Αλβανός «οικονομικός μετανάστης» πίσω από την προσβολή της Ελληνικής Σημαίας στην Καβάλα



Αλβανός «οικονομικός μετανάστης» πίσω από την προσβολή της Ελληνικής Σημαίας στην Καβάλα
Η καθεστωτική αριστερά, κόμματα-συμμορίες και κρατικοδίαιτες οργανώσεις-σφραγίδες, απέκτησαν έναν ακόμη «ήρωα», έναν ακόμη «λαϊκό αγωνιστή» στο πρόσωπο ενός θρασύτατου 13χρονου αλβανού, ο οποίος κατηγορείται για την προσβολή του Εθνικού μας συμβόλου σε σχολείο της Καβάλας, δύο μάλιστα φορές.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών οδηγήθηκαν στον αλβανό, ο οποίος το πρωί της 28ης Οκτωβρίου 2013 κατέβασε την Ελληνική Σημαία που βρισκόταν στον ιστό του 5ου Γυμνασίου της Καβάλας. Το ανθελληνικό του μένος δεν περιορίστηκε βεβαίως εκεί: τις νυχτερινές ώρες της 16ης Ιανουαρίου του 2014, μπήκε στην αυλή του ίδιου σχολείου, αφαίρεσε από τον ιστό την Ελληνική Σημαία και στην συνέχεια την έκαψε στο πεζοδρόμιο εξωτερικά του σχολείου.

Προφανώς το νεαρό της ηλικίας και η έλλειψη εμπειρίας, συνέβαλαν στο να εκφραστεί κατ' αυτό τον τρόπο το μίσος του κατά του Ελληνικού Λαού και όχι με φρικιαστικές δολοφονίες ανήμπορων γερόντων ή ανυπεράσπιστων γυναικών, στις οποίες επιδίδονται και για τις οποίες φημίζονται οι μεγαλύτερης ηλικίας συμπατριώτες του.

Ο αλβανός δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Βεβαίως κανένας «αντικειμενικός» δημοσιογράφος δεν θα μιλήσει για τα αλβανικά τάγματα εφόδου, τα οποία μπολιάζονται με ανθελληνικό δηλητήριο από τη μεθοδική κατήχηση των αριστερών και αποδεδειγμένα συνδράμουν τις εγκληματικές ενέργειες των συμμοριών της μαρξιστικής πανούκλας.

Κανείς εκ των ινστρουχτόρων της πολιτικής «ορθότητας» δεν θα μιλήσει για ξεκάθαρη ρατσιστική ενέργεια ενός αλβανού κατσαπλιά, ο οποίος μισεί μεν την Ελλάδα, αλλά δεν επιστρέφει στην πατρίδα του, διότι οι φιλελεύθεροι και μαρξιστές απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου, κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν στη χώρα τις ορδές των λαθροεισβολέων παρέχοντας τους πρωτοφανή προνόμια και ασυλία ασυδοσίας.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις