Η JAG "ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ" ΠΕΝΤΕ

 

Σε αυτό που θα

μπορούσε να αποτελέσει προηγούμενο για το επιχειρηματικό βιβλίο της JAG, η οντότητα που είχε επιφορτιστεί με την επιβολή της δικαιοσύνης κατά των αμετανόητων Deep Staters απαγχόνησε ταυτόχρονα μέχρι θανάτου πέντε γιατρούς που καταδικάστηκαν για εξαναγκασμό ασθενών να εμβολιαστούν και έβαλαν στη μαύρη λίστα όσους αρνήθηκαν. Οι σύγχρονες εκτελέσεις πραγματοποιήθηκαν στο Camp Blaz στις 5 Σεπτεμβρίου, σε πέντε αγχόνες που είχαν στηθεί για να επισπεύσουν την καταδίκη μυριάδων Deep Staters που κρίθηκαν ένοχοι για προδοσία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ένα στρατιωτικό δικαστήριο στις 27 Αυγούστου καταδίκασε σε θάνατο 10 ασκούμενους γιατρούς με βάση αυτό που ορισμένοι σχολιαστές σε αυτόν τον ιστότοπο αποκαλούσαν αδύναμα στοιχεία. Η ιστοσελιδα ρώτησε μια πηγή της JAG εάν ο ναύαρχος Johnathon Stephens, ο οποίος ηγήθηκε της δίωξης, πίστευε ότι η σύσταση καταδίκης της επιτροπής ταίριαζε στα εγκλήματα, στην οποία απάντησε: «Από όσο γνωρίζω, ο ναύαρχος Stephens δεν αμφισβήτησε ούτε συζήτησε την ετυμηγορία . Σε αυτήν την περίπτωση, ο επιτακτικός παράγοντας είναι ότι [οι γιατροί] διοικούσαν από κοινού ένα δίκτυο για να αρνηθούν τη φροντίδα και πίεζαν τους ασθενείς να υποβληθούν σ εμβολιασμο.Ορισμένοι αρρώστησαν πολύ ή πέθαναν. Ο ναύαρχος Στέφενς έκανε το καθήκον του στο δικαστήριο. Έκανε το καθήκον του στην αγχόνη».

Η τελευταία σκηνη περιελάμβανε τα κλαματα και τα ουρλιαχτα των πέντε γιατρών που είχαν φιμωθεί με δεμένα τα μάτια καθώς στέκονταν πάνω από τις αντίστοιχες πλατφόρμες τους και εκλιπαρούσαν για έλεος. Οι εκκλήσεις τους, ωστόσο, έμειναν αναπάντητες, γιατί είχαν σπαταλήσει προηγούμενες ευκαιρίες για να υποβάλουν δηλώσεις μεταμέλειας ή να εξιλεωθούν για την ανήθικη, παράνομη και αμαρτωλή σκληρότητά τους. Όπως όλοι οι οπαδοί του Deep State, ελεγαν το ιδιο "ποιημα": «Δεν έκανα τίποτα κακό. έκανα τη δουλειά μου. Ακολουθούσα εντολές».
 

Τη βαρύτητα της κατάστασης τους την αντιληφθηκαν μόλις οδηγήθηκαν υπό την απειλή όπλου στα σκαλοπάτια κι φανηκαν οι θηλιές που περίμεναν τον λαιμό τους.

Όταν τους έδεσαν τα μάτια, φώναζαν και έκλαιγαν.

Όταν τους φίμωσαν και τους περασαν το σχοινι,κραυγές φώναζαν για επιείκεια και για συμπόνια.

Αν ο Ναύαρχος Στίβενς είχε αφεση αμαρτιων στην καρδιά του γι αυτους δεν ήταν εμφανής.

Διέταξε τους δήμιους να πατήσουν τα κουμπιά που πυροδοτούσαν τις ανοιγόμενες πόρτες κάτω από τα πόδια των κρατουμένων και μέσα σε λίγα λεπτά, η ζωή τους έλαβε τέλος, δικαιολογημένα ή όχι.

Κλείνοντας, ρωτήσαμε την πηγή μας για την τύχη των υπόλοιπων πέντε.

«Ο χρόνος τους τελειώνει σύντομα», είπε.

Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, μπορεί να είναι νεκροί. 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ !
    ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ......ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ......
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις