Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ MRNA" Melissa Moore δε θα ειναι πια αναμεσα μας

 

Ένα στρατιωτικό δικαστήριο του Γκουαντάναμο

εξέδωσε την Πέμπτη μια ετυμηγορία για την υπόθεση του JAG εναντίον της πρώην θαυμαστριας της Moderna, Melissa J. Moore, του ατομου που άσκησε πιέσεις στην FDA να εγκρίνει τον εμβολιασμο του θρόμβου mRNA-1273, παρόλο που γνώριζε ότι είχε σκοτώσει και αρρωστήσει συμμετέχοντες στη δοκιμή και θα είχε ένα υψηλό ποσοστό θνησιμότητας όταν χορηγήθηκε στον γενικό πληθυσμό.

Όπως αναφέρθηκε, η Μουρ, που σωστά αποκαλείται «Βασίλισσα του mRNA», συνελήφθη στη Μασαχουσέτη τον περασμένο μήνα και μεταφέρθηκε σε στρατιωτικό κέντρο επεξεργασίας για πρόσληψη και ανάκριση. Πηγή του GITMO είπε ότι ο JAG διόρισε έναν κατώτερο δικηγόρο για να εκπροσωπήσει τη Μουρ κατά την ανάκριση και ότι συμβούλεψε την πελάτισσά του να συνεργαστεί πλήρως, να κατονομάσει τους συνεργάτες της και να υπογράψει μια γραπτή ομολογία. Η Μουρ αρνήθηκε και αντ' αυτού διπλασίασε τις παρατηρήσεις που έκανε κάποτε στον πρώην εργοδότη της, τον αείμνηστο Stéphane Bancel: «Η ιστορία θα αναφέρει τελικά ότι τα ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια είναι απαραίτητα για την προώθηση της επαναστατικής ιατρικής». Είχε υποστηρίξει την αθωότητά της, λέγοντας ότι η επιστήμη θα εκθείαζε την έρευνά της ως «απαραίτητη για την επιβίωση της ανθρωπότητας».

Οι τρεις αξιωματικοί της JAG είχαν επιστρατεύσει για να σταθμίσουν τα στοιχεία και κοίταξαν τη Μουρ με αηδία καθώς ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall άνοιξε τη διαδικασία δείχνοντάς τους τη σύριγγα με την οποία η Μουρ είχε προσπαθήσει να τρυπήσει τον εαυτό της τη στιγμή της σύλληψής της. Μια ανάλυση χημικών ιχνών, είπε, αποκάλυψε ότι η βελόνα περιείχε μια θανατηφόρα δόση υδροκυανίου, που κάποτε ήταν φορέας δικαστικών εκτελέσεων σε ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ. Ο ναύαρχος Crandall παρουσίασε επίσης μια ολοκληρωμένη ομάδα αίματος που λήφθηκε μετά τη σύλληψη της Moore.

«Η κρατούμενη Μουρ δεν εμβολιάστηκε. Δεν είχε το θάρρος να κάνει το δικό της εμβόλιο. Αλλά θα είχε αυτοδιαχειριστεί έναν επώδυνο θάνατο για να αποφύγει τη σύλληψη. Αυτές δεν είναι πράξεις ενός αθώου ανθρώπου», είπε ο ναύαρχος Crandall.

«Δεν ξέρω από πού προήλθε. Νόμιζα ότι ήταν η ινσουλίνη μου», φωναξε η Μουρ καθώς ο δικηγόρος της που είχε διοριστεί από το JAG την προειδοποίησε να μείνει σιωπηλή.

«Λοιπόν, κρατούμενε Μουρ, περιμένεις αυτή η επιτροπή να πιστέψει ότι βρεθήκατε εκεί, που αντιμετωπίσατε δύο ανακριτές της JAG, και ξαφνικά αποφασίσατε ότι ήταν καλή στιγμή για να πιάσετε απο την τσαντα σας για ινσουλίνη; Αυτό περιμένεις να πιστέψει αυτή η επιτροπή, κρατούμενε Μουρ;» ρώτησε ο ναύαρχος Κράνταλ.

«Ειλικρινά δεν με νοιάζει τι πιστεύουν», απάντησε η Μουρ.

«Λοιπόν, θα έπρεπε. Η ζωή σας είναι στο όριο, όπως και η δική τους», είπε ο ναύαρχος Crandall καθώς έβαζε στο εδωλιο φωτογραφίες του Bancel και του Walensky να αιωρούνται από το σχοινί.

«Δεν είμαι πεπεισμένη οτι ειναι αληθινες και από ό,τι ξέρω, αυτό είναι ένα μεγάλο PsyOp για να δοκιμάσω την πίστη μου», είπε η Μουρ.

Ο ναύαρχος Crandall και ο συνήγορος υπεράσπισης τη διαβεβαίωσαν ότι το δικαστήριο δεν ήταν ψυχολογική επέμβαση.

Στη συνέχεια, ο ναύαρχος έδειξε στο πάνελ ένα δακτυλογραφημένο, χειρόγραφο σημείωμα που είχε στείλει η Μουρ στην Bancel στις 21 Ιανουαρίου 2020, μία ημέρα αφότου το CDC ανέφερε ότι ο Covid είχε φτάσει στις ΗΠΑ και πολύ πριν η Moderna ξεκινήσει επίσημα τις κλινικές δοκιμές Φάσης Ι.

Ο ναύαρχος Crandall διάβασε δυνατά: «Χάσαμε πενήντα αυτή την εβδομάδα, περισσότερα από όσα περίμενα, αλλά αυτοί οι άνθρωποι είναι σαν παράσιτα, σαν αρουραίοι. Υπάρχει μια απεριόριστη δεξαμενή αστέγων για να διαλέξετε, και επειδή δεν θα χαθούν, δεν υπάρχει καμία ευθύνη, καμία ενοχή. Κάνουμε μια χάρη στην κοινωνία που θα σώσει ζωές…»

Εκτίμησε ότι η Μουρ και η Μοντέρνα είχαν πειραματιστεί κρυφά στα ξεχασμένα δημογραφικά στοιχεία της κοινωνίας προτού συνεχίσουν τις δοκιμές που είχαν εγκριθεί από την FDA.

«Ο Θεός ξέρει μόνο τι είχαν βαλει στις φλέβες τους εκείνοι οι φτωχοί άνθρωποι», είπε ο ναύαρχος Κράνταλ. «Γνωρίζουμε ότι αυτή είναι η υπογραφή σας, επιβεβαιωμένη με χειρόγραφη ανάλυση».

Η Μουρ άρχισε να μιλάει, αλλά ο δικηγόρος της ολοκλήρωσε . «Η πελάτισσά μου είναι επαγγελματίας ιατρικής που υπέγραψε δεκάδες χιλιάδες έγγραφα καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας της αξιόλογης επιστημονικής της σταδιοδρομίας. Αυτό το σημείωμα που λέτε είναι αποδεικτικό στοιχείο θα μπορούσε να έχει γραφτεί από οποιονδήποτε, και να έχει υπογραφεί από τη Μελίσα Μουρ χωρίς να το έχει διαβάσει».

«Αν αυτή είναι η απάντησή της, η απάτη της με εκπλήσσει και τα έχω ακούσει όλα», είπε ο ναύαρχος Crandall. «Αν δίνατε οδηγίες στην πελάτισσά σας να απαντήσει γιατί δεν έχει εμβολιαστεί, θα το εκτιμούσαμε. Είναι διαβητική βάρους 200 κιλών με ιστορικό κολπικής μαρμαρυγής. Όσο για συννοσηρότητες, τα έχει όλα. Σύμφωνα με τα πρότυπά της, είναι το βασικό παράδειγμα του ποιος χρειάζεται εμβόλια και ενισχυτικά. Γιατί δεν το έχει;»

Καθώς μιλούσε η Μουρ, ο δικηγόρος της σήκωσε τα χέρια σε ένδειξη παραίτησης.

«Επειδή, ναι, το εμβόλιο μας μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες σε ένα ασήμαντο ποσοστό ανθρώπων. Και είμαι πολύ σημαντικη για να πάρω αυτό το ρίσκο μέχρι να ολοκληρωθεί η δουλειά μου», είπε.

«Τι δουλειά είναι αυτή;» ρώτησε ο ναύαρχος Κράνταλ.

«Σώζω ζωές», είπε η Μουρ.

«Αυτό κάνατε στους άστεγους που βρηκες στους δρόμους και τρύπησες;» ρώτησε ο ναύαρχος Κράνταλ.

Η Μουρ φώναξε απο τα γέλια. «Δεν υπήρχε μάζεμα. Δεν απήχθησαν. Τους βρήκαμε σε καταφύγια, στους δρόμους και τους προσφέραμε μια ευκαιρία στη ζωή τους να βοηθήσουν την επιστήμη. Τους πληρώσαμε 100 δολάρια το καθένα. Έχουμε υπογράψει έντυπα ιατρικής απελευθέρωσης από όλους».

«Μπορείς να μας δειξεις αυτές τις φόρμες;» ρώτησε ο ναύαρχος. «Μπορούμε να τις δούμε;» 

«Όχι, μπορεί και όχι», είπε ο Μουρ. «Πρέπει να με ευχαριστείς, όχι να με κρίνεις. Πώς μπορείς να συγκρίνεις τους θανάτους μερικών χιλιάδων αστέγων—εξαρτημένων, ψυχικά ασθενών, αλκοολικών— που ζουν σε μια χρόνια κατάσταση εκφυλισμού, με τις ζωές δισεκατομμυρίων παραγωγικών ανθρώπων. Είμαι χαρούμενη που πέθαναν κάποιοι; Όχι. Μετανιώνω που προώθησα την επιστήμη; Όχι. Αν έπρεπε, θα τα έκανα όλα ξανά ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Αυτή είναι η απάντησή μου."

Η επιτροπή είπε στον ναύαρχο Κράνταλ ότι είχε ακούσει αρκετά για να καταλήξει σε ετυμηγορία: ένοχη.

«Μπορείς να με καταστρέψεις, αλλά δεν μπορείς να καταστρέψεις την κληρονομιά μου», είπε η Μουρ καθώς δύο φυλακες τη συνόδευαν από την αίθουσα του δικαστηρίου.

Ο ναύαρχος Κράνταλ είπε ότι η Μουρ θα απαγχονιστεί στις 18 Σεπτεμβρίου.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΑΑΧΧΧ !
    ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΟΑΣΗ ΣΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ !
    ΕΥΦΡΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ !.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις