TELEYTAIA NEA 12/09/23

 


ΤΙ ΒOΜΒΕΣ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΜΑΣΚ; ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑΡΛΙΝΚ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ... Ο ΙΔΙΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ, ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ <<<ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ>>>!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΡΩΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΓΚΕΙΤΣ «ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΝΗΣΑΚΙ ΤΟΥ;»… ΕΠΣΤΙΝ!!!!! ΤΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
 
>>Άνοιξε η έρευνα για να εξεταστεί εάν ο Μπάιντεν πρέπει να παραπεμφθεί, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής Μακάρθι. Όπως αναφέρει στην δήλωση του, ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει τι έχει συμβεί και ανέφερε πως υπάρχει έμπιστος πληροφοριοδότης του FBI που ισχυρίζεται και αυτός (μετά από τις ήδη υπάρχουσες μαρτυρίες) πως η οικογένεια Μπάιντεν πήρε «μίζες»… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper The Republican speaker of the US House of Representatives, Kevin McCarthy, gave the go-ahead or an impeachment investigation into President Joe Biden backs-biden-impeachment-inquiry/ Follow Insider Paper for more news QuantumLig...,6:49"
 
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΕΚΘΕΣΗ! ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΜΠΑΙΝΤΕΝ, ΚΑΘΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ, «ΤΩΡΑ Η ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΚΑΚΙ ΑΦΟΡΑ ΕΞΟΔΟ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ». «ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΒΓΗΚΑΝ», ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ.
 
>>Επιτροπή του Κογκρέσου αποκάλυψε επίσης πως η ΣΙΑ φυσικά επιβράβευσε πολλούς «αναλυτές με σημαντικά οικονομικά κίνητρα (μίζες δηλαδή)» για να αλλάξουν το συμπέρασμα της προέλευσης της κορώνας από διαρροή εργαστηρίου σε ζωογόνες αιτίες, σύμφωνα με έναν «πολύ αξιόπιστο» πληροφοριοδότη… ΓΝΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ-ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΡΜΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ[ΞΑΠΑΤΗΣΗΣ].
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Disclose.tv JUST N CIA rewarded multiple "analysts with significant financial incentives" to change their COVID origins conclusion from lab-leak zoonosis, according to "highly credible" whistleblower U.S. House Select Subcommittee @disclosetv (.oly Twitter) Select Subcommittee on the Coronavirus Pandemic on X BREAKING New testimony from highly credible whistleblower alleges... Congress of the Cniteo States JRlashington, DC 20515 September 12. 2023 lonorable William Buras Iley M nio Cume erations engs GECOVID-19 reganding QuantumLig... 5:51PM"
 
>>Ο Κιμ έφτασε στην Ρωσία! ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΦΥΣΙΚΑ! ΖΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΙΜ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΖΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΚΙΜ ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΕΥΚΟΛΑ, Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΧ. Ο ΥΠ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΔΥΣΗ ΚΑΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΟΡΥΒΗΜΕΝΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, τρένο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from A 00:32 Kim Jong-un's North Korea has officially arrived in Russia 28 QuantumLig.. 4:25 PM"
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from DD Geopolitics Û Jong-un and Putin Dmitry Peskov. @DDGeopolitics QuantumLi...."
 
 
>>ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ πως ο Πατριάρχης Κύριλλος παρότρυνε τους ορθόδοξους πολίτες να υπερασπιστούν την Μητέρα Πατρίδα… ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΤΙΑΡΧΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Victor vicktop55 Fowdd/rvcktop55(victor) (victor) Patriarch Kirill urged the Orthodox to go to the defense of the atherland as did Alexander Nevsky URA.RU t.me/warhistoryalconafter/121087 44 QuantumLig.. 1:27PM QuantumLight1111 ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΤΙΑ‘ΡΧΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ"
 
>>ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ είναι επίσης η είδηση πως εκπρόσωποι 12 αφρικανικών χωρών από το Υπουργείο Άμυνας έφτασαν στο Μινσκ της Λευκορωσίας για… συνομιλίες… ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ ΟΛΩΝ; ΟΜΑΔΑ ΒΑΓΚΝΕΡ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ/ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΩΡΕΣ...
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Anti-NATO Coalition [ZOV] (4epHblй) Representatives of 12 African countries from the Ministry of Defense in Minsk. Against the backdrop of Belarus' increased interest in Africa, it looks extremely interesting. @antinatocoalition 021 QuantumLig.. 5:40 PM QuantumLight1111 ΒΑΓΚΝΕΡ 18 QuantumLig..,5"
 
>>Η κατάσταση στην Ταιβάν είναι τεταμένη, καθώς η Κίνα έχει τοποθετήσει ένα αεροπλανοφόρο στον δυτικό Ειρηνικό, σύμφωνα με ξένους αξιωματούχους άμυνας και αναλυτές, καθώς το Πεκίνο δείχνει τις στρατιωτικές του δυνάμεις για να απωθήσει τις ΗΠΑ και τους σύμμαχους της. Το Shandong, το δεύτερο αεροπλανοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού, ήταν σε πορεία την Τρίτη για να συγκλίνει με περισσότερα από 20 άλλα κινεζικά πολεμικά πλοία στα ύδατα μεταξύ της Ταϊβάν, των Φιλιππίνων και του εδάφους του Γκουάμ στον Ειρηνικό των ΗΠΑ, δήλωσαν δύο ασιατικοί αξιωματούχοι ασφαλείας. Το ναυτικό της Κίνας ξεκίνησε τους μεγαλύτερους ελιγμούς του ποτέ με αεροπλανοφόρο στον δυτικό Ειρηνικό.
Στις 9 Σεπτεμβρίου, οι ΗΠΑ και ο Καναδάς έστειλαν μια φρεγάτα μέσω του στενού της Ταϊβάν. Η κίνηση έλαβε χώρα καθώς η Ταϊβάν παρακολουθεί σχεδόν καθημερινά κινεζικά στρατιωτικά αεροσκάφη και πολεμικά πλοία να παρενοχλούν και να εισβάλλουν στον εναέριο χώρο και τα ύδατά της.
 
 >>ΒΟΜΒΕΣ ΠΟΥΤΙΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
 
**Αυτό που συμβαίνει με την δίωξη Τραμπ στις σημερινές συνθήκες είναι καλό κατά την γνώμη μου γιατί δείχνει την σαπίλα του αμερικανικού πολιτικού συστήματός, που δεν μπορεί να παριστάνει πως διδάσκει τους άλλους δημοκρατία. Αυτό που συμβαίνει με τον Τραμπ είναι δίωξη πολιτικού αντιπάλου για πολιτικούς λόγους και αυτό συμβαίνει μπροστά στους αμερικανούς πολίτες και σε όλο τον κόσμο!!! 
 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper BREAKING: Putin praises Elon Musk, calls nim a talented and outstanding person."
 
**Ο Πούτιν επαίνεσε τον Έλον Μασκ καλώντας τον ταλαντούχο και εξαιρετικό άνθρωπο!!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Victor vicktop55 (victor) 00:25 If, to defeat the Ukrainian army of the USA and NATO, Russia needs an army of 3 million, that means Russia will have an army of 3 million. Putin on the question of the "second voluntary mobilization": We carried out a partial mobilization, 300 thousand were invited. In the last 6-7 months, 270 thousand people voluntarily signed contracts for service in the armed forces. Lûdi prihodyat voenkomaty podpisyvaût kontrakty. 6oлbwe Toro 3ToT npoAoлжaeTcR. Every day 1000-1500 people come to sign the contract. Daily! http:/tme/dimsmirnov175/54548 QuantumLi..., PM"
 
ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ Η ΠΟΥΤΙΝ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Ο ΜΑΣΚ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥΤΙΝ!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
Επίσης η Πούτιν έκανε και άλλες πολύ σημαντικές δηλώσεις που αναφέρονται παρακάτω και δείχνουν την άνεση του Ρώσου ηγέτη:
 
**Το Κίεβο έχασε 71 χιλιάδες στρατιώτες κατά τη λεγόμενη αντεπίθεσή του.
 
**Μερικές φορές έχεις την εντύπωση ότι αυτοί οι στρατιώτες δεν είναι καν δικοί τους όταν ρίχνονται στη μάχη.
 
**Εάν η Δύση θέλει να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις, πρέπει να πείσει τον Ζελένσκι να ακυρώσει την απαγόρευσή του - «Πώς μπορούμε να σταματήσουμε μια σύγκρουση κατά τη διάρκεια μιας αντεπίθεσης;»
 
**Ουκρανοί σαμποτέρ εμποδίστηκαν να διαταράξουν τον πυρηνικό σταθμό Ζαπορίζιε.
 
**Η βρετανική υπηρεσία πληροφοριών εργάζεται για την Ουκρανία υπό την κατεύθυνση της Ουάσιγκτον

**Το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ουκρανία προσπαθούν να προκαλέσουν τη Ρωσία να καταστρέψει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις της περιοχής.
 
**Εάν, για να νικήσει τον ουκρανικό στρατό των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, η Ρωσία χρειάζεται στρατό 3 εκατομμυρίων, αυτό σημαίνει ότι η Ρωσία θα έχει στρατό 3 εκατομμυρίων. Για το ζήτημα της «δεύτερης εθελοντικής κινητοποίησης»: Πραγματοποιήσαμε μια μερική κινητοποίηση, προσκλήθηκαν 300 χιλιάδες. Τους τελευταίους 6-7 μήνες, 270 χιλιάδες άτομα υπέγραψαν εθελοντικά συμβάσεις υπηρεσίας στις ένοπλες δυνάμεις. Κάθε μέρα έρχονται 1000-1500 άτομα να υπογράψουν το συμβόλαιο. Καθημερινά!. "Οι άντρες μας, έχοντας πλήρη επίγνωση των κινδύνων και της πιθανότητας να θυσιάσουν τη ζωή τους, εξακολουθούν να επιλέγουν να το κάνουν συνειδητά και εθελοντικά. Οι στρατιώτες μας, οι ήρωές μας, κατανοούν ότι έχουν καθήκον να προστατεύσουν κάποιον. Προστατεύουμε τον λαό μας", τόνισε ο Πούτιν. 
 
**Σας εγγυώμαι ότι όλες οι χώρες σκέφτονται τις πληρωμές σε εθνικά νομίσματα και τη δημιουργία νέων συστημάτων πληρωμών επειδή δεν εμπιστεύονται τη διατήρηση των αποταμιεύσεών τους στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.
 
**Ο Πούτιν αποκαλεί τους δυτικούς ηγέτες που άρπαξαν τα αποθέματα των Ρώσων στο εξωτερικό που με κόπο κέρδισαν χρήματα, ηλίθιους επειδή δεν καταλαβαίνουν καν τις αρνητικές συνέπειες των πράξεων τους.
Οι επενδυτές ήδη φοβούνται που εργάζονται στη Δύση από φόβο μήπως τους τα κλέψουν.
 
**Η Ρωσία έχει ήδη κερδίσει διπλάσια από τα αποθέματά της σε χρυσό και συνάλλαγμα που έχουν παγώσει.
 
**Σε αντίθεση με τη Δύση, η Ρωσία δεν υπήρξε ποτέ πουθενά αποικιστής. 
 
ΨΕΜΑΤΑ;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. ΞΈΡΕΤΕ ΚΆΤΙ ?

    ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΌΝΤΟΥΣΑΝ
    ΤΊΠΟΤΑ ! ΑΠΟΛΎΤΩΣ.

    ΜΠΟΡΟΎΣΑΜΕ ΩΣ
    ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΓΈΝΟΣ
    ΝΑΜΑΣΤΕ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ !!!

    ΌΤΑΝ ΤΟΥΣ ΓΡΆΦΑΜΕ ΌΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΑΥΤΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΑΝΏΜΑΛΟΥΣ !!!
    ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΎΧΟΥΣ
    ΠΟΥ ΑΙΏΝΕΣ ΚΆΝΟΥΝ
    ΜΌΝΟ ΜΛΚS ΚΑΙ
    ΣΚΟΤΏΝΟΝΤΑΙ ΛΑΟΊ !


    ΟΙ ΔΕ ΤΡΑΓΟΜΑΠΕΣ
    ΆΣΕ! ΌΛΟΙ ΞΈΡΟΥΜΕ ΤΙ
    ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΊΝΑΙ.


    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις