Αρχισυντάκτης αριστερής ιστοσελίδας, συνελήφθη για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας

 


Ο Slade Sohmer,

πρώην αρχισυντάκτης του αριστερού ειδησεογραφικού ιστότοπου The Recount, συνελήφθη και κατηγορείται για κατοχή και διανομή παιδικής πορνογραφίας.  Ο συλληφθείς στο παρελθόν πανηγύριζε διότι “συζητούσε” με ανήλικα παιδιά για σέξ στο πλαίσιο της “εκπαιδευτικής” του αποστολής!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος Sohmer αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 100.000 δολαρίων τη Δευτέρα, αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε δικαστήριο της Μασαχουσέτης. Φέρεται να κατείχε και να διακίνησε “εκατοντάδες εικόνες και βίντεο παιδικής πορνογραφίας”. Σύμφωνα με το New Yorker:

O Sohmer – ο οποίος έχει επίσης εργαστεί ως σύμβουλος κατασκήνωσης για μια μη κερδοσκοπική οργάνωση με έδρα τη – συνελήφθη στο σπίτι του στο Otis της Μασαχουσέτης την Παρασκευή, λίγες εβδομάδες μετά την κατάσχεση των ηλεκτρονικών συσκευών του από τις αρχές επιβολής του νόμου μετά την έκδοση εντάλματος έρευνας, ανέφερε η εφημερίδα.

Δήλωσε αθώος για δύο κατηγορίες κατοχής παιδικής πορνογραφίας και δύο κατηγορίες διάδοσης παιδικής πορνογραφίας.

Εάν καταδικαστεί, ο Sohmer αντιμετωπίζει ελάχιστη υπουχρεωτική ποινή 10 ετών σε πολιτειακή φυλακή εάν καταδικαστεί για τη διάδοση παιδικής πορνογραφίας και πέντε ετών εάν καταδικαστεί για κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

Η βοηθός εισαγγελέα Marianne Shelvey έκανε λόγο για την πιο “κατάφωρη” υπόθεση που έχει συναντήσει. Εκπρόσωπος της The Recount δήλωσε ότι ο Sohmer “δεν είναι πλέον αρχισυντάκτης” του ιστότοπου “μετά από μια άσκηση αναδιάρθρωσης της εταιρείας στις αρχές Οκτωβρίου για να επικεντρωθούμε στα εκδοτικά και εμπορικά μας σχέδια”.

 

 

 

Ο δημοφιλής λογαριασμός Libs of TikTok σημείωσε ότι ο Σλέιντ είχε προηγουμένως εξυμνηθεί για τη συνεργασία του με παιδιά δημοτικού σχολείου.

“Ο Slade Sohmer, συντάκτης του αριστερού ειδησεογραφικού ιστότοπου “The Recount” είχε προηγουμένως πανηγυρίσει επειδή συζητούσε τη σεξουαλικότητα με παιδιά δημοτικού. Μόλις συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή και διάδοση παιδικών p0rn”, ανέφερε ο λογαριασμός..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις