Γιατί σας το είπε ο Q. Το Ισραήλ σώζεται για το τέλος!


 Ο λόγος είναι ότι το Ισραήλ είναι το κλειδί για την κατάρριψη του παγκόσμιου βαθέως κράτους... (Αυτό δεν είναι αντισημιτισμός.. Αναφέρομαι στους χαζαρικούς Εβραίους, τους ψεύτικους Βορειοευρωπαίους χαζάρους που έκλεψαν την ταυτότητα των πραγματικών Εβραίων και δημιούργησαν τους Ρότσιλντ. Ροκφέλερ που ήρθαν όλοι από τη Νότια Γερμανία όπου δημιούργησαν τους Illuminati το 1776... Και πήραν τον έλεγχο των τοπικών κυβερνήσεων και χρηματοδότησαν τα τρένα και τους δημόσιους δρόμους και δημιούργησαν τα τραπεζικά συστήματα του Rothschild σε όλη την Ευρώπη και βοήθησαν την JP Morgan να αναλάβει το τραπεζικό σύστημα των ΗΠΑ. Μετά ο Τιτανικός σκότωσε τους μεγαλύτερους τραπεζίτες των ΗΠΑ και τους πλουσιότερους μεγιστάνες που ήταν κατά της δημιουργίας ομοσπονδιακού αποθεματικού ελεγχόμενου από τις Ελίτ της Χαζαρικής μαφίας. Οι ψεύτικοι Εβραίοι AshkenNAZI, οι οποίοι έκαναν συμφωνία μόνο με τη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία και αγόρασαν τους Εβραίους ηγέτες για να μετατραπούν στον Ιουδαϊσμό και ονομάζονται Εβραίοι..)

Τώρα μέχρι σήμερα, οι ελίτ οικογένειες των απογόνων χαζαρων ελέγχουν το Ισραήλ (ήταν [αυτοί] οι χαζάροι που δημιούργησαν τους Rothchilds banking κλπ κλπ... Επειτα δημιούργησαν τους παγκόσμιους πολέμους για να εγκαταστήσουν κυβερνήσεις και να δανείσουν χρήματα για πολέμους και δημιούργησαν το 70%. Οι ευρωπαϊκοί νόμοι μέσω του πολέμου και της προπαγάνδας.

Μέχρι σήμερα οι παγκόσμιοποιητές χαζάροι διοικούν το Ισραήλ και δημιούργησαν τα Ηνωμένα Έθνη και ανέλαβαν χώρες και κυβερνήσεις.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι περισσότεροι δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι διοικούνται από τους χαζαριανούς Ψεύτικους Εβραίους όπως και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Q σας είπε ότι το Ισραήλ σώθηκε για το τέλος (καταργώντας τον ψεύτικο εβραϊκό τομέα που συνυφάστηκε με τους πραγματικούς Εβραίους.
Πρέπει να θυμάστε ότι οι πραγματικοί Εβραίοι πολεμούν επίσης ενάντια στους ψεύτικους Εβραίους Σιωνιστές χαζάρους.. Αυτό συμβαίνει τώρα....)

Παρακολουθείτε την Έκθεση για το πώς μια αιχμαλωτισμένη κυβέρνηση των ΗΠΑ από εξωτερικές ξένες οντότητες δημιούργησε ένα στρατιωτικό πραξικόπημα χρησιμοποιώντας τη CIA. 3 Πρακτορεία Επιστολών.

Ο Τραμπ τοποθετείται για να Εκθέσει την Κυβέρνηση των Η.Π.Α. Όλα αυτά συμβαίνουν και καταγράφονται στα αρχεία του Κογκρέσου και
τα Αρχεία των Ηνωμένων Πολιτειών και οι στρατιωτικοί τομείς καταγράφουν τα πάντα.

Δεν γνωρίζετε πολύ ότι ο κόσμος πρόκειται να αλλάξει. Σε τεράστιο επίπεδο όπως η CIA, τα δυτικά κεφάλαια και το νόμισμα fiat πλησιάζουν στο επίπεδο της εξαφάνισης.

Αυτή τη στιγμή στο Κογκρέσο λαμβάνει χώρα ένα τεράστιο θέμα σχετικά με τις παγκοσμιοποιητικές δυνάμεις και την εμβέλειά τους στο σύστημα των ΗΠΑ που συνδέεται με ένα Ανοικτό Στρατιωτικό πραξικόπημα.

Τα παγκόσμια δικαστήρια αναζητούν έγγραφα, αρχεία και διακομιστές που αποδεικνύουν ότι ο Νετανιάχου θα μπορούσε να θεωρηθεί υπεύθυνος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και μαζικές δολοφονίες και διαφθορά.

Τα Λευκά Καπέλα από άλλες πολλές Ηνωμένες χώρες θα συνεχίσουν να πιέζουν για τη σύλληψή του. (Αργότερα μετά τον σχεδόν θάνατο του πολιτισμού τα Γεγονότα τελειώνουν.. τα στρατιωτικά δικαστήρια θα ακολουθήσουν τον Νετανιάχου). Αυτή τη στιγμή στο Ισραήλ ένας σχεδόν Εμφύλιος Πόλεμος ετοιμάζεται και τα λευκά Καπέλα μέσα στην ισραηλινή κυβέρνηση ξεκινούν ένα στρατιωτικό πραξικόπημα για να ανατρέψουν οι μαριονετζήδες του Ισραήλ.

 Η πραγματική ιστορία των Illuminati φτάνει πολύ πίσω στις Νύχτες.. Οι Ναΐτες που δημιούργησαν τα πρώτα τραπεζικά συστήματα στην Ευρώπη... Η ιστορία των Νυχτών των Ναϊτών πηγαίνει πίσω στη Μέση Ανατολή όπου βρήκαν το χρυσό των βασιλιάδων Σολομώντα και την πραγματική Κιβωτό του Σύμφωνο.

Ο Hugh De Payens ένας από τους ηγέτες των Nights Templars. Ο De Payens είχε οικογένεια που ήταν σουφιστική ισλαμική πίστη και είχαν βαθιές σχέσεις με τη μυστική κοινωνία των Αδελφών της Ανατολής. Η μυστική εταιρεία συναντήθηκε με τους Templar's Nights και τον De Payen και τους έδωσε τα μυστικά του atlantis. Η πραγματική ιστορία συνδέεται με την αυθεντική κρυμμένη Βίβλο και τους Αγγέλους, τους εξωγήινους και τις διαφορετικές θεότητες που συνδέονταν με τους παλιούς Θεούς των Σουμάρ, τη Μεσοποταμία και τον πολιτισμό πριν από τον Χριστό και τον άλλο πολιτισμό εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια παλαιότερος και πολύ σαν την Ατλαντίδα. Και οι διασυνδέσεις τους με τους Ανουνάκι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις