ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Όταν συνέχεια ασκείς φαιά Προπαγάνδα, έρχεται κάποια στιγμή που λες την αλήθεια, αλλά δεν γίνεσαι πλέον πιστευτός.

Η εφημερίδα Αυγή, γνωστή από την «Ηλένια», δεν δυσκολεύτηκε να βρει και...
κάποιο δυστυχή πατέρα από το Κόσσοβο και να τον εμφανίσει στο ναυάγιο, στο Φαρμακονήσι. Η δυσφήμιση του πλέον ανεκτικού στον συνάνθρωπο Λαού της Ευρώπης συνεχίζεται.

Η κ. Κωνσταντοπούλου έσβησε την μέχρι τώρα δυναμική παρουσία της, έγινε μία απλή λαϊκίστρια με το να συμπαρίσταται στους πληρωμένους Αφγανούς, οι οποίοι πληρώνονται από ΜΚΟ για να φέρουν την Άνοιξη στην ταλαίπωρη Πατρίδα.

Συμπατριώτες μας του ΣΥΡΙΖΑ, που συμπαρίστανται στους κατοίκους της Χαλκιδικής, που η περιοχή τους μολύνεται από τα ορυχεία χρυσού, με έκπληξη έμαθαν ότι πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έχει επενδύσει σε μετοχές της εταιρίας Χρυσού Α.Ε ή όπως αλλιώς λέγεται η εταιρία.

Τα όνειρα για ανατροπή των μνημονίων, με ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση, έσβησαν όταν ο κ. Σταθάκης δήλωσε ότι μαζί τα φάγαμε και ότι μόνο το 5% είναι επαχθές χρέος.

Θα προτιμούσα την κ. Κωνσταντοπούλου να αφουγκράζεται τον Ελληνικό Λαό, τις οικογένειες αυτών που αυτοκτόνησαν, τα παιδιά που πεινάνε κλπ. να καβαλάει τα κάγκελα της Βουλής και να ξεσηκώνει τον Λαό κατά της χούντας των Λαμογιών και όχι να κλείνει πονηρά το μάτι στον μεγάλο αδελφό, επιβεβαιώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φροντίσει για το τελικό κτύπημα κατά του Έθνους.

Τα εκατομμύρια των Λαθρομεταναστών σε λίγο μονιμοποιούνται, πολυεθνικές θα επενδύσουν στην Ελλάδα των Λαθρομεταναστών κα η Βουλγαρία θα μας φαίνεται σαν Ελβετία.

Μας χωρίσανε σε αριστερούς και δεξιούς, σε Παναθηναϊκού και Ολυμπιακούς, έφτασε όμως η στιγμή που οι Έλληνες πρέπει να δώσουνε ενωμένοι τον αγώνα σαν Εθνική Ελλάδος.

Ο αγώνας όμως είναι στημένος και οι παίχτες παίζουν για να χάσουν.

Ο μεγάλος αδελφός παθαίνει αλλεργία στο άκουσμα φιλοπατρία, Ελληνισμός.

Ο αριστερός χώρος, «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενος», τόσα χρόνια πολέμησε, λοιδόρησε την φιλοπατρία και ήταν πολύ χαλαρός στα ήθη και έθιμα και σε καθετί που ενώνει και ανεβάζει την συνοχή και δύναμη του Λαού. Ήταν με τον εχθρό, με τον Κολομβιανό με τον παραπονούμενο του συστήματος, αλλά όχι με την Ελλάδα.

Ο Δεξιός, όταν είδε ότι η Πατρίς –Θρησκεία- Οικογένεια δεν αρέσει στο μεγάλο Αδελφό, ψήφισε όλα τα μνημόνια, έγινε λαμόγιο του κερατά, αγκάλιασε τους Προδότες και σε λίγο θα αγκαλιάσει και τα αριστερά λαμόγια για να σχηματίσουν την « Α.Ε ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ», ήταν ο εαυτούλης του.

Μόνο ένα Πατριωτικό κίνημα μας σώζει, όπου νεαροί Δικαστικοί θα ασκήσουν τα καθήκοντά τους κανονικά, εφαρμόζοντας το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και τους Νόμους του κράτους. Εκατομμύρια Έλληνες καλούνται να αποδράσουν από τα μαντριά τους και να στηρίξουν αυτούς που προσπαθούν να σώσουν την Πατρίδα και αγωνίζονται κατά της γενοκτονίας του Ελληνικού Λαού..

Δεν υπάρχουν Αριστεροί και Δεξιοί, υπάρχουν μόνο Πατριώτες και μη. Για την σωτηρία της Πατρίδος ο Πατριωτικός χώρος στηρίζει όλους που θα βοηθήσουν να σωθεί η Πατρίδα.


Στέργιος Σ 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις