Αυτό το φθινόπωρο θα είναι είτε παγκόσμιος πόλεμος είτε παγκόσμια κυβέρνηση


 Πιστή στην υπόσχεσή της, ο οργανισμός Black Sun αυξάνει το χάος παγκοσμίως. Υπόσχονται ότι αν δεν ανακοινωθεί μια Παγκόσμια Ομοσπονδία αυτό το φθινόπωρο, θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος.

Τα σημάδια είναι παντού ότι σχεδιάζονται σημαντικές και ταυτόχρονες στρατιωτικές κινήσεις εναντίον των χωρών που ελέγχονται από τη Χαζαρική Μαφία. «Τα σημερινά καθεστώτα στις Ηνωμένες Πολιτείες, το ΝΑΤΟ, τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία και το Ισραήλ θα διαλυθούν», υπόσχεται εκπρόσωπος της Βόρειας Κορέας.

Η αγγλοσαξονική στρατιωτική συμμαχία Five Eyes δεν θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα για να προστατεύσει αυτές τις οντότητες, υπόσχεται ο επικεφαλής της MI6. Λένε ότι οι τρέχουσες κυβερνήσεις που ελέγχονται από τη Χαζαρική Μαφία (αυτό που αποκαλούν DVD) πρέπει να απομακρυνθούν πριν ξεκινήσουν νέες παγκόσμιες ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Η αλλαγή καθεστώτος έχει ήδη ξεκινήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και την Ιαπωνία, όπου οι καλοκαιρινές εκλογές αναμένεται να ανατρέψουν κυβερνήσεις που ελέγχονται από το KM.

Εντάξει, ας δούμε τώρα το σενάριο του πολέμου λεπτομερώς. Πολλαπλές πηγές πληροφοριών καθιστούν σαφές ότι θα ξεκινήσει με ταυτόχρονες στρατιωτικές κινήσεις της Σερβίας κατά του ΝΑΤΟ, της Βόρειας Κορέας κατά της Νότιας Κορέας και της Τουρκίας συν την Αίγυπτο και το Ιράν εναντίον του Ισραήλ.

Ταυτόχρονα, αναμένονται κάποια πολύ άσχημα γεγονότα εντός των ΗΠΑ.

Ας ξεκινήσουμε με τις ΗΠΑ. Όπως έχουμε αναφέρει προηγουμένως εμείς και άλλοι, τουλάχιστον 7,4 εκατομμύρια άνδρες παράνομοι μετανάστες στρατιωτικής ηλικίας έχουν εισέλθει στις ΗΠΑ από τότε που η κυβέρνηση Μπάιντεν υπό την ηγεσία του Ροκφέλερ ανέλαβε την εξουσία το 2021. Σημειώνουμε επίσης ότι κασονια γεμάτα όπλα έχουν κρυφτεί σε όλες τις ΗΠΑ.

Τώρα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ λέει:

…όλοι οι μετανάστες άνδρες ηλικίας μεταξύ 18 και 25 ετών υποχρεούνται από το νόμο να εγγραφούν στο Σύστημα Επιλεκτικής Υπηρεσίας (SSS) εντός 30 ημερών από την άφιξή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό περιλαμβάνει πολιτογραφημένους πολίτες, απολυμένους με όρους, μετανάστες χωρίς έγγραφα, νόμιμους μόνιμους κατοίκους, αιτούντες άσυλο, πρόσφυγες και όλους τους άνδρες με βίζα άνω των 30 ημερών που έχει λήξει.

 https://www.sss.gov/register/immigrants/

 Δεν πρόκειται για πολιτικούς ή οικονομικούς πρόσφυγες. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ryanair, Μάικλ Ο' Λίρι, λέει ότι το σύστημα ασύλου είναι «μια πλήρης απάτη» και ότι τέτοια άτομα «δεν είναι πρόσφυγες» επειδή φτάνουν από ασφαλείς χώρες και στη συνέχεια ρίχνουν τα διαβατήριά τους στην τουαλέτα.

 https://modernity.news/2024/06/18/ryanair-ceo-its-a-complete-scam-these-people-are-not-refugees/

 Δεν είναι περίεργο ότι το 62% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων τάσσεται υπέρ ενός νέου εθνικού προγράμματος για την απέλαση όλων των μεταναστών χωρίς έγγραφα που ζουν επί του παρόντος παράνομα στις ΗΠΑ.

 

 Τώρα ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής της CIA Μάικλ Μορέλ -ο οποίος ήταν επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών υπό την κυβέρνηση Ομπάμα- και ο Γκράχαμ Άλισον, πρώην βοηθός υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ για θέματα πολιτικής και σχεδίων κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Κλίντον, λένε ότι ένα μεγάλο τρομοκρατικό επεισόδιο είναι πιθανό να λάβει χώρα στο στα σύνορα ΗΠΑ/Μεξικού στο εγγύς μέλλον. Αυτή η προειδοποίηση ήρθε στο ελεγχόμενο από τον Ροκφέλερ περιοδικό Foreign Affairs, υποδεικνύοντας ότι οι Ροκφέλερ και οι  KM τους ελπίζουν να οργανώσουν ένα τεράστιο ολοκαύτωμα (θυσία στον Σατανά) προκειμένου να έχουν μια δικαιολογία για να κινητοποιήσουν και να οπλίσουν τους παράνομους αλλοδαπούς μετανάστες για να συλλάβουν Αμερικανούς πατριώτες και να τους στείλουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

 https://www.theepochtimes.com/us/former-cia-chief-says-us-faces-serious-threat-of-terrorist-attack-5670669

 Ο πράκτορας της Τελωνειακής και Συνοριακής Περιπολίας (CBP) J.J. Ο Carrell λέει ότι η FEMA κατασκευάζει ένα τεράστιο δίκτυο στρατοπέδων εγκλεισμού και στις 50 πολιτείες που θα χρησιμοποιηθούν για να στεγάσουν πολιτικούς αντιφρονούντες και όχι παράνομους αλλοδαπούς όπως φαίνεται να ισχυρίζεται.

 https://www.newstarget.com/2024-06-20-concentration-camps-being-built-all-50-states.html

 Εδώ, για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε τη λίστα των εγκαταστάσεων για την Πολιτεία του Τέξας.

 https://www.fema.gov/disaster/118/designated-areas

 Περιττό να πούμε ότι ο στρατός των λευκών καπέλων θα πρέπει να αποκεφαλίσει το δίκτυο Ροκφέλερ στις ΗΠΑ για να αποτρέψει αυτό να συμβεί.

Σε κάθε περίπτωση, ενώ οι ΗΠΑ αποσπώνται από έναν ακήρυχτο εμφύλιο πόλεμο, αυτό θα θεωρηθεί από τον υπόλοιπο κόσμο ως ευκαιρία για την κατάργηση των σατανικών καθεστώτων σε πολλά μέρη του κόσμου.

Στην Ευρώπη, ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς έχει θέσει τον στρατό της χώρας σε πλήρη ετοιμότητα μάχης και διέταξε τις μονάδες του να κινηθούν πιο κοντά στα σύνορα με το Κοσσυφοπέδιο.

 https://www.reuters.com/world/europe/serbia-president-puts-military-combat-alert-orders-army-move-closer-kosovo-2023-05-26/

 Το τρένο έχει φύγει από τον σταθμό και κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει», λέει ο Βούτσιτς η Ευρώπη θα είναι σε πόλεμο με τη Ρωσία.

 https://indepthnews.net/serbian-president-warns-of-a-third-world-war/

 Η Σερβία ζητά εκδίκηση για την καταστροφή της Γιουγκοσλαβίας. Η Γιουγκοσλαβία καταστράφηκε από τον Μπιλ Κλίντον Ροκφέλερ για να δημιουργήσει το εγκληματικό κράτος του Κοσσυφοπεδίου και να κλέψει τους ορυκτούς πόρους εκεί.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ επισκέφθηκαν πρόσφατα τη Σερβία για να προσφέρουν τη δημόσια υποστήριξή τους.

Αφού υποσχέθηκε να στηρίξει τη Σερβία, ο Πούτιν πήγε στη Βόρεια Κορέα για να αποκαταστήσει μια στρατιωτική συμμαχία.

 


 Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στη Βόρεια Κορέα, ο Πούτιν είπε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη:

να αντιμετωπίσει τη φιλοδοξία της συλλογικής Δύσης να αποτρέψει την εμφάνιση μιας πολυπολικής παγκόσμιας τάξης πραγμάτων…[και να πολεμήσει την υπό την ηγεσία των ΗΠΑ] «τάξη που βασίζεται σε κανόνες», που ουσιαστικά δεν είναι τίποτα άλλο από μια παγκόσμια νεο-αποικιακή δικτατορία που βασίζεται σε διπλά μέτρα και σταθμά. και θα] θα υποστηρίξει τη ΛΔΚ και τον ηρωικό λαό της Κορέας στον αγώνα τους ενάντια στον δόλιο, επικίνδυνο και επιθετικό εχθρό, στον αγώνα τους για ανεξαρτησία,

 http://en.kremlin.ru/events/president/news/74317

 Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Tass αναφέρει ότι η Ρωσία και η Βόρεια Κορέα «υπερασπίζονται με συνέπεια την ιδέα της οικοδόμησης μιας δικαιότερης και πιο δημοκρατικής πολυπολικής παγκόσμιας τάξης» βασισμένη στο διεθνές δίκαιο και την πολιτιστική και πολιτισμική πολυμορφία.

 https://tass.com/politics/1805429

 Ο εκπρόσωπος της Βόρειας Κορέας λέει ότι η χώρα του έχει τώρα 200 πυρηνικά όπλα ικανά να πλήξουν την ηπειρωτική χώρα των ΗΠΑ, επομένως δεν φοβούνται πλέον τα πυρηνικά αντίποινα των ΗΠΑ για οποιαδήποτε προσπάθεια επανένωσης της Κορέας. Λένε ότι οι ΗΠΑ δεν θα ανταλλάξουν την Ουάσιγκτον, τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Σικάγο με την Πιονγκγιάνγκ.

Πηγές της ρωσικής FSB αναφέρουν ότι οι στρατιωτικές κινήσεις εναντίον του Κοσσυφοπεδίου (δηλαδή του ΝΑΤΟ) και της Νότιας Κορέας θα πραγματοποιηθούν την ίδια στιγμή που η Τουρκία, το Ιράν και η Αίγυπτος κινούνται στο Ισραήλ.

Η Τουρκία, η οποία έχει τον μεγαλύτερο στρατό του ΝΑΤΟ μετά τις ΗΠΑ, έχει ήδη δηλώσει ότι θέλει να ενταχθεί στη συμμαχία BRICS. Η Αίγυπτος έχει επίσης προειδοποιήσει ότι πρόκειται να τερματίσει τη συνθήκη ειρήνης με το Ισραήλ. Το Ιράν, φυσικά, βρίσκεται ήδη σε τροχιά πολέμου εναντίον του Ισραηλινού δικτάτορα Μπενιαμίν Σατανιάχου.

Εάν ο πόλεμος ξεκινήσει το φθινόπωρο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η φασιστική KM ελεγχόμενη «παγκόσμια τάξη βασισμένη σε κανόνες» θα χάσει. Πηγές του Πενταγώνου αναφέρουν ότι η Ρωσία, η Κίνα η Βόρεια Κορέα, το Ιράν και άλλοι σύμμαχοι έχουν περισσότερους από 10 εκατομμύρια στρατιώτες με 20 εκατομμύρια εφεδρεία και έως και 30 εκατομμύρια περισσότερους διαθέσιμους μέσω στρατιωτικών επιχειρήσεων έκτακτης ανάγκης. Αντίθετα, το ΝΑΤΟ (εξαιρουμένης της Τουρκίας) μπορεί να φιλοξενήσει το πολύ 3 εκατομμύρια στρατιώτες.

Περιττό να πούμε ότι αντιμετωπίζοντας αυτές τις πιθανότητες, η συλλογική Δύση κάνει αγωγή για ειρήνη. Γίνονται διαπραγματεύσεις υψηλού επιπέδου για κάποιο είδος ανακοίνωσης αυτό το φθινόπωρο μιας αντικατάστασης του μεταπολεμικού διεθνούς συστήματος που βασίζεται στον ΟΗΕ, την BIS, την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ κ.λπ.

Ωστόσο, προτού προχωρήσουμε σε αυτό, θα θέλαμε να προσφέρουμε μια ευκαιρία σε όλους εκείνους τους επενδυτές που αγόρασαν το Ιρακινό Δηνάριο, το Δολάριο της Ζιμπάμπουε και το Βιετναμέζικο Ντονγκ προσδοκώντας ότι αυτά τα νομίσματα θα ανατιμηθούν ως μέρος του νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος. Οι άνθρωποι που τους πιέζουν λένε εδώ και δεκαετίες «Αυτά τα νομίσματα πρόκειται να επανεκτιμηθούν την επόμενη εβδομάδα και να σας κάνουν δισεκατομμύρια δολάρια, οπότε, στο μεταξύ, μπορείτε να στείλετε μερικές χιλιάδες δολάρια;» Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί τουλαχιστον οχι με τον τροπο που φανταζονται καποιοι επιτηδειοι.....

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις