ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ


Πολλές πηγές από το FBI και το NYPD έχουν επιβεβαιώσει την ύπαρξη μιας «εξευτελιστικής» σεξουαλικής ταινίας της Χίλαρι Κλίντον στην οποία εμπλέκονται η Χούμα Αμπεντίν και μια ανήλικη έφηβη, και παρείχαν διαβεβαιώσεις ότι μια φατρία εντός του τμήματος είχε ορκιστεί να στείλει τη Χίλαρι Κλίντον στη φυλακή για το υπόλοιπο διάστημα. η ζωή της.

Σύμφωνα με πηγές του NYPD, αρχεία που βρέθηκαν στο νεοανακαλυφθέν φορητό υπολογιστή του Weiner που μοιράστηκε με τη σύζυγό του Huma Abedin, δείχνουν στοιχεία για ένα κύκλωμα πολιτικών παιδεραστών που δρούσε στην Ουάσιγκτον, στο οποίο εμπλέκονται μέλη του Κογκρέσου καθώς και πολλοί κορυφαίοι βοηθοί και μέλη της Κλίντον.

Σύμφωνα με αναφορές, ένας φάκελος στον φορητό υπολογιστή του Weiner με την ονομασία «ασφάλιση ζωής» περιέχει ρητές αποδείξεις ότι τόσο η Χίλαρι Κλίντον όσο και η Χούμα Αμπεντίν βοήθησαν στη δημιουργία και συγκάλυψη ενός κυκλώματος παιδεραστών στην Ουάσιγκτον. 



















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. https://lumi-news.gr/ypogeia-politeia-tou-nato-ston-thessaliko-kabo/

    Η υπόγεια βάση του ΝΑΤΟ στον πληγωμένο κάμπο της Θεσσαλίας.
    Άραγε να γλιτωσε της πλημμύρας;
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://lumi-news.gr/ypogeia-politeia-tou-nato-ston-thessaliko-kabo/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξερω ειναι ασχετο με το αρθρο ...κουμπωσε το καπου αν θελεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρκετα παλαιοτερα εχω κανει εκτενες αρθρο για την υπογεια βαση στη Λαρισα.Ισως το πιο αναλυτικο εως εκεινη τη στιγμη τουλαχιστον Πανελλαδικα...

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις