Οι Navy SEALS διασώζουν παιδιά που απήχθησαν από παιδεραστες

 

Η US Navy SEALS

διέσωσε την Τετάρτη 14 παιδιά μετά από μάχη με άγνωστους μισθοφόρους που φύλαγαν την είσοδο μιας υπόγειας φυλακής στο βορειοανατολικό Όρεγκον, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Η συμβουλή μιας αξιόπιστης πηγής, είπε, οδήγησε στην ανακάλυψη ενός σπηλαίου και μιας σήραγγας που κατέβηκε 50' υπόγεια και κατέληγε σε έναν ορθογώνιο θάλαμο λαξευμένο από γρανίτη. Το δωμάτιο ειχε κουβέρτες και μαξιλάρια και 13 νεαρά αγόρια και κορίτσια, με τους αστραγάλους τους δεμένους με ατσάλινα δεσμά και μήκη αλυσίδας πέντε ποδιών, τα άλλα άκρα στερεωμένα σε ατσάλινα μπουλόνια που κάποιος είχε τοποθετησει στους τοίχους της σπηλιάς. Εκτός από τις κουβέρτες, η μόνη άλλη πηγή ζεστασιάς των παιδιών ήταν τρεις θερμάστρες κηροζίνης στο κέντρο του δωματίου.

Η πηγή μας δεν θα έλεγε εάν ο πληροφοριοδοτης ήταν ομοσπονδιακός .

«Το μόνο που μπορώ να πω για τον τύπο που μας ενημέρωσε είναι ότι είπε ότι αυτοί οι διακινητές δεν ήταν συνδεδεμένοι με το Deep State και δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αποδείξουμε το αντίθετο. Έδωσε αρκετές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης μιας γενικής τοποθεσίας κοντά στον Εθνικό Δρυμό Wallowa-Whitman, για να ξεκινήσει μια επιχείρηση αμέσως. Είπε ότι ο χρόνος ήταν λίγος, ότι τα παιδιά θα μετακομίσουν σύντομα», είπε η πηγή μας.

Ο διοικητής της Πέμπτης Ομάδας Ειδικών Δυνάμεων, συνταγματάρχης Brent Lindemen, που επιβλέπει τις δραστηριότητες των Λευκων Καπελων ενώ ο στρατηγός Smith παίρνει R&R μετά την απόπειρα θανάτωσης του, μίλησε με συμμάχους στη Ναυτική Διοίκηση Ειδικού Πολέμου (USNSWC) για να ρωτήσει εάν μια ομάδα SEAL θα μπορούσε να διερευνήσει γρήγορα τον ισχυρισμό , εξουδετερώστε τις απειλές και σώστε τα παιδιά, αν ήταν καθόλου εκεί. Το USNSWC είπε ότι θα είχε πεζοναυτες εκείνο το βράδυ.

Καθώς ο χρόνος ήταν ουσιαστικός και η απόσταση ήταν πολύ μεγάλη για εισαγωγή ελικοπτέρου, το USNSWC αποφάσισε ότι τα SEAL θα ταξίδευαν στο Όρεγκον με ένα C-130 και θα έκαναν ένα επικίνδυνο άλμα σε μεγάλο ύψος, χαμηλό άνοιγμα (HALO) σε επισφαλές έδαφος τριών χιλιομέτρων. από το τούνελ. Κατόπιν θα κατέστρεφαν τις απειλές, θα κρατούσαν τη θέση και θα περίμεναν ενισχύσεις εδάφους για να διασωσουν τυχόν παιδιά.

Η πηγή μας είπε ότι τα SEAL πήδηξαν από τα 22.500 πόδια και προσγειώθηκαν με ασφάλεια στην καθορισμένη ζώνη. Στοίβαξαν τα αλεξιπτωτα τους και οπλίστηκαν για μάχη. Έκαναν ελιγμούς σε λοφώδες έδαφος και βραχώδεις εξάρσεις, επιβραδύνοντας σε τακτικό ρυθμό και σαρώνοντας το περιβάλλον τους με γυαλιά νυχτερινής όρασης καθώς πλησίαζαν τις υποτιθέμενες συντεταγμένες.

Εντόπισαν την είσοδο του σπηλαίου και δίπλα της ένα αρθρωτό τρέιλερ γραφείου και τρία σταθμευμένα Land Rover. Καθώς η μισή ομάδα της SEAL περικύκλωσε το τρέιλερ, από όπου άκουσαν πνιχτές φωνές, ένας άνδρας ντυμένος με μαύρη τακτική ενδυμασία βγήκε από το τούνελ. Ένας SEAL βγηκε μπροστα και πυροβόλησε με την καραμπίνα εφόδου AK36 που ήταν εξοπλισμένη με σιγαστήρα, βάζοντας δύο φυσίγγια στο κεφάλι του άνδρα. Έπεσε κάτω νεκρός. Οι SEAL ήταν έτοιμοι να εισβάλουν στο τρέιλερ όταν άκουσαν την αδιαμφισβήτητη διαπεραστική κραυγή μιας παιδικής φωνης που προερχόταν από μέσα.

Ένας SEAL έσπασε ένα παράθυρο με το κοντάκι του τουφεκιού του και πέρασε μια χειροβομβίδα flashbang μέσα από το σπασμένο τζάμι. Δύο SEAL κλώτσησαν την πόρτα και μπήκαν στο τρέιλερ, διαλέγοντας επιλεκτικά τους τέσσερις άνδρες που είχαν πέσει στα γόνατά τους και είχαν καλύψει τα αυτιά τους με τα χέρια τους. Απέφευγαν να χτυπήσουν το νεαρό αγόρι του οποίου το παντελόνι είχε τραβήξει κάτω από τη μέση του, αποκαλύπτοντας τα γεννητικά του όργανα. Το παιδί που έτρεμε τράβηξε το παντελόνι του και βυθίστηκε στα γόνατά του, σκύβοντας σε μια γωνία. Ήταν περίπου 10 ετών και οι SEAL τον διαβεβαίωσαν ότι είχαν έρθει για να τον σώσουν. Η τρεμάμενη φωνή του αγοριού είπε στους SEALs ότι άλλα 13 παιδιά και τέσσερις ακόμη απαγωγείς βρίσκονταν κάτω από το έδαφος. Οι SEALs κατάλαβαν ότι ο άνδρας που κατέβασαν στο σπήλαιο ήταν ένας από τους τέσσερις, αφήνοντας τρεις να φρουρούν τα παιδιά.

Ένας ασυρματος που ήταν επανω σε έναν από τους νεκρούς, μιλησε. «Πότε έρχεται η απολαυση, Μπιλ; Νόμιζα ότι θα ήταν εδώ μέχρι τώρα. Αργούν;» είπε μια φωνή.

Ο διοικητής της ομάδας SEAL πήρε ένα τεράστιο ρίσκο απαντώντας στην κλήση, γιατί ο ομιλητής θα μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι η φωνή που απαντούσε δεν ήταν του Μπιλ. "Λιγο πιο αργα; απλά σε αναμονή», απάντησε ο επικεφαλής της SEAL.

Στη συνέχεια κάλεσε το USNSWC σε ένα δορυφορικό τηλέφωνο και είπε ότι πρέπει να τροποποιήσει το σχέδιο γιατί οι ενισχύσεις του εχθρού θα φτάσουν σύντομα. Αντί να περιμένει την εξοδο των φρουρων, μια SEAL θα επάνδρωνε κάθε Land Rover και θα οδηγούσε τα παιδιά στην πλησιέστερη πόλη, την Union, OR, για να περιμένουν την ενισχυση. Τα υπόλοιπα SEAL θα άφηναν το σημειο αντί να πολεμήσουν μια δύναμη αγνώστου μεγέθους και δύναμης.

Οι SEAL μπήκαν στην επικλινή σήραγγα και αφαίρεσαν τη νυχτερινή τους όραση, γιατί φωτιζόταν από μια σειρά από φώτα που τροφοδοτούνταν από μια γεννήτρια ντίζελ που χτυπούσε που κάλυπτε τα βήματά τους. Στο κάτω μέρος είδαν τα παιδιά, όπως περιγράφεται στην αρχή αυτού του άρθρου, και τρεις φρουρούς με τα τουφέκια κρεμασμένα στους ώμους τους. Οι SEAL πέταξαν περισσότερα flashbangs, ζαλίζοντας τους φρουρούς για αρκετη ωρα ώστε να τους σκοτώσουν πριν προλάβουν να σηκωσουν τα όπλα τους. 

Βρήκαν τα κλειδιά για τις χειροπεδες σε έναν νεκρό φρουρό και απελευθέρωσαν τα παιδιά, τα οποία ήταν όλα Αμερικανοί και μιλούσαν άπταιστα αγγλικά. Οι SEAL έψαξαν μέσα από τις τσέπες των νεκρών, αλλά κανένας δεν έφερε πορτοφόλια ή στοιχεία ταυτότητας. Αφού έτρεξαν έξω από τη σήραγγα, οι SEAL εβαλαν τα παιδιά στα τρία Land Rover και έφυγαν από την περιοχή κατά μήκος του στενού χωματόδρομου που τελικά θα οδηγούσε στην Union.

Η υπόλοιπη ομάδα της SEAL συνέλεξε δειγμα μαλλιών και δέρματος από τους νεκρούς για ανάλυση DNA και στη συνέχεια αποχώρησε πριν φτάσουν εχθρικες ενισχυσεις.

«Τα παιδιά είναι ασφαλή. Είναι σε καλή υγεία. χτυπήματα, μώλωπες, εκδορές, τέτοια πράγματα, αλλά τίποτα απειλητικό για τη ζωή εκτός από κάποια αφυδάτωση. Τους εντοπίζουμε για να μπορέσουμε να τους πάρουμε σπίτι. Όσο για αυτά τα αηδιαστικά καθαρματα ελπίζουμε να τα αναγνωρίσουμε. Ο φόβος μας είναι ότι αυτά τα μικρά κρησφύγετα θα μπορούσαν να είναι σε όλη τη χώρα. Τουλάχιστον τα φτωχά παιδιά θα επιστρέψουν σύντομα με τους γονείς τους», είπε η πηγή μας.




 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις