ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ

 

Ο άφθονος αριθμός

των αμετανόητων Deep Staters που αρνήθηκαν να συμφωνήσουν με την συνεργασια όταν αντιμετώπιζαν πιθανές θανατικές ποινές μπορεί να κάνει κάποιον να πιστέψει ότι κανένας Deep Stater δεν έχει καταδικάσει ποτέ έναν συν-συνωμότη. Αυτή η άποψη είναι αναληθής, είπε μια πηγή της JAG που βρίσκεται επί του παρόντος στο Camp Blaz, στο Γκουάμ.

Αν και οι περισσότεροι επέλεξαν τον θάνατο αντί των συμφωνιών, αρκετοί Deep Staters, κάποτε κατηγορούμενοι για προδοσία, παρείχαν στον JAG πολύτιμες πληροφορίες που προώθησαν τις συνεχείς έρευνες ή οδήγησαν σε άλλη σύλληψη με αντάλλαγμα τη μερική επιείκεια. Η πηγή μας είπε ότι η γενική πολιτική της JAG είναι να μην σχολιάζει ενεργές έρευνες ή ποια «περιουσιακά στοιχεία» μιλάνε επί του παρόντος. Ωστόσο, ως απάντηση σε μια έρευνα (που υποκινήθηκε από σχολιαστές ιστοτόπων), συμφώνησε να μοιραστεί περιορισμένες πληροφορίες για μερικούς κρατούμενους που δεν έχουν ακόμη αντιμετωπίσει ένα στρατιωτικό δικαστήριο, προσθέτοντας ότι θα ζητήσει έγκριση για να σχολιάσει άλλους.

«Με μία μόνο εξαίρεση, κανένας αξιωματούχος του καθεστώτος δεν έλαβε ολική ασυλία, ακόμη και μάρτυρες του δικαστηρίου. Δεν είναι πληροφοριοδότες. είναι εγκληματίες πληροφοριοδότες. Δεν ήρθαν σε εμάς. έπρεπε εμεις να τους πάρουμε», είπε. 

Σάνον Κόρλες

Εξαίρεση αποτελεί η Shannon Corless, η οποία εργάστηκε έμμεσα υπό την Janet Yellen στο Γραφείο Πληροφοριών και Ανάλυσης του Υπουργείου Οικονομικών από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του 2022. Εκείνο τον μήνα, μια παρανοϊκή Corless, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, παραδόθηκε οικειοθελώς στους ερευνητές της JAG στην Pensacola της Φλόριντα, λέγοντας είχε βαρεθεί να επιτηρούν το σπίτι της «οι άνθρωποι του Τραμπ» και να την κάνουν νευρικη. Οι αξιωματούχοι της JAG εκείνη την εποχή είπαν ότι η Corless δεν ήταν στο ραντάρ τους και ότι δεν είχαν ιδέα ποιος τριγυρνούσε στην αυλή της. Παρόλα αυτά, η Corless ομολόγησε οικονομικά εγκλήματα στα οποία είχε αναδιανείμει υπεξαιρεμένα δολάρια του Δημοσίου στις Antifa και Black Lives Matter για να αγοράσει ψήφους για τον Joseph Biden. Είχε πει στους ανακριτές ότι μπορούσε να υποδειξει άλλους στο υπουργείο Οικονομικών που είχαν εμπλακεί σε παρόμοια εγκληματικότητα.

«Η JAG εξέτασε τα ψηφιακά και έντυπα δεδομένα που είχε στην κατοχή της η Corless. Άνοιξε πολλά στοιχεία και δύο συλλήψεις για τις οποίες δεν έχουμε μιλήσει, και δεν μπορώ αυτή τη στιγμή. Αλλά δεν είναι η Yellen, όχι ακόμα. Οι πληροφορίες της κυρίας Corless εμπλέκουν τη Yellen και όταν πιάσουμε αυτη τη μαγισσα, θα τη δικάζουμε και η κυρία Corless θα καταθέσει εναντίον της», είπε η πηγή μας.

Η JAG, πρόσθεσε, δεν υπέβαλε κατηγορίες εναντίον της Corless και της πρόσφερε την ευκαιρία να γλιτωσει.

«Ήθελε προστατευτική επιμέλεια. Είπε ότι δεν θα ζούσε δύο μέρες αν έβγαινε στο δρόμο. Της το προσφεραμε», είπε η πηγή μας.

Isabella Guzman

Τον Ιούνιο του 2023, οι ερευνητές της JAG συνέλαβαν τη Διαχειρίστρια Διοίκησης Μικρών Επιχειρήσεων, Isabella Guzman, επειδή απείλησε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με πρόστιμα ή αποκλεισμό, εκτός και αν υιοθετούσαν δρακόντεια πρωτόκολλα τήρησης του Covid-19 κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το κόστος των οποίων είχε ως αποτέλεσμα αρκετές επιχειρήσεις να κηρύξουν πτώχευση. Η  Guzman, είπε η πηγή μας, είχε προγραμματιστεί να βρεθεί αντιμέτωπη με στρατιωτικό δικαστήριο τον Ιούνιο, αλλά παζαρεύτηκε μια παράταση την τελευταία στιγμή δινοντας ξαφνικά ονόματα δώδεκα μεσαίων διοικητικών υπαλλήλων που ήταν φίλοι ιδιοκτητών επιχειρήσεων σε άμεσο ανταγωνισμό με αυτούς που είχαν καταθέσει αίτηση πτώχευσης.

«Η «καθοδήγηση» του CDC εφαρμόστηκε με μεγάλη προκατάληψη. Ας πούμε, για παράδειγμα, υπήρχαν δύο ανταγωνιστικές πιτσαρίες σε δύο παρακείμενους δρόμους. Αν ο ιδιοκτήτης ενός ήταν συγγενής ή φίλος κάποιου υπαλλήλου της διοίκησης, έπαιρναν πάσο. Ποτέ δεν δέχτηκαν επισκέψεις από την υγεία της πολιτείας και της κομητείας και δεν είχαν ποτέ παρενόχληση από τις αρχές επιβολής του νόμου. Από την άλλη πλευρά, ο άλλος τύπος, που δεν ήταν φίλος ή συγγενής ενός Deep Stater, παρενοχλήθηκε ασταμάτητα, επιβλήθηκε πρόστιμο και αναγκάστηκε να κάνει απρόσιτες «βελτιώσεις» για να παραμείνει ανοιχτός. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι τοπικές αρχές επιβολής του νόμου στάθηκαν έξω από τις πόρτες τους και είπαν στους πιθανούς πελάτες ότι τα εστιατόρια ήταν υπό έρευνα για Covid-19 και κρατικές παραβιάσεις της υγείας», είπε η πηγή μας.

Πρόσθεσε ότι η JAG έχει επαληθεύσει την αλήθεια των ισχυρισμών της Guzman. Ωστόσο, τελικά θα σταθεί ενώπιον ενός δικαστηρίου - αλλά με τη θανατική ποινή εκτός .

«Πριν από το Plandemic, είχαμε περίπου 250 χιλιαδες κατηγορίες. το Plandemic πρόσθεσε άλλες 30.000, και συνεχίζουμε. Ναι, πολλά είναι μικρά ψάρια σε μια μεγάλη λίμνη, αλλά και πάλι πρέπει να λογοδοτήσουν, όπως και η Γκουσμάν», είπε η πηγή μας.

Μιχαήλ Μαλανόσκι

Τον Ιανουάριο, οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών συνέλαβαν τον Δρ. Michael Malanoski, Αναπληρωτή Διευθυντή της Υπηρεσίας Υγείας Άμυνας, αφού η JAG έμαθε ότι είχε απειλήσει μέλη της υπηρεσίας με απολυσεις, εκτός εάν έπαιρναν το δυνητικά θανατηφόρο εμβόλιο Novavax Covid-19, το οποίο τα Λευκά καπέλα έχουν συνδέσει με ένα έντονη αύξηση των αμβλώσεων, των καρδιακών προσβολών, των επιληπτικών κρίσεων, της κοιλιακής φλεγμονής και της νόσου του Πάρκινσον. Σύμφωνα με πηγές, ο Malinowski έδωσε στον Lloyd Austin έναν βολικό τρόπο για να κρύψει τους θανάτους από εμβόλια μεταξύ των μελών της υπηρεσίας μιλωντας γι αυτοκτονίες.

Η διοίκηση απέδωσε 1.046 θανάτους εν ενεργεία σε αυτοκτονία το 2021 και το 2022. Τα Λευκα Καπελα ισχυρίζονται ότι το εμβόλιο θρόμβου ευθύνεται για το 95% αυτών των θανάτων, αν και η πηγή μας δεν παρείχε στοιχεία που να υποστηρίζουν τον ισχυρισμό.

Η πηγή μας είπε ότι ο Μαλινόφσκι δεν αντιμετώπισε ποτέ τη στρατιωτική δικαιοσύνη επειδή πέθανε από εγκεφαλικό ανεύρυσμα στις 5 Φεβρουαρίου 2023, τρεις ημέρες πριν από το προγραμματισμένο δικαστήριό του.

«Είναι κρίμα που δεν είχε την ευκαιρία να συναντήσει το σχοινί, αλλά τουλάχιστον έφυγε. Πέθανε μέσα σε μια νύχτα και βρέθηκε νεκρός το πρωί. Η νεκροτομή επιβεβαίωσε την αιτία του θανάτου. Έγινε επειδή, λοιπόν, είχαμε και στο παρελθόν κρατούμενους να πεθαινουν κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες», είπε η πηγή μας.

Η ιστοσελιδα θα παρέχει σύντομα περαιτέρω ενημερώσεις σχετικά με τους κρατούμενους που περιμένουν τα δικαστήρια, εν αναμονή της άδειας.

Μας είπαν ότι ο Eric Holder’s ξεκίνησε στις 10:00 π.μ. σήμερα το πρωί και θα παράσχει μια πλήρη περίληψη αύριο.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. https://www.el.gr/nea-taxh/papastergioy-pio-poly-anisycho-gia-tin/

    Μήπως είναι καιρός να συλληφθεί και ο " κύριος" αυτός;
    Ο πρώην δήμαρχος Τρικκαίων που ήταν και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, γέμισε την πόλη του με κεραίες 5g, ξαφνικά υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης;;!!!
    Πόσο πουλημένος μπορεί να είναι κάποιος στον σατανά για να ανταμοιβεται έτσι;
    Τελικά το σύστημα Μητσοτάκη έχει δημιουργήσει στην ιερή γη ένα τεράστιο δίκτυο παρανόμων, ή αλλιώς μια μεγάλη οργάνωση εγκλήματος και προδοσίας...
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις