσι και μπράβο αλλά κάντο σωστά και στο σωστό μέρος!!!

Στο κτίριο της Ε.Ε. κύριοι και κυρίες εκεί εάν είσαστε μάγκες, εκεί είναι το πρόβλημα γιατί είναι παντελώς κουφοί και τυφλοί στα να ενισχύσουν τα σύνορα για να περιορίσουν την λαθρομετανάστευση.
Τα αυτοκόλλητα σε πολιτικά γραφεία και οι εντάσεις είναι παπαριές και τα κάνετε με εντολές να γίνει φασαρία για να ακουστείτε και μόνο αυτό και εμείς δεν θέλουμε να σας ακούσουμε έτσι. Περιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ με τέτοιες ενέργειες να πάρει κόσμο;;

Έλα που όχι μόνο κόσμο δεν θα πάρει με το μέρος του αλλά θα χάσει κιόλας. Τραμπουκισμοί από φοιτητές που θα έπρεπε να είναι στα μαθήματα τους και από ανεπάγγελτους δεν έχουν αντίκρισμα στην κοινωνία και μόνο οργή φέρνουν.

Από την ανάρτηση φαίνεται καθαρά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει την πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά γιατί επικαλείται την κινητικότητα εάν δεν κάνω λάθος;

Οπότε πέφτουν οι μάσκες κύριοι. Και για να διορθώσω γιατί την πληρώνει η ομάδα «ΔΙΑΣ», στις συλλήψεις και στην επιβολή της τάξης από το μπάχαλο που είχε δημιουργήσει η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε η ομάδα «ΔΕΛΤΑ» και έκανε την δουλειά της;;

Τελικά είναι σίγουρο ότι Θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν τον αφήνει και έτσι απειλεί με δυσμενείς μεταθέσεις από το facebook, και τραμπουκίζει γενικότερα και δυστυχώς αυτό δεν είναι δείγμα ενός κόμματος που αξίζει να έρθει στην εξουσία γιατί ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ και θα κάνει τα πράγματα από πολύ χειρότερα που είναι σήμερα τραγικά αφού εκτός των άλλων θα βασιλεύει και η ΑΝΑΡΧΙΑ!!



Πηγή 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις