ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ


Με όλα όσα ακούμε για τα κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα σε δημιουργία πυρκαγιών, είναι καλό να μάθουμε κάποια πράγματα για το πως λειτουργούν αυτά με επιστημονική εξήγηση και τεκμηριωμένες ειδήσεις, όχι μέσα από αεροσκάφη/δορυφόρους με την χρήση υψηλής στρατιωτικής τεχνολογίας, αλλά μέσω του ασύρματου δικτύου 5G.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα βιντεοπαιχνίδια και κείμενο που λέει "SPECTRUM Engineering Blogs- Multimedia Video| Th”Magazine Wireless Profeionales Need Everything Millimeter waves, massiveMIM just About duplex, beamforming, Everything You Need to Know About 5G Millimeter waves, massive MIMO, duplex, beamforming, and small cells are just few the 5G small cells are Everyth You Need Know About 5G 5G ....VR congestion here @millimeter wave frequency spectrum EMPTY! just 3 kHz fthe technologies enable ultrafast 5G networks GHz Spectrum waves more stations 300 GHz Everything You Need Millimeter waves, Know About 5G ullduplex, beamforming, technologies could ltrafast small cellsare networks water. Human"
 
Η λειτουργία του δικτύου 5G γίνεται σε μεγαλύτερες συχνότητες από αυτές του Wifi (2,4GHz στην οποίες λειτουργούν και οι φούρνοι μικροκυμάτων στις κουζίνες) και ξεκινούν από 6GHz έως 300 GHz, ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΟ ΕΥΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ! Επειδή όμως τα κύματα χιλιοστού (millimeter waves) αυτά απορροφώνται από το περιβάλλον και τον αστικό ιστό (δέντρα, βροχή, κτίρια κτλ) είναι βασική προϋπόθεση η τοποθέτηση πολλών μικρών κεραίων παντού ώστε να ξεπεραστεί αυτό το μειονέκτημα. To Ινστιτούτο Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Mηχανικών που (υποθετικά) επιβλέπει τα πρότυπα λειτουργίας των δικτύων αυτών, επειδή η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από τις κεραίες είναι στο μη ιονισμένο ραδιενεργό φάσμα, η ακτινοβολία αυτή δεν επηρεάζει το DNA αλλά είναι γνωστό ότι προκαλεί είπε θέρμανση στον ιστό του δέρματος που μπορεί να φτάσει σε επικίνδυνα επίπεδα… ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ 5G. 
 
 Μπορεί να είναι απεικόνιση 6 άτομα και κείμενο
 
Τώρα σε στρατιωτικά προγράμματα το κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα ονομάζονται αυτά που μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στον στόχο με την υψηλά συγκεντρωμένη ενέργεια, συμπεριλαμβανομένου του λέιζερ, μικροκυμάτων και δέσμες σωματιδίων. Το εύρος των μικροκυμάτων αυτών καθορίζεται από τα 300 MHz έως τα 300 GHz. Ένα όπλο που ήδη χρησιμοποιείται για την καταστολή πληθυσμού είναι το λεγόμενο σύστημα ενεργείς απόρριψης (active denial system) το οποίο με μία πηγή μικροκυμάτων ζεσταίνει το νερό που βρίσκεται κάτω από το δέρμα του ανθρώπου που στοχοποιείται προκαλώντας αφόρητο πόνο… ΣΑΝ ΒΡΑΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ… αυτά στα έγγραφα που επισυνάπτονται…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Επίσης η ΣΙΑ το 2012 έδωσε στην δημοσιότητα μελέτες των ρώσων το 1977 για τις επιπτώσεις των κυμάτων χιλιοστού σε ζωντανούς ιστούς ποντικιών στο εύρος από τα 37 έως τα 60 GHz τα οποία ήταν εκτεθειμένα καθημερινά για 15 λεπτά για 60 ημέρες… τα αποτελέσματα έδειξαν σαφή μεταβολή στην δομή του ζωντανού οργανισμού στο δέρμα και στα εσωτερικά όργανα, στο αίμα και στον αναπνευστικό ιστό…
 
 Μπορεί να είναι γραφικό 1 άτομο και κείμενο που λέει "Electromagnetic Radiation Safety Scientific and policy developments regarding the health effects electromagnetic radiation exposure from cell phones, cell towers, Wi-Fi, Smart Meters, and other wireless technology including the generation cellular technology. This website more than two million page views. @berkeleyprc Wireless Technology: Millimeter 2,2019) Health Effects hhas entthc an 2012/05/10 CIA- RDP88B01 125R000300120005-6 EFFECT WaveHeathEff. Excerpts: ,millimeter bands are safe... 2013(40) the"
 
Λέμε τώρα… αν κάποιοι απομακρυσμένα έχουν πρόσβαση στον εξοπλισμό (που έχουν φυσικά) αρχίζει να παίζει με την ένταση και την συχνότητα των κεραιών 5G σε μια περιοχή, τι θα μπορούσε να συμβεί σύμφωνα με την ικανότητα των κυμάτων χιλιοστού να λειτουργήσουν ως όπλα;
Είχε πολύ ζέστη φέτος… 40 βαθμοί το καλοκαίρι… ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ ΕΤΣΙ;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ακουστε Κυριοι ,Ο ΠΟΥΤΙΝ εξετελεσε με μια σφαιρα αναμεσα στα ματια τον υπευθυνο του 5G στην Μοσχα!Λετε να ηξερα κατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://greeknewsondemand.com/2023/09/10/%cf%80%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%bc%cf%8d%cf%81%ce%b5%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%b2%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%83-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84/

    Φοβερά πράγματα από την συμμορία δολοφόνων του ντορογιου. Έχει ξεπεράσει κάθε όριο ο ψυχοπαθής Εβραίος φονιάς των Ελλήνων.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις