Ο Τραμπ "σκότωσε" τον αδύναμο Μπάιντεν σε εχθρικο εδαφος στη χθεσινή συζήτηση

 

Ένας σκληροτράχηλος,

αλλα αδύναμος Τζο Μπάιντεν θα είχε χάσει τη χθεσινοβραδινή προεδρική συζήτηση ακόμα κι αν ο πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ δεν είχε εμφανιστεί στα στούντιο του CNN στην Ατλάντα για να εκθέσει με διακριτικότητα τις προφανείς αδυναμίες του Μπάιντεν - την αδυναμία να κάνει μια πειστική σκέψη χωρίς τη βοήθεια ενός τηλεβοηθου ή οι σύμβουλοί του που ψιθυρίζουν κρυφά απαντήσεις σε ένα ακουστικό.

Η συζήτηση άνοιξε με τον Μπάιντεν να δυσκολεύεται να περπατήσει στο βάθρο του, καθώς οι φερέφωνοι του CNN, Τζέικ Τάπερ και Ντάνα Μπους, τον παρουσίασαν ως Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, έναν τίτλο που του απένειμαν οι παγκοσμιοποιητές, οι ελιτιστές και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, όχι από τους νόμιμους Αμερικανούς ψηφοφόρους. Ενώ ο Μπάιντεν φαινόταν ότι χρειαζόταν καποιον να τον βοηθησει ή αναπηρικό καροτσάκι για να φτάσει στη σκηνή, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ βάδισε σε εχθρικό έδαφος γεμάτος θάρρος και σθένος, γεμάτος δυναμική αυτοπεποίθηση, γεγονότα και αποδείξεις ότι μόνο αυτός έχει το κέφι και την ικανότητα να τελειώσει τυραννία, αδικία και οικονομικό πόλεμο που το παράνομο καθεστώς έχει προκαλέσει στους πολίτες τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η συζήτηση έγινε ουσιαστικά για τη στιγμή που ο Μπάιντεν άνοιξε το στόμα του. Ήταν χαμένος και μπερδεμένος, μουρμουρίζοντας τόσο ήσυχα που οι θεατές δεν μπορούσαν να ακούσουν τις απαντήσεις του και απαντούσαν συχνά σε ερωτήσεις με ανόητες απαντήσεις, παρόλο που ο ίδιος και ο στρατός του από τους συμβούλους του Deep State είχαν περάσει οκτώ μέρες στο Καμπ Ντέιβιντ προετοιμάζοντας τη συζήτηση.

Η απόδοση του Μπάιντεν ήταν μια επική αμηχανία, γεγονός που δεν χάθηκε από τους χειριστές του, οι οποίοι, σύμφωνα με πηγές των Λευκων Καπελων, εγιναν πανικοβλητοι στη συνέχεια. Το βάρος της αποτυχίας του ήταν χειροπιαστό.

Πηγή της Διοίκησης Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ είπε ότι «ένας άνθρωπος που ακούγεται σαν Ομπάμα» τηλεφώνησε στον Μπάιντεν για να εκφράσει την απογοήτευσή του για την απόδοση του Μπάιντεν. «Τα γάμησες, Τζο. Πραγματικά το γάμησες αυτό», φέρεται να του είπε ο Ομπάμα. Και ο Άντονι Μπλίνκεν, που εξακολουθεί να κρύβεται στην Ανατολική Ευρώπη, τηλεφώνησε στον Μπάιντεν με την εκτίμησή του για την παρουσίαση του Μπάιντεν: «Έσκαψες έναν βαθύ τάφο». Δεν είναι σαφές αν το εννοούσε μεταφορικά.

Η σύζυγός του, Τζιλ, από την άλλη, εξήρε την απόδοσή του. Μετά τη συζήτηση, ο Μπάιντεν συνάντησε τη Τζιλ στα παρασκήνια, την αγκάλιασε και τη ρώτησε: «Κέρδισα, έτσι δεν είναι; Τον κέρδισα σιγουρα». Εκείνη απάντησε, «Φυσικά και το έκανες», και τον αγκαλιασε.

Η πηγή μας στο ARCYBER δεν είπε πώς τα Λευκα Καπελα διέκριναν τις συνομιλίες, επικαλούμενη την επιχειρησιακή ασφάλεια. Είπε ότι εξακολουθούν να αξιολογούν τη συζήτηση για να προσδιορίσουν εάν ο Μπάιντεν στη σκηνή ήταν πραγματικός ή σωσιας ή κλώνος.

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχει πολλή συζήτηση εκεί έξω αν ο πραγματικός Τζο είναι νεκρός ή ζωντανός. Όπως σας είπαμε πριν, Mike, δεν έχουμε δει καμία συγκεκριμένη απόδειξη ότι είναι νεκρός. Μέχρι στιγμής, αυτό που είδαμε χθες το βράδυ έμοιαζε με τον αληθινό Τζο. Αυτή είναι η ερμηνεία μας αυτή τη στιγμή», είπε η πηγή.

Καθώς ο ARCYBER στο Fort Gordon εξέτασε τη συζήτηση σε πραγματικό χρόνο, το ίδιο έκανε και το συμβούλιο απο τα Λευκα Καπελα στο Camp Pendleton. Ο στρατηγός Eric M. Smith, έχοντας μόλις αντιμετωπίσει το δικό του φιάσκο κλώνων, επέστρεψε στο Pendleton από τις διακοπές μια ώρα πριν από τη συζήτηση. Οποιοσδήποτε φόβος ότι ο Μπάιντεν θα επαναλάβει τη φλογερή και πειστική παράσταση του «Dark Brandon» την περασμένη φορα, μετριάστηκαν όταν, απαντώντας στην ερώτηση του Τάπερ για τον πληθωρισμό, τραύλισε μπερδεμένα ότι ήρθε από το Σκράντον της Πενσυλβάνια και κάτι για τους νεροχύτες της κουζίνας. Πηγή από το γραφείο του στρατηγού Σμιθ είπε ότι το συμβούλιο των Λευκών Καπέλων γέλασε υστερικά, σαν να έβλεπε μια κωμωδία, καθώς ο Μπάιντεν έπεφτε πιο βαθιά στην τρέλα. Το γεγονός ότι το Deep State έστειλε έναν εντελώς ανίκανο Μπάιντεν για να τα βάλει με τον Τραμπ, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις συζητήσεων με ειλικρίνεια και συνοπτικά, με ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια, εξέπληξε το συμβούλιο των Λευκών Καπέλων.

«Δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν. Ήταν σαν ένα σκετς κωμωδίας. Ήταν περισσότερη απόδειξη ότι ο Μπάιντεν είναι απλώς μια μαριονέτα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τον "ανεστησαν" για αυτό. Αν υποθέσουμε ότι αυτός ήταν ο Τζο Μπάιντεν, είναι προφανές ότι έχει εθιστεί τόσο πολύ στα ναρκωτικά και το Adrenochrome που έχουν χάσει την αποτελεσματικότητά του πάνω του. Έμεινε παράλυτος σαν ελάφι πιασμένο στους προβολείς ενος αυτοκινητου. Ταπείνωσε τον εαυτό του. Ο Τραμπ δεν χρειάστηκε να τον σκοτώσει», είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς να υποθέσει γιατί το Deep State έστειλε τον Μπάιντεν αντί για σωσια η κλωνο, είπε: «Αν έστελναν έναν κλώνο, ο Τραμπ θα του είχε κατεβάσει το παντελόνι και θα του έδειχνε ότι δεν είχε γεννητικά όργανα, και αν έστελναν ένα σωσια, ο Τραμπ θα είχε σκισει τη μάσκα του. Αυτή είναι η εικασία μου. Αντίθετα, φαίνεται ότι έδειξαν στον κόσμο τον πραγματικό Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν, ο οποίος ενδιαφερόταν περισσότερο να αποδείξει ότι μπορούσε να νικήσει τον Τραμπ στο γκολφ παρά να συζητήσει σοβαρά ζητήματα».

Και ρωτώντας αν το Deep State σκόπευε να χάσει ο Μπάιντεν, ως δικαιολογία για να τον αντικαταστήσει ως υποτιθέμενο υποψήφιο των Δημοκρατικών την τελευταία στιγμή, είπε: «Αν αυτό είναι αλήθεια, δεν εξηγεί τα τηλεφωνήματα του Μπλίνκεν και του Ομπάμα. Όλα όμως είναι πιθανά».





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Φ@cκ Joe Biden!

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ29 Ιουνίου, 2024 07:33

    ΝΑΙ !
    ΒΕΒΑΙΩΣ !
    ΣΙΓΟΥΡΑ !
    ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ !!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ "ΚΟΙΛΙΑ " Η ΤΑΙΝΙΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις