Η ΒΛΑΒΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ —> 23/9


Στην τελευταία σκηνή του Matrix, λίγο πριν εμφανιστεί το μήνυμα “SYSTEM FAILURE”, μπορείτε να δείτε ότι εμφανίζεται ο αριθμός 911, ακριβώς πίσω από τη λέξη “SYSTEM”, και από πάνω το 33 και ακριβώς από κάτω το 239.

Φαίνεται ότι υπάρχει μια προειδοποίηση για μια επίθεση απάτη (911) που θα συμβεί στην ημερομηνία που σχετίζεται με το 239 και του οποίου η ένδειξη είναι 33.

Εκτός από το 239, ο αριθμός 2309 εμφανίζεται ξανά, κάθετα, πίσω από τη λέξη «ΣΥΣΤΗΜΑ», ενισχύοντας τη σύνδεση με το 239.

 


Το μήνυμα σφάλματος συστήματος Matrix ανάβει στη θέση του κώδικα 911, επομένως προφανώς αυτή είναι η κύρια είδηση. Είναι όμως μόνο μια δεύτερη αναφορά στα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001;

Το τελευταίο είναι πολύ απίθανο. Τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου είναι φυσικά τεράστια γεγονότα, ειδικά το αεροπλάνο που έπεσε στο Πεντάγωνο και δεν άφησε πίσω του ούτε ένα κομμάτι αλουμίνιου ή βίδας σαν ένδειξη.  Άλλαξε όμως τον κόσμο και προκάλεσε κάποιο σφάλμα συστήματος; Υπήρξε κάποια επανεκκίνηση;

Πολλά έχουν συνέβη απο τότε, επομένως το σφάλμα του συστήματος επαναλαμβάνετε και είναι “μπροστά μας”.

Η πρώτη επόμενη 11η Σεπτεμβρίου πέρασε (εχθές) μετά 22 χρόνια, φυσικά, αλλά από την κυκλοφορία της ταινίας έχουν περάσει περίπου 25 τέτοιοι Σεπτέμβρηδες – και όλα ήταν εντός των ορίων. Ωστόσο, δεν ξέρουμε αν χάνοντας την 11η Σεπτεμβρίου, ο δεύτερος κωδικός είναι 923, που μπορεί να είναι ένδειξη του 9ου μήνα του 2023.

Σε αυτό το άρθρο είδαμε ξανά την 23η 9 να είναι σε δεκάδες ταινίες, και γνωρίζουμε ότι η επανάληψη προγραμματίζει τους πομπούς που είμαστε εμείς ενεργοποιώντας το γεγονός και την εκδήλωση του.

Μην φοβάστε, να είστε μόνο προετοιμασμένοι, γνωρίζοντας ότι όσα σας δείξουν είναι απάτη, ακόμη και σε περίπτωση ψεύτικης επίθεσης,  δεν έχουν το ελεύθερο να κάνουν ότι θέλουν και όπως το θέλουν.

Όσο ξυπνάνε οι υπνωτισμένοι, και είναι πολλοί στις ημέρες μας, τόσο χάνετε η δύναμη τους για να προκαλέσουν το σφάλμα στο γενικό Μπλακουτ…

Σύμφωνα με τις δικές μας εκτιμήσεις η ΒΟΗ-ΘΕΙΑ θα έρθει από επάνω, απο την ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ όπως έγινε και στο παρελθόν με το ΝΕΡΟ και τώρα με το φλας του ηλίου!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις