Ντόναλντ Τραμπ: Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Σόρος και τη Νέα Τάξη να νικήσει

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ,

ο οποίος βρίσκεται πλέον σε εξαιρετική θέση για να γίνει και πάλι υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών στις εκλογές του επόμενου έτους, χρησιμοποίησε το Truth Social για να απαντήσει τον Άλεξ Σόρος, τον γιο του δισεκατομμυριούχου ολιγάρχη Τζορτζ Σόρος, που σε ένα άρθρο του ανέφερε ότι ο νεοδιορισθείς επικεφαλής του Open Society Foundations ανακατανέμει πόρους για να επικεντρωθεί στην ήττα του κινήματος MAGA (Make America Great Again) του Τραμπ το 2024.

“Δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτόν τον κακομαθημένο μικρό εκφυλισμένο να κερδίσει, Ο μπαμπάς του ελέγχει τους D.A. και τους A.G. (Τοπικούς και Περιφεριακούς Εισαγγελείς) στην Αμερική. Καταστρέφουν τη χώρα μας. Ο Μιτς Μακόνελ τους βοηθάει μη κάνοντας ΤΙΠΟΤΑ! Είναι μια ντροπή για το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα. Σκληρύνετε Ρεπουμπλικάνοι ” έγραψε ο Τραμπ.

Ο Τραμπ αναφέρεται στη στρατηγική του Τζορτζ Σόρος να χρηματοδοτεί τις εκστρατείες των ακροαριστερών εισαγγελέων και γενικών εισαγγελέων σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία έχει οδηγήσει σε μια σειρά από νίκες που είδαν τους ίδιους αυτούς πολιτικούς να μειώνουν τις ποινές φυλάκισης, να απελευθερώνουν δολοφόνους και βιαστές και να σταματούν να εφαρμόζουν μια μεγάλη ποικιλία νόμων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις