Η ΧΩΡΑ ΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...Συνέλαβαν 34χρονο γιατί τάχθηκε κατά των εκδηλώσεων των ομοφυλόφιλων

 Πρωτοφανείς καταστάσεις: Συνέλαβαν 34χρονο γιατί τάχθηκε κατά των εκδηλώσεων των ομοφυλόφιλων

Πρωτοφανή πράγματα στην Ελλάδα του 2024.

Ένας 34χρονος στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη και  θα παραμείνει κρατούμενος όπως έγινε γνωστό, μέχρι και τη Δευτέρα επειδή μίλησε στον ραδιοφωνικο σταθμό Focus Fm κατά του Europride!

Ο 34χρονος δήλωσε απλώς και ως όφειλε και ασκώντας το δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του ελεύθερα ότι ο κόσμος «πρέπει να διαδηλώσει κατά της καταστροφής της οικογένειας προκειμένου να αντισταθούν στη χούντα των ΛΟΑΤΚΙ και της νέας τάξης πραγμάτων», με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η σύλληψή του καθώς η ΕΛ.ΑΣ. απαγόρευσε τη συγκεκριμένη διαδήλωση.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης – όπου παραπέμφθηκε να δικαστεί – ανέβαλε την υπόθεση για τη Δευτέρα (1/7) και αποφάσισε να διατηρήσει μέχρι τότε την κράτησή του!

 Μάλιστα εις βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για «διέγερση σε ανυπακοή με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, όπως επίσης για απείθεια»! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Με το πρόσχημα της πρόσκλησης σε ανυπακοή.
    Μάλιστα .
    Έχει ο Θεός και για τους " μη συνταγματικούς" ( αφού το Σύνταγμα δεν ισχύει προφανώς για όσους κατόπιν συνεννόησης κ ειρηνικά ήθελαν να προβάλλουν το ορθό )

    Πολύ blogas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιο τομαρι αστυνομικος τον συνελαβε ?ποιο τομαρι εισαγελλεας ειπε κατηγορια ?μαλλον φοβιστικη δηλωση ολο το αρθρο ,(οχι πως ειναι ψεμα )αλλα για να το σκεφτονται οσοι το σκεφτονται να δηλωνουν ανοιχτα τις αποψεις τους για αυτα τα φαινομενα .μετα απο 7 ημερες αλαξοκψωλιες πανευρωπαικες παλι φουλ ιικο φορτιο θα φωνασκουν οι παπαγαλοι και τα σιχμενα σκυμενα ανθρωπακια του μυρμηγκοφαγου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις