Έρχεται Μισθοφορική εταιρεία με 500.000 Βορειοκορεάτες μέσω Κίνας στην Ουκρανία!


Πληροφορίες για

πιθανές κοινές στρατιωτικές ασκήσεις, μεταξύ των ναυτικών δυνάμεων της Ουάσιγκτον και του Τόκιο ετοιμάζονται πυρετωδώς λόγω της επικείμενης συνάντησης μεταξύ του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν και του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, αναφέρει η εφημερίδα The New York Times.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβαν οι Αμερικανοί, η συνάντηση των δύο ηγετών θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

———

Οι αναφορές για συνάντηση μεταξύ του Κιμ Γιονγκ Ουν και του Βλαντιμίρ Πούτιν έχουν προακαλέσει σάλο σε Ουάσιγκτον και Τόκιο.
Το αμερικανικό πρακτορείο Bloomberg ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στην Πιονγκγιάνγκ τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου κάλεσε προσωπικά τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, να πραγματοποιήσει ναυτικές ασκήσεις με το ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό.
Το «ΝΑΤΟ της Ανατολής», θα ενώσει τις Ένοπλες Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών με τις παραπάνω χώρες με σκοπό την μελλοντική στρατιωτική αντιπαράθεση με αντιπάλους την Ρωσία, την Κίνα και την Βόρειο Κορέα.
Ρώσοι ειδικοί εκτιμούν πλέον για το γεγονός ότι «ο αντιαμερικανικός συνασπισμός του πολέμου της Κορέας προφανώς αναδημιουργείται”.
“Η δραστηριότητα της Ουάσιγκτον να δημιουργήσει μια συμμαχία στην Ασία σύμφωνα με τις γραμμές του ΝΑΤΟ δίνει μια αναπόφευκτη αντίδραση», αναφέρουν οι ίδιοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβαν οι Αμερικανοί, η συνάντηση των δύο ηγετών θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης θα φτάσει στο Βλαδιβοστόκ ή ακόμα και στη Μόσχα με ένα «θωρακισμένο τρένο».
Σε περίπτωση συνάντησης στην Άπω Ανατολή, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Ανατολικού Οικονομικού Φόρουμ, που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 13 Σεπτεμβρίου.
«Πούτιν και Κιμ Γιονγκ Ουν θα συζητήσουν τη δυνατότητα να προμηθεύσουν τη Ρωσία με περισσότερα όπλα για να συνεχίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία, καθώς και άλλες μορφές αλληλεπίδρασης στον αμυντικό τομέα», αναφέρουν αμερικανικές πηγές.
Σημειώνεται ότι η Μόσχα φέρεται να θέλει να συμφωνήσει για την προμήθεια βλημάτων πυροβολικού και αντιαρματικών πυραύλων στον ρωσικό στρατό.
Με τη σειρά του, ο Κιμ Γιονγκ Ουν φέρεται να ήθελε να αποκτήσει πρόσβαση σε προηγμένες τεχνολογίες για πυρηνικά υποβρύχια και δορυφόρους και να συζητήσει για τις προμήθειες τροφίμων.
Ακόμη και μια ομάδα εθελοντών από την Βόρειο Κορέα θα συμμετάσχει σε εχθροπραξίες κατά της ομάδας δυνάμεων του καθεστώτος του Κιέβου, σύμφωνα με μια συνέντευξη σε ένα από τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, του γνωστού πολεμικού ανταποκριτή Αλεξάνντερ Σλάντκοφ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι 50.000 Βορειοκορεάτες κομάντος είναι έτοιμοι να ενωθούν με τα ρωσικά στρατεύματα στην Ουκρανία.
Η Κίνα θα δώσει το πράσινο φως στη Βόρεια Κορέα να δημιουργήσει ένα είδος ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας με 500.000 Στρατιώτες που μπορούν να εργαστούν για εμάς», ανφέρει ο Ρώσος ειδικός αμυντικός αναλυτής.
Η Ουάσιγκτον ανησυχεί για το αυξανόμενο επίπεδο στρατιωτικής-τεχνικής συνεργασίας μεταξύ Ρωσίας και Βόρειας Κορέας, αλλά τώρα οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν πλέον κανένα μοχλό πίεσης στην Πιονγκγιάνγκ για να την αποθαρρύνουν από τη συνεργασία με τη Μόσχα”.
Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε ο αρθρογράφος του αμερικανικού περιοδικού Newsweek Ντάνιελ Ντεπέτρις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. "ΤΗΕ ΒΕST NAME"
    ΕΜ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΜ ΣΤΟ ΝΙΓΗΡΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ.
    ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ 5 ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 14 ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΠΕΙ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ, ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟ. . . ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ... ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΓΕΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΩΠΑ, Η ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΜΑΧΗΤΗ.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝΕ ΜΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ, ΜΙΚΡΑ ΠΕΔΙΑ, ΛΙΓΑ ΝΕΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΒΛΕΠΕ GERAN2 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ).
    ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 20+ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ.
    ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο Β.ΚΟΡΕΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΩΡΑ.
    ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ, ΓΕΩΡΓΙΑ, ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ,ΣΥΡΙΑ, ΑΦΡΙΚΗ, ΙΡΑΝ,ΚΛΠ.
    Ο Β.ΚΟΡΕΑΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΡΕΛΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥΥΥ ΣΙΤΑΡΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΛΑ ΟΠΛΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ (ΕΣΣΔ ΕΠΟΧΗΣ ), ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΣΤΟ "ΜΙΚΡΟΠΟΛΕΜΟ" ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.
    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΣΟΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ-ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ- ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ.
    ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΠΑΝΤΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΕΤΩΠΑ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΠΟ 20+ ΚΡΑΤΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΛΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΒΑΡΥ ΣΤΗΣ ΗΠΑ/ΕΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΧ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις