Δεν υπάρχουν παιδιά των Amish που πάσχουν από καρκίνο, διαβήτη ή αυτισμό – ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ...?


Σας έχουμε αποδείξει σε πολλαπλά άρθρα την κατάσταση της σημερινής επιστήμης επάνω σε όλα τα θέματα που θα μπορούσατε να σκεφτείτε στην κοινωνία μας. Βρήκαμε κάποιες πληροφορίες που πρέπει σαν γονείς να τις γνωρίζετε και να μην εμβολιάζετε ΠΟΤΕ τα παιδιά σας με τις φόλες της σημερινής “επιστήμης”.

Ο αρθρογράφος δεν έχει κάνει ποτέ τις παιδικές ενέσεις (εκτός από αντιβίωση), τα γνωστά παιδικά εμβόλια και μπορεί να σας εγγυηθεί ότι η υγεία του είναι κορακίσια. Δηλαδή είμαστε λίγο Amish.

Σε μια ολοκαίνουργια, ολοκληρωμένη μελέτη (τον Ιούνιο του 2023), παρουσιάστηκε από τον Steve Kirsch στη Γερουσία της Πολιτείας της Πενσυλβάνια, υπολογίστηκε ότι για τα παιδιά Amish, τα οποία είναι αυστηρά 100 τοις εκατό μη εμβολιασμένα (πλήρως μη εμβολιασμένα), τυπικές χρόνιες παθήσεις ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ!!!

Αυτές οι χρόνιες παθήσεις, που ονομάζονται επίσης ασθένειες και διαταραχές που μπορούν να προληφθούν, από τις οποίες υποφέρουν σχεδόν πολλά εμβολιασμένα παιδιά και τμήματα Αμερικανών, περιλαμβάνουν αυτοάνοσες ασθένειες, καρδιακές παθήσεις, διαβήτη, άσθμα, ΔΕΠΥ, αρθρίτιδα, καρκίνο και φυσικά… περιμένετε τον… αυτισμό (σκεφτείτε το ASD και το σύνδρομο Asperger).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις