ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ


 Συμφωνα με το το The Storm Rider που προβλέπουν τις στρατηγικές κινήσεις των Λευκών Καπέλων και τις οποίες συνοψίζω παρακάτω. 

Οι πρώτες συνδέονται με την τελευταία έκθεση Fulford που διαβεβαιώνει ότι το Κογκρέσο θα απομακρύνει τον Γενικό Εισαγγελέα Merrick Garland για αδικοπραγία στην υπόθεση συνωμοσίας «Russiagate» κατά του Τραμπ. 

Το Storm Rider επιβεβαιώνει ότι οι παραπομπές του Joe Biden και του Merrick Garland θα ξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες και ότι, παραδόξως, θα εμφανιστούν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης επειδή το CNN άλλαξε τράπεζα, όπως περίμενε ο ίδιος ο The Storm Rider πριν από μήνες: οι αλλαγές στο τηλεοπτική ομάδα θα το κάνουν εφικτό.

Στη διαδικασία, θα ανακαλυφθούν στοιχεία στον υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν ότι ο πατέρας του είναι απατεώνας που πουλήθηκε στην Κίνα και οι Δημοκρατικοί ψηφοφόροι δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να το παραδεχτούν. Τα υπόλοιπα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα πρέπει να "καταβροχθίσουν" ότι το CNN αναφέρει αυτές τις ειδήσεις, και θα πρέπει επίσης να το αναφέρουν.

 Ο Τραμπ θα εμφανιστεί τελικά στο CNN σε μια μεγάλη συνέντευξη. Το CNN θα συνεχίσει να αναφέρει για τις μυστικές επιχειρήσεις του Deep State στην Ουκρανία και, τέλος, θα αναφέρει για την επιχείρηση ψεύτικης επίθεσης εξωγήινων, γνωστή ως «Project Blue Beam», ακολουθούμενη από το σχέδιο εμπορίας παιδιών. 

Αυτήν τη στιγμή, οι Ρεπουμπλικάνοι νομοθέτες έχουν αναφορές που αποδεικνύουν ότι το Deep State διαθέτει τεχνολογία που προέρχεται από ανακτημένα εξωγήινα διαστημόπλοια και σκοπεύει να προσομοιώσει μια εισβολή εξωγήινων όντων.

 Μετά από αυτό το τεύχος, το αμερικανικό Κογκρέσο θα ασχοληθεί πλήρως με τα δίκτυα εμπορίας παιδιών και περιγράφει λεπτομερώς τα «κεφάλαια» αυτής της συνωμοσίας: Θα ξεκινήσουν με τα δίκτυα του Jeffrey Epstein, που συνδέονται με την JP Morgan bank, τους Clintons, τους Bidens και από εκεί, στην Pizzagate. , δεδομένου ότι οι Λευκοί Καπέλα σκοπεύουν να αποκαλύψουν τη συμμετοχή της CIA, με το δεξί χέρι της Χίλαρι, Τζον Ποντέστα, στη διακίνηση παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς, και με την υποστήριξη των αρχείων που ανακάλυψε ο πρώην σύζυγος της γραμματέως από τη Χίλαρι, Huma Abedin, Anthony Wiener.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 



Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις