Η JAG κατηγορεί την Jenna Ellis για προδοσια

 

Το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών

έχει κατηγορήσει την πρώην δικηγόρο Τραμπ, Τζένα Έλις, για προδοσία και συνέργεια στον εχθρό, δήλωσε πηγή της JAG .

Η επίσημη κατηγορία εναντίον της Έλις έρχεται αφότου πρόδωσε τον πρώην εργοδότη της, τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ, στρέφοντάς τον και κλείνοντας μια συμφωνία με τους εισαγγελείς του Deep State που έχουν ορκιστεί να καταστρέψουν τον Τραμπ με κάθε μέσο. Η Έλις ήταν μέλος μιας νομικής ομάδας που προσλήφθηκε για να αποδείξει ότι το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν έκλεψε τις προεδρικές εκλογές του 2020 κατασκευάζοντας ψήφους και νοθεύοντας εκλογικές μηχανές σε πολλές πολιτείες πεδίου μάχης. Εκείνη την εποχή, υπερασπίστηκε σθεναρά τις προσπάθειες του Τραμπ να ανατρέψει τις νοθευμένες εκλογές, λέγοντας: «Ο Πρόεδρος Τραμπ κέρδισε τις εκλογές με συντριβή και οποιοσδήποτε ισχυρισμός για το αντίθετο είναι αναληθής».

Τον Αύγουστο, το Deep State καταδίκασε την Ellis, κατηγορώντας αυτήν και άλλους 17 συνεργάτες του Τραμπ για παραβίαση των νόμων και παραβίαση όρκου από δημόσιο υπάλληλο, ο οποίος, εάν κριθεί ένοχος, επισύρει βαριά ποινή φυλάκισης. Αν και οι κατηγορίες είναι αποδεδειγμένα ψευδείς, η Έλις παραδόθηκε στη φυλακή της κομητείας Fulton της Τζόρτζια και αφέθηκε ελεύθερη αφού κατέβαλε εγγύηση και συμφώνησε να καταθέσει εναντίον του Τραμπ και των συγκατηγορούμενων του σε όλες τις δίκες «παρούσα και μελλοντική».

Σύμφωνα με την πηγή μας, η JAG επισκέφτηκε την Έλις τον Ιούνιο, προειδοποιώντας την ότι το Deep State την είχε στο στόχαστρο του και ότι θα την απειλούσε με ποινική δίωξη, εκτός και αν καταδικάσει τον Πρόεδρο Τραμπ. Η Έλις φέρεται να είπε στους ανακριτές της JAG: «Δεν θα το έκανα ποτέ, ό,τι κι αν προσπαθούσαν, και ο Ντόναλντ Τραμπ είναι αθώος και κέρδισε τις εκλογές. Δεν νομίζω ότι θα με ενοχλήσουν έτσι κι αλλιώς». Οι ερευνητές προειδοποίησαν την Ellis ότι η διαβολική πειστικότητα του Deep State δεν έπρεπε να υποτιμηθεί. Της πρόσφεραν ακόμη και στρατιωτική προστασία, την οποία αρνήθηκε. Σε απάντηση, οι ερευνητές ενημέρωσαν την Έλις ότι η προδοσία είχε σοβαρές συνέπειες, με έμφαση στη λέξη «τάφος».

«Έπρεπε να έχει λάβει υπόψη της την προειδοποίηση. Ήμασταν έτοιμοι να την προστατέψουμε από το Βαθύ Κράτος. Αλλά, όχι, δεν την ενδιέφερε. Και μετά παραδόθηκε και είπε σοβαρά ψέματα για τον Πρόεδρο Τραμπ», είπε η πηγή μας.

Η Έλις θα έλεγε αργότερα ότι μετάνιωσε που εργάστηκε για τον Πρόεδρο Τραμπ, αποκαλώντας τον «κακοήθη ναρκισσιστή» και λέγοντας ότι δεν σκόπευε ποτέ να εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο, ακόμη κι αν έχανε νόμιμα τις εκλογές.

Η JAG πιστεύει ότι η Ellis, παραβίασε ιδιωτικά το προνόμιο δικηγόρου-πελάτη όταν μιλούσε σε εισαγγελείς του Deep State.

«Δεν υπάρχει τίποτα αληθινό που μπορεί να πει ότι θα ενοχοποιήσει τον Πρόεδρο Τραμπ επειδή είναι αθώος για όλες τις κατηγορίες, αλλά το DS θα την κάνει να λέει αυτό που θέλει και δεν σέβεται την ιερότητα των προνομίων. Η ουσία είναι ότι η Έλις είναι προδότης, ανεξάρτητα από το τι λέει δημόσια», είπε η πηγή μας.

Δημόσια, η Έλις έχει μιλήσει διφορούμενα για τα συναισθήματά της απέναντι στον Τραμπ. Σε μια εκπομπή στο Αμερικανικό Οικογενειακό Ραδιόφωνο με παρουσιαστή τον Steve Deace, η Ellis είπε: «Και η πλήρης ειδωλολατρία που βλέπω από ορισμένους από τους υποστηρικτές [του Τραμπ] που δεν είναι πρόθυμοι να βάλουν το σύνταγμα και τη χώρα και τις συντηρητικές αρχές πάνω από την αγάπη τους γιατί ένα αστέρι είναι πραγματικά ανησυχητικό», πρόσθεσε, «τρέφω μεγάλη αγάπη και σεβασμό για αυτόν προσωπικά».

«Αν σεβόταν τον Πρόεδρο Τραμπ και το σύνταγμα, δεν θα είχε στραφεί στη σκοτεινή πλευρά», είπε η πηγή μας.

Είπε ότι οι ερευνητές της JAG προσπάθησαν να ξαναεπισκεφτούν την Έλις αφού αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση και είχαν συντάξει μια «συγχωρητική επιστολή» προς τους κατοίκους της Τζόρτζια επειδή έπαιξε ρόλο στην «εκλογική ανατροπή». Αυτή τη φορά, όμως, το σπίτι της Έλις στα προάστια του DC φυλασσόταν από μια ομάδα πρακτόρων του FBI.

«Αρνήθηκε τη στρατιωτική προστασία και τώρα ζει προστατευμένη από το Deep State», είπε η πηγή μας.

Όταν η JAG τηλεφώνησε στην Έλις, ένας πράκτορας του FBI απάντησε και είπε: «Η Έλις δεν έχει τίποτα να σου πει».

«Η Τζένα Έλις τελικά θα κουραστεί από τη συνεχή ασφάλεια να παρακολουθεί κάθε της κίνηση και ειναι σιγουρο οτι καποια στιγμη θα κανει το λαθος. Όλοι το κάνουν. Και θα περιμένουμε», είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείσα εάν η αποκάλυψη της ύπαρξης του κατηγορητηρίου θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο μια μελλοντική σύλληψη, η πηγή μας είπε: «Δεν υπάρχει τίποτα μυστικό εδώ. Είχε προειδοποιηθεί δεόντως».

Επί του παρόντος, δεν θα σχολιάσει εάν η JAG έχει καταθέσει κατηγορίες εναντίον άλλων διαπραγματευτών. 






 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις