Τα Λευκά Καπέλα κατέρριψαν το αεροπλάνο της FEMA που εφευγε από τη Χαβάη

 

Στις 29 Αυγούστου,

ένα αντιτορπιλικό κλάσης Arleigh Burke που ελέγχεται από τα Λευκα Καπελα κατέρριψε ένα State Department 767 που μετέφερε 180 μέλη του προσωπικού της FEMA από τη Χονολουλού στη Φλόριντα μέσω ενδιάμεσου σταθμού στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο, δήλωσε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith. .

Η κατάρριψη σημειώθηκε στις 2:15 π.μ., περίπου 300 ναυτικά μίλια ανατολικά του Οάχου. Το αεροπλάνο πετούσε στα 37.000 πόδια όταν χτυπήθηκε από ένα μόνο Standard Missile 3 (SM-3). Το 767 διαλύθηκε στον αέρα καθώς έπεσε στον ωκεανό.

Μια μέρα νωρίτερα, οι πεζοναύτες των ΗΠΑ στο Μάουι έμαθαν ότι η Διευθύντρια της FEMA Ντιν Κρίσγουελ διέταζε το προσωπικό στη Χαβάη να φύγει για το Florida Panhandle εν αναμονή της επικείμενης πτώσης του τυφώνα Idalia. Άκουσαν ότι ο Κρίσγουελ είχε οικειοποιηθεί ένα αεροσκάφος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που είχε προγραμματιστεί να αναχωρήσει από τη Χονολουλού στις 2:00 π.μ. το επόμενο πρωί, μια ώρα κατά την οποία μόνο λίγες πτήσεις, κυρίως αεροπορικό φορτίο, θα έφταναν ή θα έφευγαν από το αεροδρόμιο.

Εάν όλα τα στοιχεία ήταν σωστά, το προσωπικό της FEMA θα συγκεντρωνόταν στον τερματικό σταθμό #2 πριν από την αναχώρηση στις 2:00 π.μ. από τον διάδρομο 26R.

«Είναι περίεργο που ασήμαντοι επόπτες πεδίου γνώριζαν ποιον διάδρομο θα χρησιμοποιούσαν την επόμενη μέρα, καθώς αυτές οι λεπτομέρειες καθορίζονται συνήθως κατά τη διάρκεια της πτήσης από το ATC, ξέρετε, ανάλογα με τις συνθήκες στο αεροδρόμιο. Δεν πάρθηκε απόφαση απλώς, χμ, να ανατινάξουμε αυθαίρετα το αεροπλάνο από τον ουρανό. Θέλαμε να συγκρίνουμε τους πράκτορες που επιβιβάζονται στο αεροπλάνο με έναν μακρύ κατάλογο τρομοκρατών της FEMA που προκάλεσαν όλεθρο στη Λαχάινα», είπε η πηγή μας.

Αυτό, πρόσθεσε, σήμαινε ότι θα έβαζε έναν μυστικό πράκτορα στο τερματικό σε περίεργες ώρες του πρωινού ανάμεσα σε μια αγέλη αρπακτικών της FEMA.

«Πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων εκατοντάδων παιδιών, αγνοούνται. Η ανησυχία μας ήταν ότι η FEMA θα μπορούσε να βγάλει κρυφά παιδιά από τη Χαβάη», είπε η πηγή μας.

Εν τω μεταξύ, ο στρατηγός Σμιθ στο στρατόπεδο Πέντλετον συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Λευκών Καπέλων για να συζητήσει την τύχη των κακοποιών ληστών της FEMA. Σύμφωνα με την πηγή μας, ακολούθησε μια έντονη διαμάχη για το αν έπρεπε να δικαστούν ή να αντιμετωπίσουν μια πιο γρήγορη δικαιοσύνη, με τον στρατηγό Smith να εξηγεί ότι είχε τοποθετήσει το αντιτορπιλικό κοντά στα νησιά της Χαβάης για να ψάξει για πλοία της FEMA. Είπε ότι το σκάφος ήταν επανδρωμένο και μετέφερε ένα πλήρες συμπλήρωμα αντιπλοίων Harpoon και πυραύλων εδάφους-αέρος/αντιβαλλιστικών πυραύλων. Ο στρατηγός Σμιθ υποστήριξε ότι εάν οι παρατηρητές αποδείξουν ότι δεν επέβαιναν πολίτες στο 767, θα έπρεπε να χτυπηθεί από τον ουρανό για να αποτραπούν οι πράκτορες από το να προκαλέσουν περαιτέρω χάος στη Φλόριντα. Το ιστορικό προηγούμενο, εξήγησε, έδειξε την άσβεστη δίψα της FEMA να μην χάνει ποτέ την ευκαιρία να αξιοποιήσει ανθρωπογενείς ή φυσικές καταστροφές, περιπτώσεις κακοποίησης και εκφοβισμού ατόμων που ωθούνται σε μια ζωή εξαθλίωσης 


Τρεις διαφωνούντες, ωστόσο, τάχθηκαν υπέρ της σύνταξης επίσημων κατηγοριών και της διεξαγωγής στρατιωτικών δικαστηρίων, λέγοντας ότι η υποκειμενική δολοφονία διακοσίων ανθρώπων θα αντικατοπτρίζει τις εγκληματικές τακτικές του Deep State και θα αμαυρώσει για πάντα την άψογη φήμη των Λευκών Καπέλων.

«Θα γίνουμε τα ίδια τα τέρατα που έχουμε καθήκον να συλλάβουμε», είπε ένας, συνιστώντας αντ' αυτού στους πεζοναύτες των ΗΠΑ να συλλάβουν τους επιβάτες μόλις το αεροπλάνο προσγειωθεί στη Φλόριντα. «Ο εύκολος δρόμος δεν είναι ο σωστός δρόμος».

Ο στρατηγός του υπενθύμισε ότι τα Λευκα Καπελα είχαν προηγουμένως λάβει έκτακτα μέτρα βυθίζοντας ένα πλοίο της FEMA στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνια τον Ιούλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξέτασε λιγότερο αναγκαστικές προτάσεις, αλλά τελικά αποφάσισε να εξαλείψει την απειλή της FEMA, εάν είναι εφικτό.

«Ο στρατηγός Σμιθ έκανε την απόλυτη επιλογή όταν ο επιθεωρητής τηλεφώνησε και είπε ότι όλοι όσοι περνούσαν από την ασφάλεια εκείνη την ώρα ήταν με τη FEMA. Τουλάχιστον οι μισοί ήταν επόπτες που επέβλεπαν τον θάνατο στην καταστροφή στο Μάουι», είπε η πηγή μας.

Ενώ η FEMA επιβιβάστηκε στο 767, το πλήρωμα του αντιτορπιλικού έλεγξε το ραντάρ του πλοίου για κοντινές επιφανειακές επαφές και εναέρια κυκλοφορία. Οι πτήσεις μέσα και έξω από τη Χονολουλού διέσχιζαν καθιερωμένο και συχνά συμφορημένο εναέριο χώρο, και φορτηγά και κρουαζιερόπλοια σύχναζαν στις θάλασσες κάτω, σε κανένα από τα οποία δεν μπορούσε να χάσει μια σειρά φωτός και μια εντυπωσιακή βολίδα που εμφανίστηκε ξαφνικά σε έναν κατάμαυρο ουρανό.

«Για την τύχη, οι αεραγωγοί και ο ωκεανός ήταν καθαροί, τουλάχιστον στο ραντάρ, όταν το αεροπλάνο σε ύψος βολης μπήκε στο πεδιο εμπλοκής. Ο κυβερνήτης του πλοίου περίμενε την εντολή του στρατηγού Σμιθ να πυροβολήσει ή να ματαιώσει», είπε η πηγή μας.

«Εμπλέξτε», φέρεται να απάντησε ο στρατηγός Σμιθ, και το αντιτορπιλικό εκτόξευσε έναν πύραυλο στο ανυποψίαστο αεροπλάνο, χτυπώντας το με ταχύτητα μεγαλύτερη από 5.000 mph. Η κινητική κεφαλή άνοιξε μια τρύπα στην άτρακτο αλουμινίου, προκαλώντας στιγμιαία αποσυμπίεση και το 767 έχασε τον έλεγχο πτήσης και έπεσε σε έναν υδάτινο τάφο.

«Δεν λάβαμε κλήση Mayday όταν τους έπληξε ο πύραυλος, αλλά η FEMA πιθανώς ήξερε ότι έχασε ένα αεροπλάνο πολύ γρήγορα. Το πώς θα το χειριστεί το Deep State εξαρτάται από αυτούς. Υποψιαζόμαστε ότι θα καλύψουν την απώλεια όπως κάνουν πάντα», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΉΓΕΙ ΕΝΑΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;ΜΕΣΩ DNA.
    EINAI ΖΩΝΤΑΝΟ,ΑΝΑΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ,ΜΕΤΑΒΆΛΛΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΑΣ.

    Ο ΠΑΤΗΡ ΜΠΟΥΣ ΝΤΡΑΓΚΙΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ,ΕΞ ΟΥ ΚΙ ΕΒΑΖΕ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ,ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ,ΠΙΝΟΥΝ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΥΤΟΙ,ΤΗΣ FEMA ΣΥΜΠΕΡΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ.
    ΟΙ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ,ΟΜΠΑΜΑ,ΚΛΙΝΤΟΝ,ΜΠΟΥΣ,ΜΑΚ ΚΑΙΗΝ,ΟΠΡΑ,ΧΑΝΚΣ,ΜΠΑΊΝΤΕΝ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΜΟΡΦΙΣΤΕΣ ΜΟΛΥΝΑΝ ΤΑ ΔΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ RESTRUCTURING TOY DNA,ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΗΓΗ".

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΌΝΤΑ ΑΥΤΆ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΔΎΝΑΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΉΣΟΥΝ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΤΟΥΝΕΛ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΦΩΤΟΣ.
    ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΖΥΓΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ'ΧΕΙ 51% ΚΑΙ ΑΝΩ ΚΑΘΑΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΌ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΈΝΟ ΣΤΟ DNA TOY ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΝΟ PASARAN .
    ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΖΩΟ,ΔΕΝΤΡΟ,ΝΕΡΟ,ΠΕΤΡΑ,ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ " ΠΗΓΗ".

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΒΟΥΤΗΞΕΙ 2.000 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΟΥΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΣΩ ΥΠΟΒΡΥΧΊΩΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.
    ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.Ο ΣΜΙΘ ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕ.
    ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ;ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΧΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ;ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΙ Ο ΑΡΗΣ ΚΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ;
    ΓΙΑΤΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΌΤΥΠΟ ΔΩΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΡΙΩΝΕΣ,ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ ΜΑΣ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;

    ΟΣΟ ΖΩ ΚΙ ΑΝΑΠΝΕΩ ΤΟΥΣ ΛΕΩ:ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ!

    ΡΙΤΑ

    ΚΙ ΟΙ ΣΠΕΤΣΝΑΖ ΕΞΟΝΤΏΝΟΥΝ ΤΑ ΣΑΠΡΟΦΙΔΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΓΙ'ΑΥΤΌ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΜΕ ΑΟΡΑΤΑ ΦΤΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΑΓΓΕΛΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ.....




    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις