Όποιος πάει κόντρα στη Νέα Τάξη στοχοποιείται – Αισχρές βρισιές στην Καίτη Φίνου γιατί τόλμησε να πει την αλήθεια για την Μις Ολλανδία

 

Στην Ελλάδα υπάρχει

μόνο μία άποψη και αυτή δεν είναι straight

Όποιος υιοθετεί ή εκφράζει την κανονικότητα στην Ελλάδα του 2023 δέχεται χυδαίο μπούλινγκ και ταμπέλες ρατσισμού, φασισμού και ο,τιδήποτε άλλο μπορεί κάποιος να φανταστεί.

Δράττομαι της ευκαιρίας από την αήθη επίθεση που δέχθηκε η ηθοποιός Καίτη Φίνου στα σόσιαλ μίντια επειδή «τόλμησε» να δηλώσει αντίθετη με τη στέψη τρανς μοντέλου ως «Μις Ολλανδία». Η κυρία Φίνου έκανε το λάθος να πει την άποψή της η οποία δεν συμβαδίζει με τα… φρούτα της νέας εποχής.
«Γιατί έγιναν τόσοι αγώνες για να ψηφίζουν οι γυναίκες, να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άντρες, Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο 8 Μαρτίου……..γιατί λοιπόν έγιναν τόσες θυσίες; Για να βγει Μις Ολλανδία 2023 τρανς; με ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΟΡΙΟ(άρα άντρας)» έγραψε, μεταξύ άλλων, στο Instagram και τα σχόλια εναντίον της πήραν «φωτιά».

Το μίσος και η χολή εναντίον της ηθοποιού έσπασαν όλα τα κοντέρ του φασισμού αποδεικνύοντας ότι πλέον δεν μπορεί κάποιος να εκφράζει την άποψή του. Υπάρχει λοιπόν ένα κατεστημένο, μια συγκεκριμένη αδελφότητα που παρεμβαίνει παντού και επιβάλλει τις δικές τις απόψεις επί σεξουαλικών ταυτοτήτων και διαφόρων άλλων ιδεοληψιών.

Κάτι σαν «αστυνομία του ίντερνετ» που διεκδικεί την μοναδική αλήθεια και επιβάλλει με το έτσι θέλω την δική της αφύσικη κανονικότητα.
Νόμος δηλαδή είναι το δίκιο όλων αυτών των δικαιωματιστών οι οποίοι απαγορεύουν όλες τις άλλες γνώμες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις