Η Janet Yellen συνελήφθη για προδοσία

 

Ερευνητές από το Τμήμα Εγκληματικών Ερευνών

του Στρατού των ΗΠΑ (CID) συνέλαβαν την Τρίτη την Υπουργό Οικονομικών Janet Yellen σε ξενοδοχείο του Μέριλαντ, ισχυριζόμενοι ότι η μαριονετα του Deep State είχε σχεδιάσει ένα διαβολικό σχέδιο που έστειλε λαθραία εκατοντάδες δισεκατομμύρια αμερικανικά φορολογικά δολάρια στον Ουκρανό Πρόεδρο Volodymyr Zelensky. , πολύ περισσότερα από τα 75 δισεκατομμύρια δολάρια που παραδέχτηκε το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν ότι έδωσε στον κακοποιό συνεργάτη του στην Ουκρανία.

Πηγή στο γραφείο πεδίου του CID στο Fort Liberty, NC είπε ότι οι ερευνητές συνέλαβαν τη Yellen και έναν ανώνυμο συνεργάτη έξω από το Merriweather Lakehouse Hotel στη Βαλτιμόρη περίπου στις 9:30 μ.μ. Η Yellen έλαβε ένα στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης που την κατηγορούσε για προδοσία και εξαπάτηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής προτού μεταφερθεί σε κέντρο επεξεργασίας για ανάκριση.

Είπε ότι η Yellen φαινόταν σαστισμένη με τα νέα και δεν προσπάθησε να φύγει ή να αντισταθεί. Ο συνεργάτης, που προσδιορίστηκε ως ο σοφέρ και ο σωματοφύλακας της Yellen, φυλακίστηκε ως βοηθός στα εγκλήματα της Yellen.

Η έρευνα των Λευκων Καπελων για την εγκληματικότητα της Yellen ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2022, όταν η Βοηθός Γραμματέας Πληροφοριών και Ανάλυσης Shannon Corless παραδόθηκε οικειοθελώς στο προσωπικό της JAG στην Pensacola, Fl, ισχυριζόμενη ότι είχε βοηθήσει τη Yellen να αποκρύψει οικονομικές συναλλαγές με τις οποίες αναδιανείμουν παράνομα δεκάδες εκατομμύρια Υπουργείων. δολάρια σε ριζοσπαστικές αριστερές οργανώσεις όπως η ANTIFA και η Black Lives Matter. Εκείνη την εποχή, η Corless πρόσφερε στην JAG μια κάρτα SD που φέρεται να είχε αποδείξεις για τους ισχυρισμούς της και πιθανώς πιο ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον της Yellen. Είπε ότι δεν ήταν σε θέση να έχει πρόσβαση σε πολλά αρχεία που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης.

Τα δεδομένα σε αυτά τα αρχεία, τα ανακάλυψε αργότερα η JAG, ενέπλεξαν τη Yellen σε οικονομικά εγκλήματα που ξεπέρασαν εκθετικά το όριο των εκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με την πηγή μας, η Yellen χρησιμοποίησε αδρά αμειβόμενα τσιράκια για να διοχετεύσει μετρητά στον Zelenskyy, ενώ συσκότιζε τη δική της παραβίαση του νόμου.

«Υπάρχουν αποδειξεις εκεί», είπε η πηγή μας. «Μπορούμε τώρα να αποδείξουμε ότι η κυβέρνηση έδωσε στην Ουκρανία 50 δισεκατομμύρια δολάρια τέσσερις μήνες πριν ο Βλαντιμίρ Πούτιν ξεκινήσει την Ειδική Στρατιωτική Επιχείρησή του στην Ουκρανία, για παράδειγμα. Δεν υπάρχει δημόσια αναφορά σε αυτές τις εκταμιεύσεις. Κάθε συναλλαγή έχει τον ίδιο κοινό παρονομαστή — Yellen και Treasury. Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να το ανακαλυψω αυτό. Υπάρχουν μερικοί λόγοι που αυτή η χώρα έχει χρεοκοπήσει, και αυτή είναι ένας από αυτούς».

Είπε ότι η Yellen ήταν μεταξύ της ορδής των Deep Staters που εγκατέλειψαν τις Ηνωμένες Πολιτείες όταν οι μαριονετες του καθεστώτος υποψιάστηκαν ότι τα ονόματά τους εμφανίζονταν σε σφραγισμένα κατηγορητήρια και έμαθαν ότι οι φιλάργυροι σύμμαχοί τους κατηγορούνταν, καταδικάζονταν και εκτελούνταν για εσχάτη προδοσία.

Φοβούμενη τη σύλληψη, η Yellen έφυγε από τις ΗΠΑ για την Ανατολική Ευρώπη στις αρχές Νοεμβρίου και το χρονοδιάγραμμα συνέπεσε κάπως με την Corless να δώσει στον JAG την κάρτα SD. Η πηγή μας είπε ότι η Yellen είχε κάνει πολλά σύντομα ταξίδια πίσω στις ΗΠΑ από τότε έως τον Μάιο, αλλά τα Λευκα Καπελα δεν είχαν πληροφορηση παρά μόνο μετά το γεγονός.

«Στις 5 Σεπτεμβρίου μάθαμε ότι ο Μπάιντεν την ανακάλεσε στις ΗΠΑ. Δεν μπορώ να αναφέρω λεπτομερώς πώς το μάθαμε ή πώς την εντοπίσαμε ή γιατί βρισκόταν σε ξενοδοχείο αντί για το σπίτι της — αλλά υπάρχουν λόγοι για όλα αυτά. Την είχαμε υπό επιτήρηση στο Μέριλαντ για μια εβδομάδα. Θα ανακριθεί και ο JAG θα αποφασίσει πού θα πάει. Όπου κι αν είναι αυτό, είναι καλή επιλογη», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις