ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ FEMA

 

Το συμβούλιο απο τα Λευκα Καπελα έχει

ειδοποιήσει τη Διευθύντρια της FEMA, Deanne Criswell, λέγοντας ότι οι δεσποτικές Deep State φιγουρες σαν αυτήν εξαφανίζονται και πρέπει να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους όσο το επιτρέπει ο χρόνος, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Και τα 12 μέλη του συμβουλίου των Λευκων Καπέλων συνέταξαν μια κοινή επιστολή προειδοποιώντας τη FEMA ότι ο στρατός θα εξετάζει εξονυχιστικά τις κινήσεις του οργανισμού με την προσέγγιση της φετινής περιόδου των τυφώνων. Είπε ότι εάν οι πράκτορες της FEMA φτάσουν σε πόλεις που επλήγησαν από τον τυφώνα με αντικείμενα εκτός από κουβέρτες, τρόφιμα και νερό, θα χαρακτηριστούν «εχθροί μαχητές» και θα αντιμετωπιστούν πριν λεηλατήσουν σπίτια ή τρομοκρατήσουν τους εκτοπισμένους πολίτες.

Ο πρώην διευθυντής της FEMA, Κρεγκ Φουγκέιτ, ο οποίος ηγήθηκε της υπηρεσίας στα χρόνια του Ομπάμα, κάποτε αποκάλεσε την εποχή των τυφώνων «Χριστούγεννα για τη FEMA», αναφερόμενος στην εγκεκριμένη κλοπή ιδιωτικής περιουσίας που είχε κλαπεί από άδεια σπίτια σε ζώνες υποχρεωτικής εκκένωσης.

Οι ένοπλοι FEMA είναι εγχώριοι τρομοκράτες, σύμφωνα με την επιστολή.


Τα Λευκα Καπελα, είπε η πηγή μας, είχαν έναν δεύτερο λόγο για να στείλουν στον Criswell την αποστολή.

Τον Απρίλιο, το γραφείο του στρατηγού Σμιθ έλαβε ένα ανησυχητικό υπόμνημα της FEMA - μέρος του ήταν σαν δικαστική απόφαση - συζητώντας πώς η υπηρεσία σχεδιάζει να (κακο) χειριστεί το επόμενο μεγάλο χτύπημα τυφώνα στην ανατολική ακτή ή στον Κόλπο του Μεξικού. Το σημείωμα, ένα αντίγραφο του οποίου έχει αναθεωρηθεί, συζητά ένα πρόγραμμα «ενθάρρυνσης εμβολίων» που ενθαρρύνει τους πράκτορες να ερευνούν τα θύματα των τυφώνων σχετικά με την κατάσταση εμβολιασμού τους.

Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε παιδιά σχολικής ηλικίας των οποίων οι γονείς έχουν λάβει εξαιρέσεις από θρησκευτικά ή ιατρικά εμβόλια για να τοποθετήσουν τα παιδιά στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα. Η υπερβολική εντολή εξουσιοδοτεί τους πράκτορες της FEMA να ρωτούν τους γονείς εάν τα παιδιά τους έχουν εμβολιαστεί κατά της πολιομυελίτιδας, της ιλαράς, της παρωτίτιδας, της ερυθράς, της ανεμευλογιάς, της ηπατίτιδας, του τετάνου και, φυσικά, του Covid-19. Μια νοσηρή υποενότητα του σημειώματος επιτρέπει στους πράκτορες να ρωτούν τα έφηβα κορίτσια εάν έχουν εμβολιαστεί κατά του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων ή του HPV, μιας σεξουαλικά μεταδιδόμενης λοίμωξης. Οι επιστήμονες έχουν συνδέσει το εμβόλιο HPV με μια αξιοσημείωτη αύξηση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Παρόλο που το έγγραφο επιτρέπει στη FEMA να κάνει ερωτήσεις, απαγορεύει ρητά «την καταγραφή προσωπικών δεδομένων υγείας, όπως ορίζεται από τον νόμο περί φορητότητας και λογοδοσίας ασφάλισης υγείας, γραπτώς ή σε ψηφιακά μέσα, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά…» Δεν αναφέρει ποιος έχει την εξουσία να «ορισει διαφορετικά».

Εξίσου ανησυχητική είναι η πανταχού παρούσα μυστικότητα της FEMA. «Διατάσσεται ότι κανένας παραλήπτης αυτής της αλληλογραφίας δεν θα συζητήσει ή θα αποκαλύψει σε κανένα άλλο πρόσωπο ότι η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης ή το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας έχει ενδεχόμενα σχέδια να ξεκινήσει ασκήσεις έρευνας εμβολιασμού… Κάθε πρόσωπο που αποκαλύπτει ή σκοπεύει να αποκαλύψει το διαβαθμισμένο περιεχόμενο του αυτή η αλληλογραφία υπόκειται σε πειθαρχικά μέτρα όπως ορίζεται στις συμβατικές συμφωνίες μη αποκάλυψης.»

«Αυτή η κατάφωρη υπέρβαση είναι προφανώς έξω από το πεδίο της εντολής της FEMA», είπε η πηγή μας, «αλλά η ηγεσία τους έχει κάνει αυτή τη βλακεία στο παρελθόν».

Μετά τον τυφώνα Ida του 2021, μια έντονη καταιγίδα κατηγορίας 4, που βομβάρδισε τη Λουιζιάνα, η FEMA ήρθε στην πόλη με ψύκτες εμβολίων Covid-19 και αρνήθηκε στους κατοίκους την πρόσβαση στην ιδιοκτησία, εκτός εάν προσκόμισαν πρόσφατα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή εμβολιάστηκαν επί τόπου.

Το όχι και τόσο μυστικό σημείωμα του Criswell προκάλεσε μια απάντηση, είπε η πηγή μας.

«Η απάντηση του συμβουλίου ονομάζει τους Κρίσγουελ και Μάγιορκας εγχώριους τρομοκράτες. Ο Mayorkas έχει εγκαταλείψει τη χώρα, αλλά πιστεύουμε ότι η Criswell κρύβεται στα σπλάχνα του D.C. Ο στρατηγός Smith έστειλε την απάντηση στα κεντρικά γραφεία της FEMA D.C., αλλά δεν ξέρουμε αν το έχει δει», είπε.

Κλείνοντας, ρωτήσαμε την πηγή μας γιατί τα Λευκα Καπελα  έβαλαν το χέρι τους.

«Τα αποκρουστικά θηρία ξέρουν ότι βρισκόμαστε στα ίχνη τους, ξέρουν ότι οι όμοιοί τους συλλαμβανονται.Ο φοβος προκαλει λαθη.Δεν ειπώθηκε αλλωστε τίποτα που να μην ήξεραν ήδη».

Επιπλέον, η ιστοσελιδα γνωρίζει ότι η FEMA έφτασε στο κατεστραμμένο από τις πλημμύρες Βερμόντ. Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, δεν έχουμε ακούσει ιστορίες για παραπτώματα της FEMA στο The Green Mountain State. 







ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Είναι γεγονός πως στροβιλιζόμαστε σε μια καταιγίδα πληροφοριών γεματη από αντιφάσεις, ενώ τα ίδια τα γεγονότα ζωγραφίζουν μια άλλην εικόνα εντελώς διαφορετική απ' αυτήν που οι συναισθηματισμοί σχηματίζουν στα μυαλά μας και πολλές φορές δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε.
    Ομολογώ πως όταν για πρώτη φορά είδα αυτό που έγινε στις 13 Μαρτίου του 2020 δεν μπόρεσα να το καταπιώ, γιατί εκεί παίχτηκε η τύχη και η ζωή δισεκατομμυρίων ανθρώπων και κυρίως της λευκής φυλής σύμφωνα με τα ταλμουδικά τους πλάνα των χιλιετιών και δεν υπάρχει η ελάχιστη πιθανότητα να μην το γνώριζαν οι εκλεκτοί και εκλεγμένοι την στιγμή που απλοί άνθρωποι χρόνια και δεκαετίες πρίν, τα ξέρανε.
    Είναι όταν επίσημα ο Πρόεδρος Τράμπ κήρυξε κατάσταση εθνικής έκτακτης ανάγκης, για λόγους γελοίους και για το τίποτα και μάλλον πολύ πρόστυχους καθώς όλοι γνωρίζουμε, κάτι που έχει αποδειχθεί πανηγυρικά πλέον, παραδίνοντας την προεδρική του εξουσία στην FEMA, αφού πρώτα καταλύει το Σύνταγμα (εννοούμε το ανύπαρκτο φυσικά, από το 1933) και αποχωρώντας μετά σαν την βρεγμένη γάτα.
    Μετά το 9:15 του βίντεο που ακολουθεί, δείτε ακριβώς τι πραγματικά συνέβηκε τον Μάρτιο του 2020, που ελάχιστα από τα social media άγγιξαν για λίγο και αμέσως μετά αποσιωπήθηκε σιωπηλά και αθόρυβα από τους πάντες, .....λες και δεν έτρεξε απολύτως τίποτα!

    https://odysee.com/@Hate_Speech:3/TRUST-THE-PLAN...-HOLD-THE-LINE...-THE-PATRIOTS-ARE-IN-CONTROL...-Q:4

    Εκεί διεπράχθη κατά την γνώμη μου το μεγαλύτερο πραξικόπημα όλων των εποχών, το θεωρώ έγκλημα τεραστίων διαστάσεων με τρομακτικές συνέπειες κυρίως για την λευκή φυλή,........ κι ένα μαχαίρωμα πισώπλατα σ' όλα τα πατριωτικά κινήματα.
    Με άλλα λόγια η κήρυξη του τρίτου ΠΠ με σιωπηλά και μυστικά όπλα, πιο ύπουλα, πιό μπαμπέσικα και πιό αποτελεσματικά του DoD (Υπουργείου Αμύνης), του οποίου υποτίθεται ήταν κάτω από την εξουσία του,...την ευθύνη των συνεπειών να επωμιστούν οι άλλοι οι "γνωστοί Καλλίτεροι". Το πλάνο όπως βλέπουμε δουλεύει στην εντέλεια, η Καταιγίδα πράγματι είναι πάνω μας......ας είναι καλά τα “λουλούδια” οι σύμβουλοί του που τον παραστέκουν συνέχεια και τον καθοδηγούν κάθε λεπτό κι ο κόσμος όλος ας καεί, όπως και καίγεται.
    Κι αν το παραπάνω ίσως να μην λέει και τίποτα για πολλούς,.... ας τον απολαύσουμε και στην "κίνηση της χαράς" όταν αυτοαναγορεύεται και ως "Πατέρας των εμβολίων" φτύνοντας κατάμουτρα όλους τους νοήμονες ανθρώπους μ' αυτά που ξεστομίζει (ειδικά για την "ισπανική γρίπη" αυτό που με εξόργισε και με σπρώχνει να γράψω αυτά που έπρεπε να έχω ηδη γράψει), πετάει στα σκουπίδια την ιστορική αλήθεια, και αφοδεύει στους τάφους των αμέτρητων εκατομμυρίων αθώων θυμάτων χωρίς την παραμικρή ευαισθησία η και τον ελάχιστο ενδοιασμό ...............έστω ν’ αναρωτηθεί: “σε ποίους απευθύνομαι;”

    https://ugetube.com/watch/the-father-of-the-vaccine-if-it-was-not-for-trump-there-would-not-be-a-vaccine_UctTsshgotwte1k.html

    Δυστυχώς! αυτή είναι η πικρή Αλήθεια..... το οφείλω σε όλους που τάχθηκαν στην σωστή πλευρά της ιστορίας που εκτιμώ και σέβομαι.....όπως επίσης εξοργίζομαι με πόνο για κάθε αθώα ψυχούλα ξεχωριστά που πλήρωσε με την ζωή του των μισανθρώπων τις ορέξεις, των εμπόρων του θανάτου και της συμφοράς.
    Κι αν ακόμη αυτά δεν είναι αρκετά για να στηρίξουν την συνδρομή του σε ότι ζήσαμε και ζόύμε, γιατί αρκετά έχουν ακουστεί περί αθωότητάς του και λοιπά,...................έχει και άλλα η παράσταση της τραγωδίας.
    Λόγω περιορισμού όμως χώρου, ας τα αφήσουμε για κάποια άλλη φορά.

    Κοσμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. svstos.υπαρχουν παρα πολλες αποδειξεις σχετικες με εαν παρασκηνιο παγκοσμιο που αρχισε (και απο πιο πριν )απο την εκδοση της πατεντασ απο το ιδρσυμα ροκφελερ .Η ιδια συνταγη με την δημιουργια της ισπανικης γριππης .Τολαμωνα πω ισως και αλλων mass killing pandemic event .

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις