Πρέπει να ενημερωθεί ο απλός λαός και οι νέοι
Θα πρέπει να ενημερωθεί ο απλός λαός και οι νέοι ,ότι το ρόδο (τριαντάφυλλο) κατά τα αποκρυφιστικά καμπαλιστικά και ροδοσταυρικά ερμητικά τάγματα,σημαίνει Σιών και συμβολίζει
αποκλειστικά το κράτος του Ισραήλ.
Πάρα πολλοί κρυπτοεβραίοι σιωνιστές,αλλάζοντας όνομα, διατήρησαν στο ψεύτικο επίθετό τους το πρόθεμα από το Λατινικό όνομα του ρόδου. Έτσι σχηματίζονται επώνυμα,όπως ο
παραπάνω Ροζάκης ,Ροζενστάϊν, Ρόζενταλ, κ.λ.π. κι αυτό για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους.
Ροδοσταυρικά, ονομάζονται τα τάγματα των μασόνων,επειδή επάνω στον σταυρό,στο κέντρο τοποθετείται το ρόδο, που σημαίνει ότι Εβραϊκό Έθνος θα υπερισχύσει του Χριστιανισμού και των Χριστιανικών κρατών.
Το ρόδο αυτό έχει εξωτερικά 12 πέταλα διαφόρων χρωμάτων, όσες δηλαδή και οι φυλές του Ισραήλ, οι οποία κατονομάζεται από ένα Σύμφωνο του Εβραϊκού αλφάβητου.
Εσωτερικά,έχει επτά πέταλα,συμβολικός αριθμός των επτά φρουρών του Ουρανού η των επτά δαιμόνων.
Στο κέντρο έχει τρία πέταλα,τα οποία συμβολίζουν την Πνευματική καθοδήγηση (Βατικανό),την οικονομική ισχύ (Λονδίνο-Ρότσιλντ) και την στρατιωτική ισχύ (πολιτεία της Κολούμπια-Λευκός οίκος).
Επάνω στον σταυρό υπάρχουν τέσσερις πεντάλφες ,δύο σε κάθε κεραία του,οι οποίες με την σειρά τους έχουν στά τέσσερα άκρα τους τέσσερα ισοσκελή τρίγωνα,δύο ανάποδα στα δεξιά που συμβολίζουν τα γυναικεία γεννητικά όργανα σε φάση οργασμού και ηρεμίας και άλλα δύο αριστερά τεμνόμενα με οριζόντια γραμμή που συμβολίζουν την ίδια κατάσταση Shatavaesh (πρίαπη) και ημρεμίας του ανδρικού οργάνου.
Στην κορυφή της κάθε πεντάλφας, υπάρχει το έμβλημα της μαύρου ήλιου. Στην κορυφή της κάθετης κεραίας του σταυρού,ξεκινώντας από τα αριστερά πρός τα δεξιά,είναι τοποθετημένα τα σύμβολα της φτερωτής πριγκίπισσας Vakshya ,συζύγου του συνόλου των φρουρών, του Ερμή -Hg=υδραργύρου στο κέντρο και το αρχικό ( Θ )Tishtar δαίμονα στα δεξιά.
Το τμήμα αυτό της κεραίας είναι κίτρινου χρώματος.
Στο αριστερό τμήμα σε κόκκινο φόντο, η Vakshya τοποθετείται στο Κέντρο,ενώ στο δεξιό τμήμα της κεραίας χρώματος μώβ στο κέντρο τοποθετείται ο Tishtar.
Το γράμμα Θ στην διεθνή γλώσσα αποκαλείται Χ-sampa και αντιστοιχεί στο γράμμα < Τ. >
Στο κέντρο του αστεριού εικονίζεται η Az (Aza) ο δαίμων του φόβου ,του τρόμου και της εκμηδένισης, και αντιστοιχεί στον αριθμό 69 και στην σκοτεινή πλευρά της σελήνης,
Στο κάτω τμήμα της καθέτου κεραίας του σταυρού, σε λευκό φόντο τοποθετείται το Εβραϊκό αστέρι του Δαϋίδ με τα εξής σύμβολα στις άκρες του.
Στην αριστερή πάνω άκρη υπάρχει το σύμβολο του Άρη θεού του πολέμου,στην κάτω άκρη το σύμβολο του Βάαλ.
Στο κατώτερο άκρο του άστρου συμβολίζεται η λευκή σελήνη,ενώ στην κορυφή ο Σατανάς Κρόνος Saturn,ο οποίος κατά την μυθολογία έτρωγε τα παιδιά του.
Στα δεξιά του άστρου επίσης στην κάτω άκρη συμβολίζεται ο Βάαλ και στην επάνω o Δίας.
Στην κάτω άκρη σε τετράχρωμα ενωμένα ισοσκελή τρίγωνα,τα οποία σχηματίζουν τετράγωνο υπάρχει άλλη μία πεντάλφα με τα ίδια σύμβολα των άλλων τριών ενώ στο κάτω άκρη στο κέντρο των φρουρών είναι ο Ερμής ή υδράργυρος,καθ' όσον κατά την αλχημεία το μέταλλο αυτό αναμειγνύονταν με όλα τα άλλα πλήν του σιδήρου,σχηματίζοντας αμαλγάματα= (διάλυση εθνών και ανάμειξη λαών). ΄
Οπισθεν του σταυρού υπάρχει το Λατινικό γράμμα R και το Ελληνικό μικρό χ= Rx που συμβολίζει την παλίνδρομη ανάστροφη κίνηση ή την ανάποδη χαρακτηριστικό του σατανά.
Στην μουσική χρησιμοποιείται για το ανάποδο παίξιμο των δίσκων ,όπου ακούγονται οι κρυπτογραφημένες επικλήσεις στον διάβολο,ενώ στην γενετήσια διαδικασία συμβολίζει την παλίνδρομη κίνηση του άνδρα.
Επίσης υπάρχει ο συμβολισμός της παρθένου , το vicra και το I I X που σύμβολίζει την μηχανική μέγγενη του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ,την UNISEF και άλλες "φιλανθρωπικές οργανώσεις", και ο συμβολισμός του σκορπιού, με την αξιοποίηση των διάφορων πνευματικών και σωματικών ικανοτήτων.
Όλα σχεδόν τα αποκρυφιστικά σύμβολα είναι μίξη των αρχαίων Χαλδαϊκών και Αιγυπτιακών αστρολογικών μαγικών συμβόλων και αλχημιστικών επινοήσεων ,όπως ήταν ο Ισαάκ Νεύτων.
Θα μπορούσα να αναφερθώ σε περισσότερα τέτοια σατανικά εφευρήματα,αλλά δυστυχώς ο χρόνος είναι αμείλικτος.
πηγη
attikanea
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου