Τους ξεμπροστιαζει ολους....Πούτιν: “Δίνουμε αέριο σε χώρες οι οποίες λένε ότι δεν παίρνουν από μας”

\

Δείτε τι ισχύει

για να μην σας παραμυθιάζουν τα ΜΜΕ.

Παρά τις πομπώδεις δηλώσεις των ηγετίσκων της Δύσης, με τις υπογραφές των οποίων καθημερινά φτωχοποιούνται οι οι πολίτες τους, η Ρωσία εξακολουθεί να είναι ένας από τους κύριους προμηθευτές φυσικού αερίου της Ευρώπης!

Κι αυτό μετά από μία σειρά από πακέτα κυρώσεις, οι οποίες ουσιαστικά το μόνο που κατάφεραν να προκαλέσουν στη Ρωσία είναι…γέλια!

«Οι ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν δηλώσει επίσημα την άρνησή τους από το ρωσικό αέριο, συνεχίζουν να το εξάγουν βάσει υφιστάμενων συμβάσεων», δήλωσε το Σάββατο ο διευθύνων σύμβουλος του ρωσικού ενεργειακού κολοσσού Gazprom, Alexey Miller.

«Γενικά, όσον αφορά τη νότια, νοτιοανατολική Ευρώπη (σ.σ. βάζει και την Ελλάδα άραγε μέσα;;;), το ρωσικό αέριο εξακολουθεί να παρέχεται εκεί βάσει υπογεγραμμένων συμβάσεων.

Γι’ αυτό, το ρωσικό αέριο εξακολουθεί να βρίσκεται στην ευρωπαϊκή αγορά και μάλιστα όχι σε μικρές ποσότητες.

Θα ήθελα να τονίσω ότι αυτό εξακολουθεί να παρατηρείται ακόμη και στις χώρες που δηλώνουν ότι δεν έχουν ρωσικό αέριο στις δικές τους αγορές», είπε ο Μίλερ στον δημοσιογράφο της Rossiya 1, Πάβελ Ζαρούμπιν.

Και βέβαια όπου υπάρχουν υπογεγραμμένα συμβόλαια εξαγωγών, προβλέπονται και πληρωμές!

Πανευρωπαϊκό…«άδειασμα» επομένως από τη Μόσχα! Βγάζει ψεύτες τους Ευρωπαίους ηγέτες και κοινοποιεί πως και φέτος τον χειμώνα θα είναι στο χέρι του Πούτιν αν θα…παγώσει η γηραιά ήπειρος.

«Η Ρωσία προμηθεύει αέριο μέσω ουκρανικού εδάφους σε έναν κόμβο στο Baumgarten της Αυστρίας, μέσω του οποίου μεταφέρεται σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης», πρόσθεσε ο διευθύνων σύμβουλος της Gazprom.

Επομένως ο Πούτιν όχι μόνο αποστρατιωτικοποιηθεί ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ όλα τα κράτη του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, αλλά παίρνει και τα δισεκατομμύριά τους, δίνοντας λίγο από το άφθονο φυσικό αέριό του!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις