Οι Ειδικές Δυνάμεις ανακτούν κλεμμένους πυραύλους αερίου Sarin

 

Οι Ειδικές Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών

και οι ειδικοί χημικών όπλων ανακάλυψαν τους πύραυλους GB που εξαφανίστηκαν ανεξήγητα από ένα απόρθητο τσιμεντένιο καταφύγιο στην αποθήκη όπλων Army Blue Grass στο Κεντάκι, δήλωσε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Τα Λευκα Καπελα άρχισαν να ερευνούν τη μυστηριώδη εξαφάνιση την Παρασκευή το βράδυ, αφού ένας στρατιώτης στο BGAD ισχυρίστηκε ότι 60 πύραυλοι αερίου σαρίν M55 έλειπαν από τα ράφια αποθήκευσης και ότι κάποιος σε θέση ισχύος είχε αφαιρέσει τους σειριακούς αριθμούς τους από μια περιορισμένη βάση δεδομένων. Είχε δει για τελευταία φορά τους πυραύλους, οι οποίοι ήταν προγραμματισμένοι για καταστροφή την Παρασκευή, την Τετάρτη. Πίστευε ότι η εξαφάνιση συνέβη την Πέμπτη ή νωρίς το πρωί της Παρασκευής ενώ ήταν εκτός βάρδιας.

Η πηγή μας είπε ότι ο στρατηγός εξαργύρωσε χάρη για να αποκτήσει ηχογραφήσεις ασφαλείας που έδειχναν παραβιάσεις του πρωτοκόλλου και στοιχεία για ρουκέτες που έφευγαν από τη βάση, με το πιο κραυγαλέο να λείπει βίντεο με χρονική σήμανση, 90 λεπτά από αυτό, μεταξύ 1:30 και 3:00 το πρωί της Παρασκευής, τέσσερις ώρες πριν αρχίσει να δουλεύει ο ειδικός στις καταγγελίες. Δύο κάμερες μέσα στο καταφύγιο είχαν απενεργοποιηθεί επιλεκτικά, όπως και τρεις εξωτερικές κάμερες που, αν δούλευαν, θα έδειχναν άτομα ή οχήματα να πλησιάζουν τις αδιαπέραστες χαλύβδινες πόρτες του καταφυγίου, σφραγισμένες με τεράστιες κλειδαριές.

«Ακόμη και με τη σημερινή τεχνολογία, αυτές οι παλιές αποθήκες δεν είχαν ποτέ βιομετρική ασφάλεια. Απλά καλά παλιομοδίτικα κλειδιά. Και όπως μπορείτε να φανταστείτε, η πρόσβαση σε αυτά τα κλειδιά θα πρέπει να ελέγχεται αυστηρά. Από όσο γνωρίζουμε, υπάρχουν μόνο δύο σετ στη βάση. Ο διοικητής έχει ένα, και ένας είναι στο κτίριο ασφαλείας. Ζωντανά πλάνα τροφοδοτούνται επίσης στην κρυπτη ασφαλείας», είπε η πηγή μας.

Ανέφερε ότι ο πληροφοριοδότης δεν είδε κανένα φυσικό στοιχείο διάρρηξης—εκτός από τους πύραυλους που έλειπαν. Οι κλειδαριές ήταν άθικτες και κανείς εκτός από αυτόν δεν φαινόταν να παρατηρεί ή να νοιάζεται ότι 60 φονικοί πύραυλοι δεν βρίσκονταν στην καθορισμένη θέση τους.

Ο στρατηγός Smith εξέτασε επίσης το βίντεο με τις εισόδους και τις εξόδους της βάσης. Οι κάμερες που κάλυπταν την κύρια πύλη, τη μοναδική οδό προς αποθήκες όπλων, είχαν 90 λεπτά χαμένου χρόνου πανομοιότυπο με εκείνον της κλεμμένης αποθήκης.

Δύο φρουροί, πολιτικοί εργολάβοι, θα έπρεπε να προστάτευαν την κεντρική πύλη εκείνη τη στιγμή.

Το BGAD είναι μια άτυπη θέση του Στρατού. Το εβδομήντα τοις εκατό των 700 εργαζομένων της - αν και 2.500 έχουν περιστραφεί μέσα και έξω κατά τη διάρκεια της εκστρατείας παροπλισμού χημικών όπλων - είναι πολιτικοί εργολάβοι, συμπεριλαμβανομένης της ιδιωτικής ασφάλειας. Τον Μάιο ο εγκληματίας Λόιντ Όστιν ζήτησε από τον διοικητή του BGAD συνταγματάρχη Μπρετ Α. Αϊβάζιαν να αυξήσει την ιδιωτική ασφάλεια «για να επιτραπεί στους στρατιώτες μεγαλύτερη ευελιξία», παρόλο που κανένας στρατιώτης δεν παραπονέθηκε για υπερβολική εργασία. Στην πραγματικότητα, η έρευνα του στρατηγού Smith αποκάλυψε ότι οι στρατιώτες της BGAD είχαν εκφράσει ανησυχία ότι ο αυξανόμενος αριθμός πολιτικών εργολάβων αύξησε τον κίνδυνο παραβίασης της ασφάλειας. 

Στο πλαίσιο της έρευνας, ο στρατηγός Smith επικοινώνησε με τον Ayvazian, ο οποίος είχε φύγει από το BGAD πριν από τις διακοπές της 4ης Ιουλίου και δεν επέστρεψε μέχρι το βράδυ της 7ης Ιουνίου, αφού οι πύραυλοι είχαν χαθεί. Όταν ο στρατηγός ρώτησε για τους πυραύλους και ζήτησε να δει πλάνα ασφαλείας, ο Ayvazian αρνήθηκε το αίτημα, είπε ότι οι πεζοναύτες δεν είχαν καμία δουλειά να αναμιγνύονται στις υποθέσεις του στρατού και του είπε να διαβιβάσει οποιεσδήποτε ανησυχίες στον Lloyd Austin. Επιπλέον, ο Ayvazian είπε ότι δεν ήταν εξουσιοδοτημένος να συζητήσει την εκστρατεία καταστροφής χημικών όπλων με κανέναν εκτός της άμεσης εντολής του.

«Ο στρατηγός Smith πήρε τελικά βίντεο από άλλες πηγές», είπε η πηγή μας. «Όσο για τον Ayvazian, ήταν εντελώς ύποπτος, αλλά δεν ξέραμε αν ήταν σε αυτό ή απλώς προσπαθούσε να καλύψει τον κώλο του μετά το γεγονός. Ο στρατηγός Σμιθ δεν επρόκειτο να αφήσει αυτούς τους πύραυλους να εξαφανιστούν».

Μέχρι το Σάββατο, ο στρατηγός Smith και ο διοικητής της 5ης Ομάδας Ειδικών Δυνάμεων, Brent Lindemen, είχαν ανακαλέσει ένα απόσπασμα των Ειδικών Δυνάμεων από μια συνεχιζόμενη αποστολή, ερευνώντας έναν διάσημο παραγωγό του Χόλιγουντ που ήταν ύποπτος ότι διοικούσε ένα κύκλωμα διακίνησης παιδιών σεξουαλικής εκμετάλλευσης, και τους έβαλαν στην υπόθεση των αγνοουμένων πυραύλων. , είπε η πηγή μας, είχε προτεραιότητα, τουλάχιστον προσωρινά. Ο στρατηγός στρατολόγησε επίσης αξιόπιστους CBRN από την 48η Χημική Ταξιαρχία για να βοηθήσει την ανάκτηση σε περίπτωση που οι σκουριασμένοι πύραυλοι είχαν διαρροές.

Τα Λευκά Καπέλα που περιπλανήθηκαν στις κοντινές πόλεις Ρίτσμοντ, Βέρεια και Κίρκσβιλ πήραν την πρώτη τους πληροφορια την Κυριακή το πρωί, όταν ο ιδιοκτήτης ενός βενζινάδικου στη Route 25, λίγα μίλια βόρεια του BGAD, ανέφερε ότι είδε ένα ύποπτο 18τροχο να σταματά για καύσιμα νωρίς την Παρασκευή. πρωί. Θεώρησε ύποπτο το γεγονός ότι ο οδηγός φορούσε στρατιωτικη στολη χωρίς σηματα και ο επιβάτης φαινόταν να είναι ένας πολίτης ντυμένος στα μαύρα.

«Πολλή στρατιωτική κίνηση διέρχεται από αυτήν την περιοχή και ο ιδιοκτήτης ήταν εξοικειωμένος με τα μοτίβα. Στρατιωτικά ταξίδια με στρατιωτικά οχήματα και πολίτες με πολιτικά οχήματα. Είπε στις Ειδικές Δυνάμεις ότι μόνο σπάνια είχε δει στρατιωτικούς και πολίτες να ταξιδεύουν μαζί και ποτέ στρατιώτη χωρίς διακριτικα. Ήταν σίγουρος γι' αυτό γιατί ο στρατιώτης, αν ήταν, χρησιμοποιούσε την τουαλέτα. Οι κάμερές του, ευτυχώς, δούλευαν και έδειξαν το φορτηγό να φεύγει από τον σταθμό βόρεια, αλλά όχι αρκετά καθαρό για να πάρει τις πινακίδες», είπε η πηγή μας.

Η εμφανής καμπινα του ρυμουλκούμενου έδωσε στις Ειδικές Δυνάμεις μια ιδέα να ακολουθήσουν, αν και θα μπορούσε ήδη να έχει αποθέσει το φορτίο σε οποιονδήποτε αριθμό αεροδρομίων ή λιμανιών κατά μήκος της κεντρικής ανατολικής ακτής. Παρ' όλα αυτά, οι Ειδικές Δυνάμεις δούλεψαν με ό,τι είχαν ανακαλυψει, κατευθύνοντάς τους προς τα βόρεια.

Εν τω μεταξύ, ο στρατηγός Smith στο Camp Pendleton συγκέντρωσε αντρες για να ρίξει ένα ευρύ δίχτυ. Πρόσθετες ειδικές δυνάμεις συμμετείχαν στο κυνήγι, όπως και στρατιώτες του 75ου Συντάγματος Ranger και Πεζοναύτες από τη 2η Μεραρχία Πεζοναυτών του Camp Lejeune.

«Η μεγαλύτερη επιχείρηση μέχρι σήμερα», είπε η πηγή μας.

Σύμφωνα με την πηγή μας, το συμβούλιο έλαβε με κάποιο τρόπο βίντεο από την κάμερα κυκλοφορίας και εντόπισε το 18τροχο από το βενζινάδικο στο Ρίτσμοντ στο Λέξινγκτον στο Λούισβιλ, στη συνέχεια στην Ιντιάνα και βόρεια προς την Ιντιανάπολη. Το μονοπάτι οδηγησε στο Εδιμβούργο, περίπου 50 μίλια νότια της Indianapolis και τρεις ώρες οδικώς από το Blue Grass Depot.

«Ο φόβος μας ήταν ότι το φορτηγό σταμάτησε γύρω από το Εδιμβούργο, τα όπλα μεταφέρθηκαν σε άλλο όχημα και κάτι τέτοιο θα συνέβαινε αν δεν ήμασταν πολύ τυχεροί και πολύ γρήγοροι», είπε η πηγή μας.

Καθώς οι Ειδικές Δυνάμεις πήγαιναν γρήγορα στο Εδιμβούργο, ο στρατηγός κανόνισε ελικόπτερα να μεταφέρουν τους Ρέιντζερς, τώρα στη Βιρτζίνια, στην τελευταία γνωστή τοποθεσία του φορτηγού. Συγκεντρώθηκαν στο Εδιμβούργο περίπου την ίδια στιγμή και ξεπήδησαν σε έναν διευρυνόμενο κύκλο, αναζητώντας δρόμους που δεν είχαν κάμερες κυκλοφορίας.

Στις 3:00 μ.μ. Την Κυριακή, οι Ειδικές Δυνάμεις εντόπισαν ένα ρυμουλκούμενο με μια πράσινη καμπίνα σε ένα απομονωμένο τμήμα του δρόμου κοντά στη λίμνη Plover Pit Lake. Οι θερμικές σαρώσεις έδειξαν ότι ο κινητήρας ήταν κρύος και η καμπίνα άδεια από επιβάτες.

«Περίμεναν να βρουν ένα άδειο τρέιλερ. Αλλά οι CBRN έβαλαν προστατευτικό εξοπλισμό, χρησιμοποίησαν ανιχνευτές υπερύθρων για να ελέγξουν για αερια νευρικού παράγοντα και έσπασαν την κλειδαριά. Και οι πύραυλοι ήταν εκεί μέσα, αλλά κανένα σημάδι του οδηγού ή του συνοδηγού», είπε η πηγή μας.

Κάποιος, πρόσθεσε, είχε μετασκευάσει το εσωτερικό με ράφια σχεδιασμένα να τοποθετούν με ασφάλεια τους πυραύλους.

«Τώρα, καθονταν εκεί για πολλή ώρα, Παρασκευή πρωί μέχρι αργά το απόγευμα της Κυριακής, χωρίς επίβλεψη πριν φτάσουμε. Η εγκατάλειψη ενός φορτηγού με ΟΜΚ δεν είχε νόημα. Ο στρατηγός υπέθεσε ότι οι επιβαίνοντες περίμεναν να έρθει ένας άλλος οδηγός και να το οδηγήσει στον τελικό του προορισμό, αλλά και πάλι, θα νόμιζες ότι θα το είχαν χρονομετρήσει καλύτερα. Ή συνέβη κάτι για να καθυστερήσει τόσο πολύ ένα πλήρωμα αλλαγης. Δεν πρόκειται να κοιτάξουμε το δεντρο αλλα το δασος», είπε η πηγή μας.

Η πηγή μας πρόσθεσε ότι ο στρατηγός και το επιτελείο του συζήτησαν αν έπρεπε να στήσουν μια παγίδα για τυχόν Deep Staters κατά μήκος ή απλώς να οδηγησουν το φορτηγό. Ο στρατηγός Smith επέλεξε με σύνεση τη δεύτερη επιλογή, αναρωτιόταν πόσοι Deep Staters θα μπορούσαν να φτάσουν αναζητώντας την κλεμμένη λεια και τι δύναμη πυρός θα μπορούσαν να φέρουν. Το κύριο μέλημά του ήταν να στερήσει από τους κλέφτες τη δυνατοτητα να καταλαβουν τι συνεβει.

«Δεν ήταν εύκολη επιλογή. Ο στρατηγός Σμιθ δεν έχει κανένα ενδοιασμό να σκοτώσει προδότες. Πιστεύουμε ότι το καθεστώς Μπάιντεν εμπλέκεται επειδή ο Μπάιντεν έκανε δημόσιες δηλώσεις ότι όλα τα χημικά όπλα καταστράφηκαν και ποτέ δεν είπε λέξη για κανένα αγνοούμενο», είπε η πηγή μας.

Οι πύραυλοι βρίσκονται τώρα σε μια πραγματικά ασφαλή τοποθεσία και θα καταστραφούν, πρόσθεσε.

Και ο πληροφοριοδότης CBRN είναι υπό την προστασία των Λευκων Καπελων.

«Θέλω να πω κάτι ακόμα: Είμαστε σθεναρά ενάντια στο κράτος ασφαλείας των ΗΠΑ και στα δισεκατομμύρια κάμερες που παρακολουθούν κάθε κίνηση. Θα πεθάνουμε γι αυτόν τον σκοπο. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, είμαστε ευγνώμονες που ήταν εκεί. Αυτό το θέμα δεν έχει κλείσει. Θα βρούμε ποιος πήρε αυτούς τους πυραύλους και ποιος τους προσέλαβε», είπε η πηγή μας.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..













ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις