Αποχαρακτηρισμένο έγγραφο αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανακάλυψε μια αρχαία φυλή του Άρη

mars city 

Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών,

η διαβόητη Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών της Αμερικής έχει δημιουργήσει αμέτρητα μυστικά προγράμματα. Μετά την Κρίση των Πυραύλων της Κούβας, ομοσπονδιακοί πράκτορες αποκάλυψαν την Επιχείρηση Northwoods - μια προτεινόμενη σειρά βίαιων τρομοκρατικών επιθέσεων σε πόλεις των ΗΠΑ που θα κατηγορούσαν τον Φιντέλ Κάστρο. Το MKUltra ήταν μια σειρά ανθρώπινων πειραμάτων στα οποία στα υποκείμενα της δοκιμής χορηγήθηκαν μεγάλες δόσεις ναρκωτικών που άλλαζαν το μυαλό και βασανίζονταν ψυχολογικά. 

Στη δεκαετία του 1970, πολλά χρήματα από τους φορολογούμενους πήγαν σε ένα διφορούμενο έργο γνωστό ως Stargate. Κυβερνητικοί αξιωματούχοι ήθελαν να διερευνήσουν τη νομιμότητα παραφυσικών φαινομένων όπως εξωσωματικές εμπειρίες, τηλεκινητικά κατορθώματα και άλλες υπερφυσικές ικανότητες. Αυτό που τελικά εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης αποστολής θα άλλαζε για πάντα τις ζωές των εμπλεκομένων.

Ένα απροσδόκητο κοσμικό ταξίδι

 Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, ένας άνδρας ονόματι Τζόζεφ ΜακΜόνιγκλ ασχολήθηκε με αυτή τη μοναδική μορφή ψυχικής κατασκοπείας. Ενώ εργαζόταν με τη CIA, παρείχε πληροφορίες για μυστικές σοβιετικές επιχειρήσεις που αποδείχθηκαν εκπληκτικά ακριβείς. Μια τέτοια αποστολή περιελάμβανε τον εντοπισμό του ακριβούς μεγέθους και θέσης ενός ρωσικού πυρηνικού υποβρυχίου.

Δεδομένου του υψηλού ποσοστού επιτυχίας του, κέρδισε γρήγορα τον σεβασμό των συναδέλφων. Τον Μάιο του 1984, ο αξιότιμος οξυδερκής κατάσκοπος έλαβε μια ασυνήθιστη αποστολή αφού ξύπνησε από έναν μεσημεριανό υπνάκο. Ο Robert Monroe, ένας συνάδελφος και εφευρέτης των binaural beats, του έδωσε έναν σφραγισμένο φάκελο. Μέσα υπήρχε μια ενιαία κάρτα ευρετηρίου που περιείχε τρεις γραμμές κειμένου:

Μια ψηλή φυλή εξωγήινων εμφανίζεται

Εν αγνοία του McMoneagle, θα ξεκινούσε ένα απίστευτο ταξίδι πέρα από τα όρια του χρόνου και του χώρου. Αφού μπήκε σε κατάσταση έκστασης, η Μονρό του έδωσε ένα συγκεκριμένο σύνολο συντεταγμένων. Σχεδόν αμέσως ο αστρικός ταξιδιώτης οδηγήθηκε σε ένα άγνωστο περιβάλλον. Μια άποψη 360 μοιρών από βίαιες καταιγίδες σκόνης, τεράστιες πυραμίδες, μεγαλίθους, δρόμους που διασταυρώνονται και υδραγωγεία μπήκε στο όραμά του.

Μετά από επιθεώρηση της περιοχής, η Μονρό του έδωσε εντολή να επισκεφτεί άλλες περιοχές. Ξαφνικά εμφανίστηκε μια ομάδα ψηλών και λεπτών ανθρωποειδών. Μέσω τηλεπαθητικής επικοινωνίας, ο McMoneagle ανακάλυψε ότι αυτή η αρχαία φυλή αντιμετώπιζε μια τρομερή κατάσταση. Ολόκληρος ο πλανήτης βίωνε κατακλυσμικά γεγονότα και σύντομα θα ήταν ακατοίκητος. Μια ομάδα εθελοντών είχε αποτολμήσει να αναζητήσει ένα ασφαλέστερο μέρος για να ζήσει. Όσοι έμειναν πίσω περίμεναν απεγνωσμένα την επιστροφή τους.

Μετά από αυτή την εκπληκτική κοσμική αποστολή, ο McMoneagle κλήθηκε να ανοίξει τον φάκελο. Διαβάζοντας το περιεχόμενό του, η καρδιά του γέμισε με μια βαθιά θλίψη για τα Αρειανά όντα που ήταν καταδικασμένα σε μια αναπόφευκτη μοίρα. Το Stargate λειτούργησε από το 1972-1995 και περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια δαπανήθηκαν σε υπερβατικές προσπάθειες. Ένα αίτημα για τον Νόμο για την Ελευθερία της Πληροφορίας είχε ως αποτέλεσμα η CIA να δημοσιοποιήσει το πλήρες αντίγραφο, με τον εύστοχο τίτλο Εξερεύνηση του Άρη. Οι σκεπτικιστές υποστηρίζουν ότι το πρόγραμμα ήταν απλώς προπαγάνδα που είχε σκοπό να εκτρέψει τα ρωσικά στρατεύματα.

Άλλοι πιστεύουν ότι οι συμμετέχοντες κατάφεραν να ενεργοποιήσουν μέρη του εγκεφάλου που είχαν προηγουμένως αδρανοποιηθεί και να ανοίξουν πύλες σε άλλες διαστάσεις. Ανεξάρτητα από το σε ποια πλευρά του φράχτη στέκεστε, ο Joseph McMoneagle διατηρεί την ιστορία του για σχεδόν σαράντα χρόνια και επιβεβαιώνει ότι λέει την αλήθεια. Ίσως καθώς περισσότερα ρόβερ προσγειώνονται στον Κόκκινο Πλανήτη, οι παρατηρήσεις του θα επιβεβαιωθούν.















ΠΗΓΗ



Σχόλια

  1. ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ. Ο ΑΡΗΣ ΕΙΧΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΥΡΑΣ ΩΣ ΚΑΤΟΊΚΟΥΣ. ΟΜΟΡΦΟΙ,ΚΑΛΟΠΡΟΑΊΡΕΤΟΙ,ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΟΙ,ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΛΟ ΟΥΤΕ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΑΥΓΕΤΗΣ Η ΕΝΓΚΑΝ=ΒΙΚΙΝΓΚΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ,ΟΤΑΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΕΠΊΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜANTIS KAI MAITRE =ΨΗΛΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ.

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΌΝΤΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΕΙΣ SECTORS ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΟΝΤΑ.ΕΧΟΥΝ ΨΕΥΤΟΕΙΡΗΝΗ=ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΕΝΑ ΒΕΡΕΝΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟ ΣΚΑΦΟΣ....

    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΓΗ ΠΟΥ ΑΝΉΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΊ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΆΝΩΘΕΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΎΝ ΑΝ ΔΕΝ ΈΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΟΚΕΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ.
    ΑΡΑ;ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΙΔΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΏΠΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΝΤΕΛΉΦΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΘΕΤΟΥΝ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
    ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ETORTHIANS ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ.ΤΟΥ ΩΡΊΩΝΑ ΨΗΛΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ,ΔΗΘΕΝ ΨΥΧΡΟΑΙΜΟΙ ΗΡΕΜΟΙ ΚΑΙ ΣΟΦΟΙ.....

    Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΛΕΝΙΜ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΩΝ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΚΡΥΜΜΈΝΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΠΗΓΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΆΒΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΩΝ.
    ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΡΠΕΤΙΚΟΙ ΓΟΝΟΙ ΑΠΑΞΆΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΆΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ...ΟΙ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΟΠΟΤΕΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ.
    Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΕΜΦΥΤΗ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ,Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ=SERVICE TO OTHERS,KATI ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΈΜΦΥΤΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ.
    ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΉ ΤΟΥ ΜΠΑΝΤΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΉ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΝΤΟΥΛΤΣΕ.ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΩ ΑΝΑΦΟΡΆΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛ ΣΝΆΙΝΤΕΡ.
    ΕΠΙΣΗΜΆΝΣΕΙΣ:Ο ΦΙΛ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ 1979.ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΥΠΟ ΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ ΥΙΟΥ ΤΟΥ FLYING DUTCHMAN ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΝΤΟΥΛΤΣΕ ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΕΡΕΔΕΣ,ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟΥΣ,ΜΑΥΡΟΜΠΕΡΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΔΈΛΤΑ ΑΝΤΡΕΣ,ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΕΊ .ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΩΝ ΡΑΠΤΟΡΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΠΡΊΓΚΗΠΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ,ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ 60 ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΚΙ ΕΣΩΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ.ΕΧΩ ΔΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΦΙΛ,ΓΕΜΑΤΟΣ ΤΡΥΠΕΣ,ΚΟΨΙΜΑΤΑ,ΚΑΨΙΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΡΜΑ ΠΙΑΝΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ,ΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ.Ο ΜΠΑΝΤΙΔΗΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΙΛ,ΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ...Ο ΦΙΛ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.ΦΥΤΕΥΤΟΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΕΞ ΟΥ ΚΙ Ο ΦΙΛ ΕΧΕΙ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΗΔΩΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΑΠΛΑ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΎΛΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΊΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΦΥΤΕΥΤΟΥΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ ΑΨΟΓΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΕΙΟΝ ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΊΤΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΟΎΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΝΑΦΟΡΆ ΤΟΥ ΦΙΛ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΤΖ ΠΟΥ ΠΑΡΗΧΘΗ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΗΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΙΝΤ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΙΚΑΚΙΑ ΜΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΤΩΝ MAITRE ΠΡΟΣ ΗΜΑΣ....

    ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ:Ο ΑΡΗΣ Η ΑΦΡΟΔΊΤΗ ΚΙ Η ΓΗ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΎΝ A.S.A.P.

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΜΑΤΜΑΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ...ΨΗΛΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΟΙΤΑ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΆ....

    ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΆ ΚΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΦΑΡΜΌΖΟΥΝ ΜΕΘΌΔΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ Η ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις