O Μπροκ Λονγκ μας "χαιρετησε"....!!!

 


Ο πρώην διευθυντής της FEMA,

Μπροκ Λονγκ, κρεμάστηκε στο Γκουαντάναμο το πρωί της Δευτέρας, σφραγίζοντας τη μοίρα ενός ακόμη θηρίου του Deep State χωρίς ηθική και ακεραιότητα, και όπως πολλοί Deep Staters πριν από αυτόν, πέθανε χωρίς αξιοπρέπεια, μουρμουρίζοντας για την αθωότητά του.

Το πρωινό του ήταν χαρακτηριστικό των καταδικασμένων κρατουμένων που είχαν λίγες ώρες ζωής. Έλαβε μια κλήση αφύπνισης στις 5:00 π.μ. και του προσφέρθηκε ένα τελευταίο γεύμα, το οποίο αρνήθηκε. Του δόθηκε η ευκαιρία να κάνει ντους και να ξυριστεί —φυσικά με ξυράφι ασφαλείας— πριν από την κύρια εκδήλωση, κάτι που επίσης αρνήθηκε. Το προσωπικό του GITMO ρώτησε τον Λονγκ αν τον ενδιέφερε να μιλήσει με έναν ιερεα πριν πάει στην αγχόνη και είπε «όχι». Του έδειξαν έγγραφα που απαριθμούσαν τα εγκλήματα για τα οποία είχε κατηγορηθεί, δικαστεί και καταδικαστεί. Όταν ρωτήθηκε αν καταλάβαινε τις κατηγορίες, ο Λονγκ κούνησε το κεφάλι του.

Οι φρουροί τον μετέφεραν στο ιατρείο, όπου το προσωπικό τον ζύγισε και του έβγαλαν δύο δειγματα αίματος. Είχε τσακιστεί και σφιχτεί, θρηνώντας για τον φρικτό τρόπο της ιατροτεχνολογίας δίπλα στο κρεβάτι, παραπονούμενος ότι η βάρβαρη αιμοληψία θα προκαλούσε αιμάτωμα.

«Αυτό θα πρέπει να είναι το λιγότερο από τις ανησυχίες σας», φέρεται να είπε ο τεχνικός.

Του εξήγησαν ότι ο απαγχονισμός δεν είναι πάντα ένας ανώδυνος, άμεσος θάνατος, ακόμη και με απαγχονισμό μακράς διάρκειας. αν η αγχονη δεν του έσπασε το λαιμό, δεν θα πέθαινε μέχρι να στραγγαλίσει η θηλιά την τραχεία του, κάτι που θα μπορούσε να διαρκέσει αρκετά λεπτά. Στη χειρότερη περίπτωση, τα μάτια του θα έσκαγαν από τις κόγχες τους ή θα κρέμονταν από φλεβώδεις κλωστές.

Μετά την εξέταση, οι φρουροί τον μετέφεραν σε ασφαλή χώρο αναμονής για να περιμένουν τη συνοδεία του πεζοναύτη στην αγχόνη. Είχε ακόμη τρεις ώρες ενδοσκόπησης για να αναλογιστεί τα εγκλήματά του και την ατυχία του. Περπατούσε μεσα από ένα μικρό κλουβί, κι εναλλασσόταν ανάμεσα στο να ψιθυρίζει κάτω από την ανάσα του και να κοιτάζει σιωπηλά τις κάθετες ράβδους.

Όταν έφτασε η συνοδεία του, τον έβαλαν σε ένα Hummer και τον οδήγησαν στην αγχόνη. Δεν είχε πει λέξη, ούτε και στη συνοδεία του.

Όπως συνηθιζόταν μεταξύ των προηγούμενων εκτελέσεων, ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall και μια συνάθροιση ανωτατων στρατιωτικών στέκονταν στους πρόποδες της αγχόνης καθώς η συνοδός των πεζοναυτών τράβηξε τον Long από το hummer και τον ανέβασε τα σκαλιά προς την πλατφόρμα, στην κορυφή της οποίας βρισκόταν το δήμιος. Ένας ανώνυμος πολίτης, εκπρόσωπος του προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ, στεκόταν δίπλα στον ναύαρχο.

«Μπροκ Λονγκ, καταδικάστηκες για προδοσία και καταδικάστηκες σε θάνατο, για να εκτελεστεί αμέσως. Εάν έχετε τα τελευταία λόγια ή μια δήλωση μεταμέλειας, αυτή θα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να τη δώσετε», είπε ο ναύαρχος.


Ποταμια δακρύων κύλησαν στα μάγουλα του Λονγκ. «Είμαι αθώος», διαμαρτυρήθηκε καθώς ο δήμιος έβαλε τη θηλιά στο λαιμό του. «Δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό».

Ο ναύαρχος Κράνταλ έδωσε το σύνθημα.

Το σοκ στα μάτια του Λονγκ ήταν το προοίμιο μιας κραυγής που δεν ήρθε ποτέ. Το στόμα του άνοιξε σαν ψάρι.

Ήταν τυχερός. ο θάνατός του ήταν σχεδόν ακαριαίος.

Ένας γιατρός του Πολεμικού Ναυτικού σημείωσε την ώρα και την ημερομηνία θανάτου: 10:12 π.μ., Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..














ΠΗΓΗ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις