Ο αρχιτέκτονας ειρωνευόταν όσους αρνήθηκαν τον εμβολιασμό...!!!

 

Ειρωνευόταν όσους

αρνήθηκαν τον εμβολιασμό και φυσικά σε όλες αυτές τις περιπτώσεις το ΚΑΡΜΑ που χτίζουν τους είναι άγνωστο. Βλέπετε δεν υπάρχει καλύτερος σκλάβος και μελλοθάνατος από τον τέλεια εκπαιδευμένο είλωτα. Οι σκύλοι έχουν μεγαλύτεροι αντίληψη από αυτούς εδώ, γι αυτό ο ΚΑΡΜΑΓΕΔΩΝ κάνει την δουλειά του ωραία και όμορφα…και από το τίποτα θα σκεφτούν οι δικοί του! Δεν έχει μάθει κανείς πως λειτουργεί το ΚΑΡΜΑ…”μάχαιρα έδωσες και μάχαιρα θα λάβεις” δίδαξε ο Χριστός και είναι ΑΠΟΛΥΤΟ, για όσους θέλουν να περάσουν το σχολείο.

Όσοι χλεύαζουν και όσοι είναι υποκριτές της αλήθειας, ενώ μέσα τους γνωρίζουν ποια είναι η αλήθεια αλλά συνεχίζουν να αδιαφορούν ή να χλεύαζουν, τους περιμένει κάποια ΞΑΦΝΙΚΗ στιγμή και από το τίποτα, αυτό που έχτισαν οι ίδιοι με την συμπεριφορά τους.

 

 Όλα είναι μπροστά στα μάτια μας ενώ πάσχουμε απο πρεσβυωπία, καταρράκτη και αμετρωπία, είμαστε βαριά άρρωστοι και ένας αδιάφορος λαός που αργοπεθαίνει και το Υπουργείο Υποχρεωτικής Υγείας δεν θέλει να σώσει κανέναν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Στατιστικά πάντως όσοι και όσες έκαναν καλαμπούρι είτε μέσω social media είτε σε παρέες τρiπλoeμπoλiaσμeνΩν κατά των «διανοητικά» καθυστερημένων αμπόλiaston, μέσα σε λιγότερο από μία τριετία τους έχωσαν 2 μέτρα κάτω από τη γη.

    Karma is a bitch!

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις