Ουκρανικά στρατιωτικά βασανιστήρια, δολοφονίες εως και κανιβαλισμους σε Ρώσους αμάχους με χρηματοδότηση από τον Μπάιντεν

 

 Ο ουκρανικός στρατός

απήγαγε και βασάνισε, ακρωτηρίασε, σκότωσε και κατανάλωσε ηλικιωμένους Ρώσους πολίτες από συνοριακούς οικισμούς κοντά στην πόλη Γκόκοβο, σύμφωνα με τον πράκτορα της FSB Αντρέι Ζαχάροφ και το φρικιαστικό βίντεο με τον στρατηγό Βαλέρι Ζαλούζνι, αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας, που στάλθηκε στο Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

Ο Ζαχάρωφ είπε ότι η επίλεκτη 10η Ορεινή Ταξιαρχία Εφόδου της Ουκρανίας έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες εισβολές στα σύνορα από την έναρξη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης του Βλαντιμίρ Πούτιν, κάθε φορά απαγάγοντας Ρώσους πολίτες, συμπεριλαμβανομένων ηλικιωμένων και μικρών παιδιών, και σέρνοντάς τους πέρα από τα σύνορα για να αντιμετωπίσουν ασύλληπτα, σαδιστικά βασανιστήρια. Αν και ο ρωσικός στρατός μεσολάβησε και απέτρεψε πολλές επιδρομές, η 10η Ορεινή Ταξιαρχία φαίνεται να έχει υιοθετήσει τις τακτικές εξέγερσης των ΗΠΑ και έχει μάθει με πανουργία να αποφεύγει τις περιπολίες Spetznas.

«Αυτά τα τέρατα έχουν κατασκόπους. Γνωρίζουν πότε και πού περιπολούν οι στρατιώτες μας και χτυπούν απροστάτευτες πόλεις και χωριά. Απαγάγουν άνδρες, γυναίκες και παιδιά και τους κάνουν απαίσια πράγματα όπως στο βίντεο», είπε ο Ζαχάροφ.

Το βίντεο, ένα κομμάτι του οποίου προβλήθηκε στην ιστοσελιδα, δείχνει έναν Ουκρανό στρατιώτη να κόβει το χέρι μιας αδύνατης γυναίκας στον αγκώνα με ένα μαχλέπι. Ουρλιάζει καθώς δύο στρατιώτες την καθηλώνουν, με το υπολλοιπο του χεριού της να χύνει κατακόκκινο αίμα στο έδαφος. «Ty vse odno staryy» ή «Είσαι γρια ούτως ή άλλως», λέει ένας στρατιώτης και μετά την αποκεφαλίζει.

Στο δεύτερο τμήμα, ένα άλογο είχε δεθεί σε κάθε ένα από τα άκρα ενός άνδρα και είχε ξεκινήσει να τρέχει προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Ουκρανοί στρατιώτες γελούν δυνατα καθώς ο άνδρας ξεσκίζεται.

Στο τρίτο, στρατιώτες αναγκάζουν Ρώσους πολίτες να περάσουν ένα ναρκοπέδιο. Ένας άνδρας αρνείται και πυροβολείται στο πρόσωπο. Ένας δεύτερος άνδρας μπαίνει νευρικά στο πεδιο, κάνει δώδεκα βήματα και εκρήγνυται. «Perekhreshchuyeshsya i ydesh dodomu» ή «Μπορείς να πας σπίτι αν περάσεις», λέει ένας στρατιώτης σε ένα αγόρι που μοιάζει περίπου 11 ετών. Το αγόρι διασχίζει επιτυχώς το χωράφι και του λένε: «Σε παίρνουμε σπίτι», καθώς ένας στρατιώτης μπαίνει επιδέξια στο χωράφι—προφανώς γνωρίζοντας το μονοπάτι—και ανασύρει ένα δάχτυλο από τον άντρα που είχε διαλυθεί. Βάζει το δάχτυλο στο στόμα του, μασάει και καταπίνει. «Έχουν ωραία γεύση», λέει.

Ο Ζαχάρωφ πιστεύει ότι αυτά τα περιστατικά έχουν γίνει συνηθισμένα.

Εξίσου ανησυχητικό είναι ότι η 10η Ορεινή Ταξιαρχία Εφόδου είναι τώρα οπλισμένη με όπλα του αμερικανικού στρατού—M16A3, M27 και XM7—και οχήματα—Bradley IFV και οχήματα μεταφοράς πεζικού Stryker—και τα χρησιμοποιεί για να τρομοκρατήσει αθώους Ρώσους πολίτες.

«Ο ψεύτικος πρόεδρός σας και το γουρούνι Ζελένσκι το κάνουν αυτό να συμβεί», είπε ο Ζαχάροφ. «Ο Μπάιντεν δίνει στον Ζελένσκι δινει δισεκατομμύρια δολάρια και πολεμικές μηχανές στον Ζελένσκι και χρησιμοποιεί στη συνέχεια για να σκοτώσει τους αθώους και όχι να μας πολεμήσει στο πεδίο της μάχης. Και τα δυτικά σας μέσα ενημέρωσης δεν λένε τίποτα επειδή είναι συνένοχοι, αλλά κάνουν όλες τις μεγάλες διαπραγματεύσεις για το Ισραήλ και τη Χαμάς, ενώ το άτομο που χρηματοδοτεί ο Μπάιντεν κάνει εγκλήματα πολέμου στους πολίτες μας», ολοκλήρωσε με πάθος.

Είπε ότι ο στρατός της Ουκρανίας έχει αφήσει ορφανά αμέτρητα παιδιά. Σε ένα χωριό, αγέλες των 50 και μερικές φορές ακόμη και 100 βρισκονται με αταίριαστα παπούτσια και λασπωμένα πρόσωπα, βροντοφωνάζοντας όποιον νομίζουν ότι έχει μια μπουκιά φαγητό. Μερικές φορές οι Ουκρανοί απαγάγουν τα παιδιά. άλλες φορές αφήνουν τα παιδιά να τα βγάλουν πέρα μόνα τους.

«Αυτό πρέπει να σταματήσει. Αν δεν ειχε τα λεφτά σας από τις ΗΠΑ, ο Ζελένσκι δεν θα μπορούσε να διεξαγάγει τον μυστικό του πόλεμο εναντίον του λαού μας. Είναι πολύ κακό», είπε ο Ζαχάροφ.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ.
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.


    ΜΙΛΑ ΣΕ ΤΡΙΠΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ SCIENCE FICTION TO ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΈΡΕΤΑΙ ΣΕ ΗΜΑΣ ΩΣ ΑΚΡΟΑΤΉΡΙΟ, ΣΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΩΣ ΣΚΈΦΤΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ Η ΚΑΜΠΑΛ ΕΞΟΥΣΙΆΖΕΙ ΤΗΝ ΓΗ.

    ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΆ ΣΤΗΝ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ. ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΝΑ 1% ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΡΟΝΤΊΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΣΤΙΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΌΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΣΟΦΟΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ,ΗΘΙΚΟΙ,ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΣΎΛΛΗΠΤΟ ΓΙΑ ΓΗΙΝΟΥΣ ΝΟΕΣ ΗΓΟΎΝΤΑΙ ΤΗΣ ΖΩΉΣ ΤΟΥΣ.
    ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΝΤΌΤΗΤΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΎΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΌ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΈΛΛΕΙΨΗ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, Η ΕΠΙΒΊΩΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΆ ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ.
    ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΌ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΈΛΕΓΧΟ ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΌ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΌΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ. ΣΕ ΕΣΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΌ Η ΚΤΗΝΏΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΚΑΛΟΠΆΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟ ΖΩΩΔΗ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΊ ΣΕ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΑΝΗΘΙΚΗ.ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΦΟΒΟ ΑΝΗΘΙΚΑ ΣΕ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΊΩΣΗΣ.
    ΑΥΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΑ ΚΑΤΏΤΕΡΟΥΣ ΚΤΗΝΩΔΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΌΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝ'ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣΠΟΥ ΔΙΔΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΈΖΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ:ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ; ΠΕΙΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΌΔΟΞΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΣΤΟΕΣ ΜΥΣΤΙΚΈΣ.ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΓΙ'ΑΥΤΌ ΖΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΒΟ.
    ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΑΊΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΌΡΑΤΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ.ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΈΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ ΠΛΕΟΝ KAI ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ.ΤΑ ΜΜΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΒΛΑΚΩΤΗ,ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΈΦΤΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Η ΣΚΕΨΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΕΡΓΑΤΗ ΣΕ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ ΧΑΜΗΛΌΜΙΣΘΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ.Η ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΒΟΗΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ. ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΥΓΙΕΙΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΜΩΤΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟ JUNK FOOD.ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΉΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΎΕΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΎΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΟΥ ΩΣ "ΦΑΡΜΑΚΑ" ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.
    ΑΛΛΟΣ ΤΡΌΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΒΉΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ.ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΩΣ "ΑΛΗΘΙΝΗ" ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΝΕΥΜΑ.
    ΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΟΥ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ.ΦΟΒΟΣ ΕΝΟΧΕΣ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΓΟΝΥΚΛΙΣΙΕΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΗΓΗ".ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΈΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΏΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΑ .ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΣΥΝΔΈΟΝΤΑΙ.
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΠΡΟΜΟΤΑΡΟΥΝ ΕΝΩ ΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΧΑΣΜΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ.
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΤΕΧΝΗΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΕΙΘΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΌ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΤΡΊΔΑ" ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡ ΤΩΡΑ ΠΟΛΕΜΟΎΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ!
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΛΈΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΡΜΕΓΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΚΤΡΟΦΕΊΑ. ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΑΝΤΡΩΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.ΒΑΖΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΜΜΕ ΠΟΥ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ.

    ΡΙΤΑ






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΖΑΛΟΥΖΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ ΩΣ ΟΥΚΡΑΝΟΧΑΖΑΡΟΣ....

    ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΊΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΚ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΚΎΠΡΟ!
    ΞΕΡΕΤΕ ΦΤΩΧΙΚΟ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΤΟ ΕΜΠΌΡΙΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΉ.

    ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ+ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ ΒΛΕΜΜΑ.
    ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΊ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ.

    ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΛΑΒΙΚΉ ΦΥΛΗ;

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΊΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ,ΟΙ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΡΩΣΣΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΛΎΡΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΣΒΕΎΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΟΙ ΞΑΝΘΕΣ ΜΕ ΓΑΛΑΝΑ ΜΑΤΙΑ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΟΡΙΑ ΓΗΣ,ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΖΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ.

    Ο ΜΠΙΣΜΑΡΚ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΠΟΝΤΆΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΊΑ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ....

    ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΕΝΟΣ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΤΩΝ ΚΆΣΤΡΩΝ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥΤΣΛΑΝΤ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΊΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΈΜΦΥΤΗ ΤΙΜΙΌΤΗΤΑ,ΗΘΙΚΗ,ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ,ΑΓΝΌΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΌΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΞΑΔΈΡΦΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΝΑΣ ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΌΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΡΩΣΣΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙ ΩΣ...ΒΛΑΚΕΊΑ.

    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΡΘΌΔΟΞΟΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΔΟΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΑΡΕΤΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ ΡΟΝΤΙΟΝΩΦ.

    ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ ΩΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΤΆΡΤΗΣ ΔΙΆΣΤΑΣΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΟΥΝ.

    Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ'ΟΔΌΝ.
    ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΏΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΝΤΟΝΜΠΑΣ;

    ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΜΌΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ,ΘΑ'ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις