ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΜΙΘ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΜΠ ΠΕΝΤΛΕΤΟΝ

 

Τα Λευκα Καπελα

αυτή την εβδομάδα άφησαν ζωντανό έναν κλώνο του στρατηγού Eric M. Smith που αναζήτησε πρόσβαση στα γραφεία του Camp Pendleton ενώ ο πραγματικός στρατηγός Smith βρισκόταν σε σαββατοκύριακο στην απέναντι ακτή, είπαν πηγές από το γραφείο του.

Περίπου στις 4:00 μ.μ. Την Τρίτη, το αντίγραφο έφτασε στο Del Mar Gate του Pendleton οδηγώντας το ίδιο όχημα μάρκας και μοντέλου που οδήγησε ο στρατηγός Smith τα τελευταία τρία χρόνια. Το αυτοκίνητο είχε σφυρηλατημένες πινακίδες και ένα μικρό βαθούλωμα στο αριστερό πίσω φτερό που ταίριαζε απόλυτα με τη ζημιά που είχε υποστεί το νόμιμο αυτοκίνητο του στρατηγού Σμιθ όταν κάποιος μπήκε πίσω σε αυτό σε πάρκινγκ ενός παντοπωλείου πέρυσι. Μέσα στο όχημα υπήρχε ένα σχεδόν σωματικά τέλειο αντίγραφο του στρατηγού Σμιθ που μιμούνταν τον ρυθμό της ομιλίας του και την έγκυρη συμπεριφορά του όταν οι φύλακες της πύλης εξέφρασαν έκπληξη που τον είδαν, καθώς είχε καταγραφεί ως επίσημα σε άδεια μέχρι τις 27 Ιουνίου. Η πηγή μας είπε ότι ο κλωνος εδειξε πλαστα διαπιστευτήρια και φορούσε μια άψογη στολή με κάθε μετάλλιο και βραβείο που είχε κερδίσει ο στρατηγός Σμιθ από την αρχή της στρατιωτικής του σταδιοδρομίας το 1987.

«Ο κλώνος ταίριαζε σχεδόν τέλεια με ανεκπαίδευτα μάτια. Χρώμα και στυλ μαλλιών, χρώμα ματιών και πώς περπατούσε και μιλούσε», είπε.

Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι ο στρατηγός Σμιθ είχε από καιρό διαισθανθεί ότι το Deep State θα μπορούσε να είχε αποκτήσει το DNA του και κάποια στιγμή είτε θα προσπαθούσε να τον αντικαταστήσει είτε θα χρησιμοποιούσε έναν κλώνό του για να αποκτήσει πρόσβαση σε απόρρητα δεδομένα των Λευκων Καπελων στα οποία έχει αποκλειστική πρόσβαση— όπως οι κωδικοί εκτόξευσης στην πυρηνική τριάδα των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Προσπάθησαν να τον σκοτώσουν μια φορά και αυτό δεν πέτυχε», είπε η πηγή μας.

Ο στρατηγός, εξήγησε, άφηνε συνήθως πάγιες εντολές για να τον «προκαλέσουν» όταν επέστρεφε από μεγάλα ταξίδια ή αν το προσωπικό θεωρούσε τη συμπεριφορά του ύποπτη. Η πηγή μας δεν θα περιέγραφε τη μέθοδο - αν και ο στρατός έχει μια ιστορία να βασίζεται σε βασικές προφορικές προκλήσεις και να απαντά σε ερωτήσεις και να τις ανανεώνει καθημερινά ή νωρίτερα - αλλά είπε ότι κανένας κλώνος ή διπλός οργανισμός δεν θα μπορούσε να νικήσει την «ευφυή άμυνα» του στρατηγού.

Η προσέγγιση του στρατηγού Σμιθ στην Πύλη Ντελ Μαρ ήταν ύποπτη, γιατί συνήθως εισέρχεται και εξέρχεται από το στρατόπεδο Πέντλετον μέσω μιας διαφορετικής φυλασσόμενης εισόδου, από την οποία υπάρχουν οκτώ. Ο κλώνος απέτυχε στην πρόκληση και έγινε αμέσως αποτομος, κατηγορώντας τον φρουρό ότι έκανε λάθος αμφισβήτηση και απειλώντας ότι θα τους υποβιβάσει ολους ή θα τους δικάσει σε στρατοδικεία αν δεν τον αφήσουν να περάσει.

«Ενώ συνέβαινε αυτό, οι φρουροί επικοινώνησαν με ένα μέλος του συμβουλίου των Λευκών Καπέλων, το οποίο κατάφερε να φτάσει στον στρατηγό Σμιθ 3.000 μίλια μακριά. Ήθελε να ληφθεί ο κλώνος ζωντανός, αν ήταν δυνατόν, ή νεκρός, αν όχι».

Όταν δόθηκε εντολή να βγει από το όχημα, ο κλώνος έβγαλε από το ντουλαπάκι ένα επιχρωμιωμένο 0,45—Gen. Ο Σμιθ έχει ένα πανομοιότυπο πλευρικό όπλο — και το κάρφωσε στους φρουρούς, πιέζοντάς τους το χέρι. Ένας φρουρός έστρεψε το όπλο του μέσα από το κατεβασμένο παράθυρο και πυροβόλησε στο κεφάλι του κλώνου. Με μια σφαιρα τερμάτισε τον κλώνο.

Η πηγή μας είπε ότι ο κλώνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της βάσης και εξετάστηκε. Δεν είχε γεννητικά όργανα, αποκαλυπτικό σημάδι κλωνοποίησης.

«Ακόμα εξετάζεται σε ασφαλή εγκατάσταση. Έχουμε βρει κλώνους με βόμβες εμφυτευμένες στο παρελθόν και μικροτσίπ στα κεφάλια τους. Ελπίζουμε να ανακαλύψουμε πού και πότε κατασκευάστηκε αυτό», είπε κλείνοντας.

Ένα αναπάντητο ερώτημα είναι: Εφόσον το Deep State κλωνοποίησε τον στρατηγό, γιατί δεν τον παρακολουθούσαν για να μάθουν ποια πύλη χρησιμοποίησε και δεν προγραμμάτισαν τον κλώνο με αυτά τα δεδομένα;

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ29 Ιουνίου, 2024 07:40

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ :
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
    100 ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΠΟΥΔΑΚΙ 101 !!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις