Εμφανίστηκε ο «σκιώδης πρόεδρος» που ενορχηστρώνει κρυφά τη ψεύτικη σημαία Χαμάς-Ισραήλ

 

Το NBC News παραδέχτηκε

ότι ο Μπαράκ Ομπάμα λειτουργούσε κρυφά ως «σκιώδης Πρόεδρος» της Αμερικής τα τελευταία τρία χρόνια, υπηρετώντας παράνομα για τρίτη θητεία στον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με ένα εκρηκτικό ρεπορτάζ , ο Ομπάμα επιβλέπει κρυφά την κυβέρνηση Μπάιντεν, εντείνοντας τις ανησυχίες ότι ο πρώην πρόεδρος είναι στην πραγματικότητα ο μυστικός γενικός διοικητής με τον πρώην αντιπρόεδρό του να λειτουργεί ως frontman.

Πρέπει πραγματικά να εκπλαγούμε; Τα καταστροφικά αποτελέσματα της προεδρίας Μπάιντεν είναι πολύ χειρότερα από οτιδήποτε θα μπορούσε να μαγειρευτεί από έναν ανίκανο γέρο με άνοια.

Μην κάνετε λάθος, η οικονομία έχει παραποιηθεί επιδέξια και ο κόσμος έχει ωθηθεί στα πρόθυρα του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου από κρυφά χέρια. Υπάρχει ένας εμπρηστής στον Λευκό Οίκο και έχει αφήσει τα δακτυλικά του αποτυπώματα σε όλο τον τόπο του εγκλήματος.

Ο Ομπάμα μας προειδοποίησε πριν από χρόνια ότι σχεδίαζε σχολαστικά την «τρίτη θητεία» του, μέχρι τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον stand-in ή τον frontman του.

Το 2023, καθώς η οικονομία καίγεται και ο κόσμος φλέγεται, βλέπουμε τους καρπούς των κόπων του Ομπάμα.

Όπως είπε ο Kari Lake στον Steve Bannon αυτή την εβδομάδα, ο Ομπάμα δημιούργησε το ISIS. Ο Τραμπ τους κατέστρεψε. Τώρα ο Τζο Μπάιντεν, στον ρόλο του frontman, χρηματοδοτεί τη Χαμάς.

Το Kari Lake δεν θα μπορούσε να είναι πιο σωστό. Κανείς δεν έχει περισσότερο αίμα στα χέρια του από τον Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα. Και ο Τραμπ δεν έλαβε τα εύσημα που του άξιζε για την καταστροφή της τρομοκρατικής οργάνωσης του Ομπάμα.

Ενώ οι φιλελεύθεροι και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης εξοργίστηκαν από την τολμηρή δήλωση της Kari Lake, θα μπορούσε να είχε προχωρήσει ακόμη περισσότερο. Ο Ομπάμα δεν έχει μόνο αίμα στα χέρια του από την εποχή του στον Λευκό Οίκο, είναι τώρα ένας τρομοκράτης εγκέφαλος που ενορχηστρώνει γεγονότα από την άνεση του υπογείου του.

Ποιος είναι ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα; Κανείς στην τάξη των αποφοίτων του Ομπάμα στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια δεν μπορεί να τον θυμηθεί. Πολλοί από αυτούς ορκίζονται ότι δεν ήταν καθόλου φοιτητής στο πανεπιστήμιο.

Η αλήθεια αναδεικνύεται σιγά σιγά για τον άνθρωπο του οποίου όλη η ταυτότητα δημιουργήθηκε από σκιερά πρακτορεία τριών γραμμάτων για λογαριασμό της παγκοσμιοποιητικής ελίτ.

Ο Ομπάμα έχει μακρά ιστορία στη χρήση διεθνών τρομοκρατικών ομάδων για να υπαγορεύει τα παγκόσμια γεγονότα, να δημιουργεί ψεύτικες σημαίες και να ελέγχει τις μάζες τρομοκρατώντας τις για να υποταχθούν.

Ο Tulsi Gabbard πήγε στη Συρία σε μια μυστική αποστολή διερεύνησης γεγονότων το 2016 για να περιπλανηθεί στα ψέματα και την προπαγάνδα και να μάθει τι πραγματικά συνέβαινε στο έδαφος. Η τότε Δημοκρατική βουλευτής επέστρεψε στην Αμερική με μερικά συγκλονιστικά νέα.

Η κυβέρνηση Ομπάμα χρηματοδοτούσε και υποστήριζε το ISIS και την Αλ Κάιντα..

Ο Brave Tulsi διέλυσε εντελώς την αφήγηση των ψεύτικων ειδήσεων του CNN και έφτιαξε τα ρεκόρ.

Αλλά θα μπορούσε να είχε προχωρήσει ακόμη περισσότερο. Η κυβέρνηση Ομπάμα δεν υποστήριζε απλώς το ISIS και την Αλ Κάιντα στη Μέση Ανατολή – αυτές οι τρομοκρατικές ομάδες δημιουργήθηκαν στην πραγματικότητα από τη CIA για να βοηθήσουν τους παγκοσμιοποιητές να επιτύχουν τους στόχους τους.

Ο Ομπάμα, ο Μπάιντεν, ο Κλίντον, ο Μπους και ο Τσένι εμπλέκονται βαθιά και έχουμε όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για να τους κρίνουμε ένοχους για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας σε ένα δικαστήριο.

Οι παγκοσμιοποιητές χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ για να δημιουργήσουν τρομοκρατικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένου του ISIS και της Αλ Κάιντα, για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να υποταχθεί.

Όσοι γνωρίζουν την ιστορία τους γνωρίζουν ότι η CIA στρατολόγησε, χρηματοδότησε, όπλισε και εκπαίδευσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν τη δεκαετία του 1980. Ήταν πάντα ο μπούγκας τους.

Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό είναι ότι ο Ομπάμα συνέχισε να χρησιμοποιεί τον Μπιν Λάντεν για πολιτικό θέατρο μέχρι το τέλος.

Ο Σέιμουρ Χερς, ο άνθρωπος που αποκάλυψε ότι ο αγωγός Nord Stream ανατινάχθηκε από τον Μπάιντεν, αποκάλυψε ότι όλα όσα μας είπε ο Ομπάμα για τον θάνατο του Οσάμα ήταν ψέματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις